Sista av W&G

En picknick som slutade och började i soffan med film. Skräckis idag betyder sömnlös natt? blev en sväng om ifk med innan jag nu ser sista avsnittet av will and grace. Sorgligt men sant. Vad ska jag nu göra i veckan!?


två nya mobiler tack

Fasen. Nu behöver jag inte bara köpa EN ny mobil till mig utan nu behöver jag köpa TVÅ. lyckades göra sönder pappskis igår...:/ finns inte de där man kunde tappa från två meter som skulle hålla med livslång garanti längre!??!?!

idag är en sådan dag där choklad hade gjort underverk!

Spanjorerna

Jag är lyrisk!!! Mina grannar är tillbaka! Så sjukt kul att se dem om än så bara för ett par minuter! Dessvärre sticker de imorgon men de kommer tillbaka och hälsar på i oktober! Wiiiieeee! :) De är för härliga!

Matchdag

Jag ska definitivt prova det idag Rebecka!

http://www.kristianstadsbladet.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080830/KRISTIANSTAD/162878855/1338  - En sida att läsa för dig och mig Råskis!!!

Ut på promenix nu innan maten ska tillagas.

Ottan

Känns som man är uppe i ottan... har iaf fått i mig en stadig frulle nu ¨å att man kan krypa till kojs igen för att kolla på lite mer Will and Grace och sova. Uppladdning för returmötet hemma mot TPS, ikväll. Tjupp.

Känslosamt

Jisses, är nu inne på åttonde och sisa säsongen av Will and Grace. Vad ska jag då göra nästa vecka när denna säsongen är avverkad?

Idag har jag haft en skön stund för mig själv... ett underbart hemmaspa... med fokus på fötterna som mår sisådär. De börjar bli ganska så sletna men ska nu bli tipptopp igen.


Dobbido är igång...det finns stunder då jag saknar dig riktigt mycket. Det gör ont att se programet utan dig. Du & jag tillsammans med Svts alla musikprogram.  Snackade med . igår om att bli toffel. Får väll toffla själv. Men men, har ändå mitt på det torra om tio år, om han håller sig i skinnet:P haha...

2000-talet, den lata tiden.

Jag ligger här i soffan och förundras över hur vi människor som lever på 2000-talet kunnat bli så lata.

- Vi tar bilen till affären i byn trots att det är femhundra meter
- Vi ska helst parkera ända inne i affären
- Födan består ofta utav färdiglagad mat som finns att köpa i förpackningar
- Vi tror att ett sms är lika personligt som ett besök hos en vän
- Vi orkar inte ens lyfta luren för att ringa utan skickar sms istället så att man slipper prata med personen


Jag gnäller inte på alla andra jag gnäller även på mig själv men jag fick droppen idag då jag så en ung tjej sitta i bilen och vänta på att en kille skulle hoppa in i bilen och köra iväg för att hon skulle få parkeringen närmst affären istället för att parkera två parkeringsplatser bort. Shit, snacka om en lat tjej! För det andra ser jag bara en massa fördelar med att inte parkera uppe i affären som de flesta tycks vilja.

Fördelar:
- Mindre risk för uppslagna dörrar i bilen
- Lättare att komma ut från parkeringsplatsen
- Lättare att komma åt kofferten utan att få en massa fläckar på kläderna efter de skitiga bilarna
- Får lite mer frisk luft
- Får lite mer kondition och styrkaFärdiggnällt!

Slentrian

Fy Åsa, nu vet jag inte alls vad jag ska skriva... men jag fullföljer åtminstone vårt avtal om två inlägg per dag.. sen att mina är lite mindre konstruktiva, det kan väll ändå inte hjälpas!? Som sagt, mina dagar går nu i en slentrian. Upp i ottan (ja nio är tidigt!) snoozar ett par gånger. Beger mig till fysioterapeften där jag för laser/ultraljudsbehandling sen sticker och tränar. Styrka eller fotspelet. Hem, duscha, laga mat, kolla på Will and Grace och sova. Sen blir de ju träning igen...

Nu är det äntligen hemmamatch i helgen vilket betyder lite mer frihet. Förhoppningsvis får jag med mig Ida och Emma till Tallin. Någon annan som är sugen på att hänka på!?

Har iaf ordnat en att göra lista åt mig själv nu... så man kan börja göra något vettigt, allting skjuts för tillfället bara upp=/

Tänkte ha ett par sådana där timmar för mig själv imorgon med ansiktsmask, fotbad osv.. åh. Damn att man inte får äta choklad till.... åh choklad!!!


Förrådet som väntas på att få angripas av mig. One more week to go!
Ser det inte gott ut så säg!!!

Pweuh!

Pweuh. Jag är ännu med på listan där hemma så jag får plugga i höst:) Nu är det bara praktikplatsen som ska fixas.


W, jag blev så glad!

Top model!

När utses vinnaren av top model? Var sker omröstningen?

Varning!!

Ifall Åsa bjuder in just dig på en filmkväll så vet du också att hon förväntar sig städning bakom spisen!

tabbe?

http://www.youtube.com/watch?v=eBV1pqzAEuI&feature=related


tabbe?=)

Äntligen!

Arbetet är igång! Äntligen. Nu ska jag inte ge upp!
No more comments!

Precis kommit hem från träningen... film kväll ikväll! Mys! Ses!

Hablaha

Haha, tack för tipset rebecka!!;) ska tänka på det!

Imorse blev det mvträning som betyder snabba fötter och tillslagsträning. Efter det for jag till fysion som vanligt och fick min behandling innan jag mötte Emma och Becca på gymmet för att träna.

Jag börjar nog föräta mig på bulgur nu...

Mammas reaktion på håret när hon fick se mig i webcam var... åh vad fint!... det är på diskbänken! hahaha.... jag hade alltså diskat och det var det hon märkte först.. och gav sin reaktion åt. Illa.

Ska upp till stan nu och träffa Becca hon skulle testa jeans.. sen ska vi hem till henne och börja fixa..;) såååå kul!

Jag vet något som inte du vet!

Från och med nu ska jag Emma och Becca tydligen bli stammisar på gymmet... tydligen finns det enligt emma ett litet hopp för även mig och Becca..;) Har märkt att min kropp börjat bli assymetrisk... vänstran är mer fit än högran... hum..skumem kropp

Två undringar om sport

Varför låter tennisspelarna så mycket när de spelar?
Varför skriker exempelvis diskus-, slågg-, spjut-, kulkastarna när de fått iväg sitt redskap? Tror de att redskapet flyger längre av vindens vibrationer i från skriket? Tror det redskapet blir rädd?

Stan

Jag och Åsa for upp till stan för att sola och sen blev det Roberts. Kakdoften luktade ljuvligt... och de där browniesen såg ljuvliga ut, men icke. Det blev en toast och dricka. Gick en sväng i stan sen... det råkade bli ett par skor...
och en herrkofta... och hårfärg.

Before
After

Tränigsdax... igen...

Vecka 1, avklarad

Idag, har det gått en vecka sedan jag sist åt något sött! Jisses, en hel vecka! I natt hade jag dock en mardröm, JAG ÅT GLASS! hum.. eller var det en önskedröm? Fast allt var jag lite kallsvettig.

Idag börjar min utbildning igen... och var är jag, jo kvar här. Så jag kommer ha lite att ta igen sen när jag kommer tillbaka. Men missar bara tre av nio veckor! Ganska så bra.

Shit, jag gör verkligen inget om dagarna utöver att träna och slagga i soffan...


Utmaning

Utmanad :)

Utmanad av marie

Vilken bok läste du senast?
Senast utlästa boken var Mias systrar av Liza Marklund.

Vilken/vilka böcker läser du just nu?

Håller på med Änglar och Demoner nu av Dan Brown.

Är det övervägande kvinnliga eller manliga författare i din bokhylla?
Tror nog att det är kvinnliga författare...

När du läser en bok, räknar du ner hur många sidor som är kvar eller tänker du "nu har jag en fjärdedel", "en tredjedel", "hurra hälften" kvar osv?
Jo det gör jag nog...

Hur väljer du vilka böcker du ska läsa?
Läser favoritförfattarnas och sen är det nog tillfälligheter att jag hittar vissa...

När blir en bok för lång?
När man inte kommer in i den..

Läser du lika gärna på engelska som på svenska?
Svenska... men har länge tänkt börja läsa på engelska.. visst tanken är väll god?

Kan du lämna en bok som du tycker är tråkig/vilken bok lämnade du senast?
Faktiskt inte sådär på rak arm...

Vilken genre är överrepresenterad i din bokhylla/lånar du oftast?
Komedier och verklighetsbaserade

Rekommendera fem författare:
Liza Marklund, Steig Larsson, Marian Keyes, Dan Brown... hum.. fyra iaf:)

Hejdå

Igår var en sådan dag då jag och Åsa inte behövde blogga då det var match och resor som gällde... 3 poäng togs hem, vilket var minst sagt på tiden. Efter det vi kommit hem igår var vi några som for till Kira för att säga hejdå, tråkigt...

Idag är det sista dagen med OS med som gäller, så vad ska jag nu göra om dagarna? Hoppas parolympics börjar snart, någon som vet? Där brukar Sverige vara grymma. Så många grymma idrottare det finns i denna värld!!! Det bästa med OS är att jag oftast blir fastnar mest för sådana idrotter som jag normalt sett aldrig ens skulle ägna en tanka åt. Något som har fått mig att börja fundera är över hur många gånger dessa tjejer och killar egentligen tränar om dagen, hur många timmar. Det är åtskilliga! Shit, vad vi fotbollsspelare är slöa som tränar en till två gånger om dagen!!!

Kirpis!

Ikväll... usch så trött jag är på att laga mat så jag fick med Ida till stan för att käka på Dinos... mumma!!! Pratade precis med Kirpis! Åh lilla kira, på söndag ska hon fara hem... :( it sucks. Men vi ska iaf hinna ses någon gång mellan 2 och 9 på morgonen... Det SKA ordnas. Jag vill inte att hon ska åka hem till usa... jag vill ha kvar henne här!

Ikväll blir det movie hos Ante med de andra...

sött --> mat

Än har jag inte ätit något godis, inte ens en sötbit har slunkit ner... men jag har märkt hur mycket mer mat jag käkar... jisses!

Sova...

Jag fattar verkligen inte hur jag kan vara så trött alltid... ischo. Men men, kom upp i morse till fysio... lika mycket knådande idag... lasern kom med fram. Gymmet med Fia, sista gången vi gick dit tillsammans...=/ Har iaf tvättat idag och jag o fia tog en säng runt om här i Strandnäs (yepp det är där jag bor och inte i östernäs..;)) städa... usch ja, Carri när kommer du???

Vad är en bästa vän?

Nu vet jag vad en bästa vän är! Msn, är vår länk till varandra dagligen... dessvärre ses vi på tok för sällan... men du får mig att skratta när jag är som mest ledsen. Du säger alltid så kloka saker! Inte som jag när jag besöker er fårfarm! Hahaha!

Åh, Sofie! Du är ofta lite maniack, men jag tycker om dig för det. Vår vänskap startade som värst konkurrenter av en omöjlig kille.... haha, fy fasiken vilka tider!:) Du, jag och Lina!

Irriterad mig

En del saker köper jag enkelt, andra inte. Jag tänker inte ändra min personlighet och mitt sätt att vara för att du säger de, aldrig! Hade du snackat så man förstått och inte pratat kring min frågor kanske denna ilska och besvikelse aldrig skulle funnits! Hjälp mig istället för att stjälpa mig, jag behöver inte tryckas längre ner, tro mig!


Irriterad ac-led

Carro, vill du bli min assistent?

I morse var jag på medimar och fick domen... ac-leden mellan clavicula och scapula som det så fint heter på latin är inflammerad. Fick laserbehandling och han klämde och knådade på den, ska dit imorgon igen. Men jag får träna och stå på, det enda som kan hända är att läkeprocessen blir utdragen. Värme, kyla och voltaren.. så ska jag nog klara mig.

Stackars Bettan,  usch vad jag liver med henne....

Har varit på gymmet nyss, är nu bosatt framför will och grace... funderar på att ta mig till solariet senare...hade varit fiiiint.

ikväll ska jag med få träna med boll!

Jisses

JIsses, igår slogs ett nytt beökarrekord på min sida... shit, det är snart jag och Blondinbella hand i tass!

Min underbara sallad är färdig nu Räkar, pasta och en massa grönt och efterrätt blir vattenmelon. Ska blanda en såndär kiviksdryck till dricka.

Jag måste bara säga det att jag slog Ida överlägset i gurka igår!!!

Jäkla skit

Kom precis hem ifrån massagen... som inte blev någon massage snarare en undersökning... Till stort verkar vi kunna utesluta en muskelskada... men där är så många grejer i axeln som kan vara skadade... det är så sjukt tråkigt, och i värsta fall måste jag åka hem till Skåne...Får hoppas att det inte är så allvarligt... jag som hoppats på nackspärr... men ack. Med lite piller och salva kan jag väll träna!?

Dagen

09.30. Massage
11.00 Avfärd picknick
18.00 Träning

Jisses vad mycket att göra idag, nästan lika späckat som blondinbellas!?

Tvåan.

Happ. Träningen i morse, blev en chill en. Fick iaf gjort vad jag skulle. Det blev konditionsträning tillsammans med överkroppsträning och träning för min fotled. Efter träningen gick vi till gallerian för att träffa cia och carro (som inte tränat..;)) Käk blev på Svarta katten, yupp, nu har jag å varit där. Till middag blev det nachos med köttfärs, dumma Carro som lurade in mig på det istället för en underbar räksallad. Fast Carro och jag tog nu i hand på att på våra bloggar redogöra vår förtäring... så innan träning blev det sen två knäckisar... och nu blir det bulgur med ärtor och räkor.

Holm holm holm... usch, vad jag tycker denna kille är ett under. Så liten men sådan spänst. Förvisso blev det ingen medalj och Sverige går nu mot sitt sämsta os (i medalj skörd...).

Träningen ikväll fick avbrytas och jag fick köra styrka, utkast, lite löpningar och tillslag istället.

Ikväll blir det mys emd Ida... ska försöka få henne att kika på Hjälp- jag kan inte sluta fisa... undrar om hon går med på det!?

MAAAAAT!

Dagens blogginlägg ett

aaaah, det fungerar inte att sitta halva nätterna framför datorn längre... att jag inte lär mig.

Ska snart iväg med fia och gymma... innan det blir käk med fia, cia och carro i stan...

åsa, vill gärna se lite dagens outifit i din blogg!!!!

aaaaah! Vakna!

Dealen är igång!

Jahapp... ska vi slå vad?...

Överenskommelserna mig och Råskis emellan är följande:
- inget karkki
- ingen popski
- inga chips (luuungt)
- inga kakor (förutom vid sociala sammanhang, ska vi gå på en fika?)
- vi ska blogga två gånger om dagen (match- och resedagar får man bryta)
- den som bryter bjuder den andra på en nyttig middag.
- fram till den 7 september, för det är då "skolan börjar".
Det känns som att det kommer bli intressant att följa.

Inte undra på att jag lärt mig svära så hemskt på finska och bara kan fula ord... så förföljd man är av konstiga händelser. Typ brutna nyklar och fel kakform....


tack...

Tack för alla gratulationer!

Dessvärre så kom inte den männsika som betytt mest för mig (utöver min familj) ens ihåg mig... inte någon ifrån min extra familj gratulerade mig. Kan låta konstigt att jag nästan förväntade mig det... men att slänga iväg ett sms med en gratulation efter att ha levt med varandra, är det för mycket begärt? Än finns det ingen som känner mig bättre än han, frågan är om jag nåsonsin kommer öppna mig så för någon annan, med rädsla för att sakna. Imorse fick jag ett sms... efter att ha frågat om man redan var så pass bortglömd... det gör ont. Så ont.

Jag kan inte tänka mig något annat än att du blivit manipulerad... det är sjukt, Du är inte dig lik längre. Jag vill ha tillbaka dig som du var, så fin som du var. Jag älskar den du var, frågan är om jag skulle älska den du är idag... tveksamt. Du är inte dig själv.


dagens inköp och morgondagens motståndare

http://www.youtube.com/watch?v=4Wx1gUZqaxQ

 <-- morgondagens motståndareDagens inköp... jäkla jolanda som lurade ner mig i skoaffären trots skoinköpsförbud av mina föräldrar... 50-talet par är nog nu uppnådda. Frågan är om jag kommer kunna gå i dem?

må unpack och sen packa...


ikväll

Är hemmom nu efter en sväng på stan med jolanda... där det blev en mysig fika på roberts innan vi shoppade loss i skobutiken. Det blev tre par vardera... varav två jag nog inte lär kunna gå i... men vad gör det? de är ju snygga och se på!

Just nu njuter jag av den svenska os-finalen i dubbeltennis. Aspelin, åh! Snart ska jag också bege mig till becci och fira henne innan vi ska kolla på finnströms herrar. sen i natt åker vill till åbo...

måste kila.

go sverige... matchen är tuff men kul det hade varit att spöa federer...

fredag

Igår blev det återigen nautical... som jag tror restaurangen heter... tog inte ens kräftsoppan.. blev anka till förrätt och lamm till middag. Sedan gick vi till indigo för att träffa beccas hela familj. Helt underbara människor. Jag ser framemot att beskåda dem på läktaren i Björneborg i helgen... med kroppsmålningar... ;)

match ja... hoppas innerligt att jag kan spela... har dessvärre ganska så ont i axeln för tillfället... =/  ser på two and a half men.. åh vad jag känner mig som johnny. ajaj.

idag blir det en fika på¨stan med jolanda... sen får vi se om det blir fotboll eller middag.

imorgon blir jag gammal!!!

veckan

Ara... stackars Ara. Är det så man ska resonera? Förstår att han är förbannad... men en annan hade näst intill kunnat döda för att få den där bronspengen...hoppas att han får behålla den iaf.

i Tisdes var de lagkväll på Föglö... och igår var jag och ett par vänner tillsammans med Beccas familj ute och käka... kvällen slutade på Arken... och en knixig promenad hem...

idag var jag o åsa och tränade i morse... sen hamnade vi på Ubbes kontor där vi stannade snacka skit och drack kaffe... sen stack jag till affären men träffade en lagkamrat där så... diskutionen blev djup... och tiden rann iväg... men kräftorna fick jag iaf med mig hem. För ikväll är det kräftskiva. imorgon blir det beerpong verkar det som... fast vi får dricka vann eller något


mikael hansen... oj vilket avslut på matchens sista skott när danmark slog ryssland i handboll. timmarna framför tvn börjar nu bli många...

kankse åtminstone borde tvätta mina sunkiga kläder nu!?

OS och Måns

OS är igång. Åh, äntligen. Vad ska man nu göra om dagarna... jo ligga frmaför tvn och bara njuta över att se dessa fantastiska prestationer idrottarna gör. 

Ett ax-plock av vad jag njutat av so far, eller rättare sagt godbitarna so far:
-
Kina - USA i basket, en höjdar match!
- Nya Zeeland - Brasilien i fotboll, oj som Brasilien lekte.
-Herrarnas parhoppning ifrån 10 m, våghalsarna där!
-Damernas 58 kg, tyngdlyftning. Starka fruntimmer det där! Där ligger även jag i lä!
-Björkman och Söderling vs. Nadal och Robredo i herrarnas dubbel i tennis (pågår nu). Nadal servar i 223 km/h, jisses!

I helgen var vi i Vasa... och plötsligt i bussen väcks jag av Åsa som säger att vi ska av vilken minut som helst... Helt plötsligt ropar hon till: -Titta där står en kille och skriver autografer och blir fotograferad... Haha skrattar jag till och säger: - Det är säkert Måns Zelmerlöv. Då jag sett ett märkt hår sticka upp... Inte mer brydde vi oss om det, förrän vi kom in i lobbyn på hotellet där 10-talet männsikor springer runder i Diggiloo jackor... och vem kommer in då om inte Måns. Hahah, stor sannolikhet att han skulle vara i Vasa, på samma hotell, samma dag som vi skulle checka in.. och det vid halv ett tiden på natten. Foto med mig och han finns att beskåda på Facebook för er som missat det. Trodde att han skulle muttra något surt om foto osv. då han borde vara trött på det och vid denna tiden. Men icke, självklart ställde han upp på bild och började inleda en konversation om vad vi gjorde där etc. Dessvärre skrek tränaren till åt mig så jag var tvungen att lämna. Men hädanefter kommer jag nog tycka bra om den lilla pojkspolingen. Matchen däremot gick lite värre...

idag har jag o fia varit i stan... fick absolut inget gjort.. jo käka en glass, hälsade på snyggo och fixa med min mobilräkning... men annars.


snart träning...


080808

Är det något magiskt med dagens datum? 8an är ju evighetstecknet... inte undra på att alla jäklar ska gifta sig... tänk om man hade haft någon att gifta sig med... men men. Om vi båda är singlar om tio år så är det sagt att vi ska gifta oss... och om elva ska vi ha barn. Barn, ja barn. Grattis Lotta! Mammalotta. En bra keeper ska det bli av dottern din!

Snart är det Åbo som gäller sen vidare till Vasa... slagga på hotell där och sen imorgon match innan vi tar bussen tillbaka till Åbo och sen hem till Mariehamn igen.

Ribba in!

Snart Jennie, snart är jag i SWE:)

jahapp... gårdagen finns att läsa om på,
http://www.laget.se/public_lag/default.asp?lagid=112@27@124@13@6@18&page=nyhetsarkiv&intNewsId=537352.
eller www.laget.se/adf och klicka er vidare.

Har jobbat ett par timmar i veckan... men annars mest sovit och tränat. Blir inte allt för mycket vettigt gjort. En powernap på en halvtimme blir lätt till flera timmar... födan... ja just, jag som hade tänkt återvända till skåne aningens mer vältränad än när jag kom hit... kan nog glömma det! =/ men målet om beach 2010 lever än kvar!

Imorgon bär vi av till åbo för att fraktas upp till vasa där lördagens match ska spelas.

ja just, jag vann en glass till hemresan! jag satte bollen ribba in! snyggt.

ska uoop tidigt imorgon. måste ta tag i mig själv.

hade två mål med dagen att åstadkomma utöver träningarna. det ena var att skriva det där inlägget som går att läsa på ovanstående adresser och sen städa. Jag åstadkom iaf ett av målet... är detta något man kan vara nöjd med... nja... fasiken. Ta tag i mog själv nu!!!

klockan är snart halv tre... och.. hum. borde kanske sova om jag ska vakna imorgon.

Skånsk saknad.

Skånsk lättmjölk och mina föräldrars kranvatten, är något jag skanar helt sjukt mycket här. För att vattnet överhuvudtaget ska vara drickbart på denna ö, anser jag att det behövs antingen kylas, frysas eller blandas med något smaksatt.

The pussycat dolls är ju helt sjukt bra!

Är tillbaka i arbetar livet igen. Igår blev det fem timmar och idag tre. Snart börjar OS och då lär det inte bli mycket till arbete... antar jag. Valde att jobba tidigt som sjuttsingen idag för att jag ska kunna kolla på OS-fotbollen, som drar igång idag, utan att skämmas.

Ska in till stan och hämta ut mina nya handskar nu, må de vara bra!Du, är saknad.

Vecka, fri helg

Tatueringen jag tänkt mig är den som jag alltid planerat... jag hoppas verkligen att jag en dag ska våga. Jag ska försöka att inte tänka på, vad händer om jag skadar den foten och behöver opereras... det går ju inte. Ahhhh.

I förra veckan hade jag hela min familj på besök. Det blev utflykter var dag. Vi var såväl på Vårdö, Fögelö som på Ålands absolut finaste strand ute i skogen, utanför Eckerö. Mitt ute i ingenstans, långt ivåg på en grusväg, ligger denna helt underbara strand.

Förra veckan blev jag även meddragen på en spökrunda. Det skulle tydligen vara ngt hus här som skulle vara hemsökt. Men när vi kom dit stod det en barack där, som tydligen inte stått där tidigare! Så vi åkte till den creepy beachen istället. Vissa är bara galna.

I fredes körde vi hem, för att stanna till i Söderköpig och kolla på Göta kanal och sedan blev nästa stopp i Smålands skogar för at shoppa losa i Kosta. Där hittade jag verkligen allt möjligt!

På lördags förmiddagen kom underbaringen Lina! Åh min vän. Kul att se dig!

På lördagens eftermiddag var det bröllop. Min kusin och en kille jag läst parallellt med nu under lärarhögskolan. De är nu make och maka. Helt sjukt!:) Jag märkte att min bordsplacering var ganska så tilltänkt... fotbollsfreak halv högen. Men men, jag klagar inte!

Igår tog jag tåget tillbaka till Sthlm. Sjukligt åksjuk, backsmälla och dåligt med mat gjorde att resan blev rent av sagt sjukt plågsam. Taxin från hamnen och hem hit, var nog den dyraste jag någonsin åkt! Över 22 euro! Hum. Jag betalade och försökte se glad ut, hädanefter använder jag mina ben istället!

Jaha... åh vad ska man göra idag då...? Kanske se lite Will and Grace..!?;)Fasiken, jag ville verkligen träffat dig! Det värsta är väll att vi inte kommer ses på en månad till... =/

O, du! Jag såg nog allt, jag förstår, men du kunde kanske gjort det lite diskretare??