Att bli med bil för en resa = jobb

Söndagen bestod utav ett besök av pappas sida. Lax... mmm älskade lax. Mat som varit oerhört saknad! Super trevligt och super mysigt!

Satt sedan och snackade med a i två timmar! Saknar han som tusan. Han skrattar åt mina skämt oavsett hur tråkiga de än må vara! :)

Idag drog jag med pappa ut för att kika på bilen som jag ska ha med mig. Gick igenom hur mycket som helst. Hur man byter lampor, vilken vätska och vad för någon vätska som ska var, hur man byter däck, var man sätter i bogserlinan, pumpa däcken, fixa med reservhjulet, klödda med batteriet, säkringar, fällde säten osv. Jisses vad komplicerat det här blev, "Att bli med bil för ett tag" när inte pappa är i närheten när jag åker på min lilla resa. De där sakerna man tar för givet att han fixar och kollar med. Sista servicen ska genomföras imorgon, sen är det städning med som jag ska klödda med.

Eftermiddagen blev en mysig fika med mina åhusare; jennie o rebecka!


Ikväll såg jag och pappa filmen: män som hatar kvinnor. Har ju läst alla böckerna, men när de gick på bio bodde jag inte i sverige så när morfar berättade att han hade dem slängde jag mig över dem :) Sannslöst bra film!!!

Nu är det natti som gäller!

Intensiva dygn

Det var full fart på julafton.
Dessvärre fick jag en släng av efterverkan från svinsprutan igår... så låg nedbäddad halva dagen... men begav mig till stan på kvällen för att äta en liten mat bit, spela ett spel... tills min energi var slut och jag fick köra hem till kudden.

Mitt största beskymmer är tidsomställningen. Jag kan verkligen inte sova normala timmer.. gick och lade mig vid 11 igår.. vakna ett, kunde inte somna om förrän nio imorse... så har det ungefär varit sen jag kom hem!

Kvällen blev till ytterliggare en spelkväll... ikväll blev det bondespelet... (inte jag som valde trots att man skulle kunna tro det). På paketet stod det, drygt två timmars speltid. Det blev till FEM timmar! Jag är nyss hemkommen alltså! sannslöst långt spel! Med alla oss speldjävular också... blev det kaos :)

trött som tusan är jag... ska slänga i mig ett par mackor nu... kom på att jag inte ätit mer än frukost idag... vrålhungrig!

Natti!

Lille julafton

suveränt, kunde inte sova i natt. Vid fem logga krish in., så snackade med han en timme eller så.. sen kom a in. snacka med han till 8 halv nio... och då skulle jag ha gått upp.
D ringde och väckte mig, och tur var det så har idag varit inne och träffat henne, hennes son, man och mamma som är på besök :D. såg de en sväng i somras... en kort en och det utan den lilla. Så fint!
gick upp en sväng till kusinen... man är lite omsvärmad av kids för tillfället :) underbart!

åkte hem.. somnade på studs, timmen jag fick i natt var inte tillräcklig.

ikväll har det blivit pulkaåk med det gamla gänget plus en del till. mysigt, skoj!

Ne... sista plocket... sen slocknar jag

22 december

Har varit och fått svinsprutan idag.. sen blev det lunch med mammsen innan jag begav mig ut för att hälsa på mormor och morfar tillsammans med två av mina kusiner och deras små gosiga ungar :) Super mysigt! I love kids!

Hemkommen... har skottat snö... och bara latar mig nu.

Tänkte packa upp lite nu... har fått mina resväskor nu... de mina familj tog hem när de var ich hälsa på är mestdels tvättat och klart.... mer eller mindre redo att packas ner i resväskan igen för nästa flytt... som går av staplen om en och en halv vecka.....


Back, doing k-town

Gårdagen bestod utav optiker-besök samt besök på sjukhuset... vilket inte gjorde någon nytta... :/

Annars blev det små ärenden som blev uträttade och massa mys med mitt kusinbarn... så söt o snäll tösen är. Hon ska bli fotbollsspelare, precis som jag ;) även om pappan säger tennis :) hahaa iofs tennis passar tösen bra... hon har redan en bra sving med vänsterarmen... 4 månader gammal.. :)

fick precis besked om att min gamla mv-tränare är tillbaka i åu, precis som en annan :) skoj skoj. men vem ska nu översätta för oss båda när åsa inte är där? :(

neee. svinsprutan och sådant ska fixas....


betygen ifrån UB är klara... 3 an, 1 a- engelska... och två bn... det ena bet är värdelöst dåligt!!! annars är jag nöjd med samtliga betyg jag har fått under mitt år på ub.


snacka om jet-lag

Honey, I am home!

Jag är hemma!!!

Gårdagen spenderades på Island och
Blå Lagunen. Så sjukt vackert och underbart. Precis vad jag behövde efter dessa stressade och panikartade veckorna. Bara ligga där...och päsa... mmm.. så varmt. så skönt. så relaxande. Flyget från Island.. blev så klart försenat med ett par timmar.. :( och väl på Kastrup fick jag inte mitt bagage... sökte efter det nyss... finns ingen info om det överhuvudtaget :( så mycket jag behöver! Min vinterjacka, kläder, skor. Som tur är hann jag med sista tåget mot Ktown från Kastrup. Väl i Ktown blev det kebabrulle på mitt älskade kebabmaster med berra.. sen blev det hem och sova. Sov till fyra i em då mamma drog upp mig...







Ja just... tänkte ta en buss från flygplatsen till Blå lagunen... men icke.. tro inte att där gick någon så det vara bara till att snällt hoppa in i en taxi och åka de där milen... tur att den isländska kronan står lågt till den svenska... men det blev ingen billig tur för det... men det var det värt!!!


Sista kvällen i USA, i bildformat






















Honey, I am home!


Bedtime... sinnes mycket som ska fixas med imorgon


Bye Bridgeport, Bye USA

Bye bye hejdå Bridgeport.

Med både lättnad och med en stor klump i magen lämnar jag nu Bridgeport. Jag har lärt mig sjukt mycket, framför allt engelska och om livet. Jag lämnar människor här som betyder sinnes mycket för mig. Som tur är har redan de flesta hejdåna sagts... Marie, A och Marq lämnade alla igår. Marie är jag sinnes säker på att få träffa igen. min lilla marie :) a och marq är destu längre iväg... men de var så söta igår. Min roomie, hennes partner, a, marq, tj och hans flickvän bjöd ut mig för o käka på red lobster igår. Mitt och a's ställe... :/ sen när vi kom tillbaka fick jag ballonger och tårta... de är så goa. tårarna är nära.

Många farväl. Många människor jag aldrig mer kommer se.

Krish, din flagga följer med mig och minnena av dig med den. Jag vill inte säga hejdå till dig. Jag vill inte. Nej.










Byebye farväl, i am done with new york... at least for this decade!

88 snoozningar minst. Trött som tusan tog jag mig iaf upp. Tog mig in till New York City för sista turen. Mötte upp Anna Strindberg, drog och kollade på Blind side. En sinnes bra film. Ena sekunden grät man av sorg eller lycka, nästa skrattade man. Underbar film!!!

Vid time Square mötte sedan pernilla nilsson upp oss... senast man såg henne var det på cykelbanan hemma i byn :) världen är allt liten! efter lite struntprat och uppdateringar om liven tog jag mig tillbaka till campus. Har plockat ner saker på väggarna... det känns så sjukt tomt. Väskorna har jag nog redan övervikt på :( Så shopping lär jag väl inte riktigt få göra...så därför blev det bara en liten ny keps... heeey gangsta :P

Flaggan.... ta hem eller byta tillbaka...? Jag vet vad hans flagga betyder för honom... verkar som han vill behålla min dock...  flaggan påminner sinnes mycket om honom. Jag kommer sakna krish... :(



märker att sömnen inte är prioriterad.. jag känner mig nästan kräkfärdig hela tiden... har nog snittat någonstans mellan 4 och fem timmar per natt den senaste veckan... mer lär det inte bli de närmsta dygnen... imorgon är det frukost dejt med marie :( klockan 8, vara på mallet vid 10 för att införskaffa de sista sakerna... sen sägs det att hela gänget (vi som är kvar) ska ut o käka.... lär sluta med en blöt kväll har jag en känsla av.

Adjö, farväl... bye. Många vet jag att jag aldrig med kommer se. Never. Några gör det betydligt ondare att säga det till. Weirdog :( byyyye. O marie imorgon. :( miiiin marie... o a... trots allt så kommer det göra ont som fasen, trots allt som har hänt på sistone. usch, vill bara vara i närheten... att får dra mina torra skämt... shit. vet inte om det blir resa ner till karibien i sommar med marie som var planerat... på ett sätt vill jag... men kommer jag vara hans vän då...? allt är awkward...

Sanna vänner

Han är villig att offra en hel del för att försöka vinna min tillit tillbaka. Jag är tveksam. Jag kommer nog ge han en chans, man jag kommer vara oerhört kritisk och granskande. Jag har svårt för att förlåta och att glömma det kommer ALDRIG att komma på tal.


A true friend.


Sanna vänner har man kvar när de andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på!

Finals är över. UB är ett kapitel bort för mig

Här är alldeles för mycket drama för att jag sa palla vara kvar. Sjukt tacksam att det mesta inte berör mig det minsta, dessvärre kommer man inte ifrån allt snack för den sakens skull.

Mina finals är över! Sjukt skönt, medans några andra inte ens har påbörjat sina. Uppladdningen inför dagens båda var inte bra alls... men men. Vad göres?

Har kollat på flyg hem... för att komma hem tidigare. På tok för dyrt. Dyrare än fram och tillbaka resan jag köpte. Överväger nu att ta mitt pick o pack o dra in till New York City imorgon. Vill bara komma härifrån.

Efter mina finals idag drog jag till simbassängen... tänkte bara plöja några längder för att rensa huvudet... några längder blev till 50, som blev till 60, 80... slutade med 100 längder vilket är 2.5 km. Blev en tävling mot mig själv som höjde ribban så fort jag närmade mig mitt mål...

en nattlig promenad har tagits so far... ev blir det en till... om jag nu ska ge dig en chans att förklara dig... det skrämmer mig när min mest betydelsefulla och inflytelserika person säger till mig att dra och lämna dig.


Vad en vän är. Det har man fått svar på! Det finns skillnad på vän och kompis, umgänge... ja alla de där befattningarna som många tar som synonymer. Jag har insett att det finns få människor jag kan kalla för riktiga, riktiga vänner.  De ryms på en hand. Vänner är de jag litar på oavsett. Jag kan vara ärlig, säga vad jag tycker och få ett ärligt svar tillbaka. En vän är någon som vågar säga ifrån, någon som man kan dela glädje och sorg med. Jag har förlorat sådana människor som jag kallat vän genom olika anledningar, de gör ont. Jag kommer ha svårt för att lite på människor efter detta. Jag har lärt mig min läxa.

Mer övertygad än innan

Att inte visa prov på ånger är skrattretande. Att inte förstå att det finns oskrivna regler. Att inte bry sig. Att inte vilja kolla läget.

det är sällan jag klipper av ett "vänskapsband" helt. men i detta fallet blir det två.

Jag vände i dörren när jag såg dig, jag fixar inte att se dig. Du äcklar mig.


Jag längtar tills jag är hemma igen. Hemma där riktiga vänner finns. där min familj finns. ni är saknade!!


.

Jag är så jäkla besviken. Den som jag trott varit min närmsta här plus en av de som jag trott jag kunde kalla vän har visat att jag har haft fel. SÅ FEL

IIIII


Jag trodde ALDRIG detta om dig. ALDRIG. Aldrig att du skulle kunna göra så här, inte när du vet hur allt ligger till.

just nu vill jag inget annat än hem. hem.


Fireflies

Fireflies... grymt bra sång!

Ikväll blir det fältet med M&m...

ananas it is.

Utvärdering av fotbollssäsongen 2009

Mötet bestod mestadels utav en utvärdering av säsongen... tillsammans kom vi fram till att det varit en relativt bra säsong så väl för laget som för mig personligen. Dock har jag varit på tok för ojämn. Jag har aldrig varit så ojämn som jag varit i år, tror mycket att mina personliga känslor och humör har spelat in i matcherna. TYVÄRR. Detta är mitt största beskymmer och ska jobba med det nästa år. Jag har haft en hög högsta nivå men en riktigt låg och usel lägsta nivå. Jag räddade laget och spelade som en mur i ett femtal matcher men avslutade med en plattmatch. Det var i de där "stora matcherna" som jag tände till och var som bäst, därför förstår vare sig han eller jag varför och hur jag kunde vara så usel i sista.... men som sagt jag vet vad jag ska jobba med!


Swede power during preseason


Action


Turneringens lirare


Vinnare av East Cost Conference


Taktik i omklädningsrummet


Uppvärmning


Action


Winner




preseason är som sagt i full gång. Körde en 6x4 min 75-85% på löpbandet och sen en halv timme i gymmet... lagom sådär. Imorgon blir det förhoppningsvis lite fotboll


Oranget bälte i Tae Kwon Do

Idag är jag ruggigt stolt över mig själv!!!

Har haft finals i både Tae Kwon Do och i Självförsvar. Jag satte allt :) fick A rakt igenom på alla tester i båda! Vi vara bara tre som fick det i Tae Kwon Don och bara jag som fick det i självförsvar:) I självförsvar fick jag även min master på platt fall när jag skulle försvara mig själv... och sen när vi skulle sparka i sönder en bräda... slutade foten som helt lila, men jag klarade det och det i mitten :)

Igår kväll var det Svenskt julmys... jag mattan o marie... tillsammans med anna's pepparkakor, lussebullar, blossas glögg, mandlar, rusin, julmust, chokladmjölk med pepparkakesmak och pepparmint, polkagrisar, mjölkchoklad och mysteriet på greveholm. Vi kommer vara lagom trötta på svenska traditioner när vi kommit hem :)

Går kvällen slutade även med att vi rakade av all hårväxt som a hade i ansiktet! han har inte sedan han fick hår i ansiktet varit helt rakad. snacka om att jag kan övertyga :)

Ska lämna in min tae kwon do uppsats nu, sen på möten och fixa bilder i från fotbollssäsongen...  sen blir det löpning. Började ju med försäsongen igår, ska försöka göra någerlunda samma saker som ÅU gör. Så jag drog med mig mattan till gymmet igår och körde.


Oranget bälte - YES! :)

Check?

Listan som ska klaras av i veckan fram tills fredag:
- Revision av gammal engelskuppsats (+3 sidor)
- Ny engelsk uppsats
- Korrektion av Tae Kwon Do uppsatsen
- Packa (innan tisdag morgon)
- Tvätta
- Fixa foton från alla matcherna
- Möte med tränaren (?)
- Shoppingdag på Woodburry (tisdag)
- Avslut telefonabonemang
- Söka jobb (1 jobb sökt so far)
- Kolla ansökan till studier i vår (leta kod)
- Övning av Tae Kwon Do och självförsvars momenten till final på fredag
- En heldag i New York blir ej av.
- Fixa så att jag får betygen hemskickade
- Lämna in PAL
- Göra klart computer concepts inlämningarna

Har trots allt lyckats åstadkomma en del. Dessvärre åker jag inte in till new York imorgon för att säga hejdå, då jag precis har skrivit klart mina uppsatser som ska lämnas in... om sex timmar. Klockan är nu alltså kvart över tre på morgonen och jag blev precis klar. Den ena uppsatsen skrev jag om Kennedy's arbete med eller emot Martin Luther King och Obama. Har blivit sjukt intresserad av denna politik... mmmm!

Antagningarna för nästa års plugg har kommit, kommer dessvärre inte åt mitt besked då jag inte har mitt lösenord här :(

Carro berättade om vilken hårdträning de ligger i... så imorgon hade jag tänkt att börja min på riktigt. Har inte... varit och tränat sen i måndes. Så två "latdagar" har det blivit på raken, inte bra, inte bra.



Tack A, du är underbar!

En dag på Woodbury

Woodbury innebär shopping.... massor shopping... men mina väskor är redan fyllda sen länge... 2 resväskor plus en sportbag, smockade, skickas hem på fredag... Två resväskor plus ett handbagage ska jag ta med hem. Men lite shopping blev det. En dunjacka ifrån tommy, ett par lårhöga stövlar ifrån aldo, ett par jeans i från levis och en väst ifrån armani.... som sagt... övervikt på väskorna och att få plats i dem... är mitt stora dilemma.

Woodbury är ett shoppingmecka i New Jersey. 220 affärer.... mmmmmm!

Ikväll skulle det blivit pluggat... men. Timtals samtal med marq och med a... har gjort att det blivit mindre pluggat men har en god ide om vad jag ska skriva om.

Känns som jag och a kommer varandra närmare igen. Skönt! Han kommer vara otroligt saknad. :( sen dag ett på skolan har han och jag varit sida vid sida. nu vet vi inte när vi ses igen :( vi kollade på resor innan för att åka över till jungfruöarna och hälsa på... skulle jag boka nu för en resa i juli kostar biljetten mellan 10.000 och 85.000! Sinnes. Jag vet att jag ska snåla tusan i vår!!!! för jag vill åka och hälsa på i sommar!

om nio dagar beger jag mig hemmåt skåneland... med blandade känslor

Katt och råtta

Har under den senaste veckan... eller två, ja just det... tre! försökt få tag på en person här... för att ha ett litet möte. Har smsat personen hur ofta som helst, kollat kontoret och fått höra från andra... personen ifråga vägrar svara på sms (helt plötsligt..!?). Jag smög mig bort mot kontoret såg att personen var där... men samtala med en annan. Passade på att uträtta ett ärende femton meter iväg under fem minuters tid.... vips så var personen spårlöst försvunnen och borta ifrån kontoret igen. Hum... undrar vad personen ifråga fruktar inför mötet med mig som måste ske för eller senare innan jag drar!? aaaah tar ju både tid och energi ur oss båda att leka katt och råtta.


Washington DC and Philly - check

Eftersom jag har besök hemifrån så tog jag mitt pick o pack i fredes och följde med ner till Washington DC för att se vita huset och alla de där klassiska grejerna. Bodde bara tre kvarter där ifrån.. så mitt i smeten. Dessvärre var vädret lite sämre... snöblandatregn hela lördagen... och under söndagen for vi även över till Virginia för att se John F Kennedys grav... På vägen upp till Bridgeport stannade vi även till i Philadelphia för att se Flyers stadium och vart usas självständighets förklaring skrevs den 4 juli 1776... (stil poäng?:))

Igår kväll blev det innförskaffning av massor med kaffe... sen pluggade a och jag till tre i morse... fick massor gjort!
Fick tillbaka mitt mattetest i morse, sjukt mcket bättre än förväntat :) fick även a i betyg i min karate klass!:)

IDAG KÄNNS SOM EN SJUKT BRA DAG!

Ska plugga lite nu innan det blir lunch.

Listan som ska klaras av i veckan fram tills fredag:
- Revision av gammal engelskuppsats (+3 sidor)
- Ny engelsk uppsats
- Korrektion av Tae Kwon Do uppsatsen
- Packa (innan tisdag morgon)
- Tvätta
- Fixa foton från alla matcherna
- Möte med tränaren (?)
- Shoppingdag på Woodburry (tisdag)
- Avslut telefonabonemang
- Söka jobb
- Kolla ansökan till studier i vår
- Övning av Tae Kwon Do och självförsvars momenten till final på fredag
- En heldag i New York
- Fixa så att jag får betygen hemskickade

som sagt... har en del att stå i veckan. Kaffet kommer vara min bästa vän!

back from nyc

Back from the city!
Köpte mig en ny jacka ifrån calvin klein. en såndär typsik klassiker jacka.. :) så har något varmare iaf. vill köpa en vinterjacka med. finland lär väl bli kallt!?
Jag fick en gigantisk spann med hemmakvälls godis! nästan bara lakrits! mmmm....! mår lite illa nu... :(

Ne... får plockstäda lite för att kunna vara social ikväll!

Ciao

...

It hurted when you said; please stay even though I just walked away. I want to be there with you. I wont see you untill monday... gosh :( Du är en underbar vän!

New York, New York

Efter morgonens lektion drog jag till new York för att träffa de bästa. Gled runder lite... besökt FN huset... och gick och kollade på Radio City's Christmas spectacular. Precis som på film!!! Grymma dansare!

Är tillbaka nu Bpt.. har pluggat en timme eller så.. sängen kallar. Imorgon är det nytt matte test.. :( sen drar jag tillbaka till new york city. Vi ska kolla på när granen tänds imorgon vid rockafella center samt besöka empire igen... fast denna gången även under mörkrets inslag.