Fotbollshelg

Har inte direkt vare sig haft tid att skriva eller haft något direkt intressant att skriva om heller öfr den delen denna helgen.

I lördes så var det dags för fotbollscup i New Haven. 7-manna. Telefonen ringde... jag såg att de var Elin. Vad fasen vill hon? Vi ska ju snart ses... - Emelie where the hell are you? -What??? Fasen. Jag måste ha satt mitt alarm på pm istället för am. Jag som har hållt på att försova mig en gång tidigare bara, men kom i tid den gången... detta tillhör inte vanligheterna!! Som tur var hade jag packat väskan och sprang för allt jag var värd till samlingen... och de var bara på väg ut att sätta sig i bilen så jag sinkade oss iaf inte!! Mitt lag vann alla sina matcher... lite knakigare gick det för det andra laget. men det blev en bra och trevlig dag i solen. Somnade redan klockan 8 på kvällen!!! gud så skönt!

Igår var det återigen dags att dra oss till New Haven för att spela cup. Denna gången 11-manna och vår coach var med. Jag spelade de två första matcherna... och sen stod jag över den sista så att den andra keepern med fick spela. Gicj väll sådär... men men. Träffade Big Time där.. som ville snacka med mig... undrar vad han vill. Dessvärre var han borta när jag kom ut. Jag som hoppas på att få träna emd han fler gånger!!


Idag är det plugg, plugg o plugg som gäller. Har prov imorgon i psykologi... intelligens och sådant där. Om ett par timmar är det samling. Ska anordna en del saker innan matchen som ska spelas för att samla in pengar till en tjej som har gått på våra båda skolor och skadats i en bilolycka (
http://www.silonova.com/). Matchen spelas mot Fairfield University som är en division ett skola.


Sandra kom precis... med ett paket svenskt karamellkungen godis!!! Hjälp så gott!!!


its friday

uppe i ottan i morse. korde ett pass agility innan fotbollstraningen. skont skont. spelet var iaf battre idag an i mandes o tisdes.

har pluggat lite idag och spelat gh med elin... hon pluggar nu... sa jag spelar tetris som elin gjort mig besatt av... illa illa. hon ar ju islandska sa hon har sjukt coola bokstaver: Æ Ð Þ ð

neee... imorgon ar det 7 manna turnering i new haven... sa ska upp vid sex... irk.  ska bli skont att fa lira lite

Ny resa bokad och klar.... till.... :):):)

Sovmorgon! Eller ja... iaf till nio... upp käka och tillbaka till sängen för att sova en timme innan det var dax för dagens första lektion.

efter skolan var slut gick jag och satte mig i biblioteket. Äntligen! Äntligen bara flödade idéer ur mitt huvud! Jag älskar de där stunderna när allt motstånd bara lossnar och ut sprudlar massor med goda idéer!

Har även bokat biljetter till.... pampadam INDIANA!!! Jag ska åka och hälsa på Becca och Kira likväl kända som Reeeeeba and Kiiiiira! Fy fasen vilken påsk vi ska ha!!!!!!

jag och elin tog oss till walgreens för att inhandla MASSOR med snacks. sen fick hon sitt greys och jag mitt gh! Yay! Vi såg att de finns en gh tävling på skolan nästa vecka... kanske skulle anmäla elin där... :P mohaha!

Beslutet

Joda Marie... ibland sa. :)

Imorse blev det en ganska sa okej traning iaf! Med lite north carolina i slutet... kaka frulle och sen var det pa agaility traning med dan och sen ner i gymmet... sa nu ar jag totalt slut!!!

Traffade coach idag.... och meddelade att jag kommer till att spendera min host har ocksa pa UB! Sa nu vet ni det.

Ska plugga nu... yepp, det ar sant.



I saw your yellow shirt. I don't know if I am gonna slow down or speed up

Sommarjobb ge mig!

Pweeeeeuh. Har asnökt och asnökt o ansökt om sommarjobb nu.Har suttit här i fem timmar (!) nu... och bara letat och skrivit. Har ansökt mest i Kristianstad med omnejd men även en del på Åland :)

För första gången sen...2002 känner jag lite panik för att inte få något sommarjobb! Förut ringde folk efter en... men ack inte nu. Får jag inget sommarjobb... som kommer hösten bli jobbig ekonomiskt... men men... Bara till att söka på.

Pratade med en del folk hemifrån... känns som alla är arbetslösa... suck. Jäkla ekonomi!!!

Sovtajm!


(I hope you got it!)

Summa sumarum.

Hade knåpat ihop ett långt jäkla inlägg om allt som hänt på min ipod när den dog... fasen vad sur man blev. Men summa sumarum av veckan så var den fantastisk!!! stannade till och med en natt extra på hilton :) gratis är bra!

Väl i new york så blev det middag och utgång med isländskor (Elin och hennes kompisar) hamnade på någon club på manhattan där vi slapp kö, fick fritt inträde och fri tillgång till dricka. Gratis är som sagt bra :):) för det var svinigt dyrt där!

På söndagen träffade jag Fidde och tog en sväng i central park... kul att se någon hemifrån. Han kom även med min jacka och en massa svenskt godis som jag och Elin har krängt!!!

Skolan är igång igen... och än våndas jag. I helgen sa jag att jag skulle stanna i höst, idag är jag oerhört tveksam. Jag har blivit en mycket sämre fotbollsspelare sen jag kom hit.



Ingen som har ett job där hemma att ge mig???
Min favoritbild ifrån resan. Super härlig avslutning på stranden efter pubcrawl

Roomisarna på hostlet. Anna från Finland och Petra ifrån Tyskland


Cuz you are in Beverly Hills baby!!

Malibu beach before pub crawl!

Gårkväll blev lyckad!

Idag blev det Malibu. Volleyboll och  fotboll! Sjukligt kul! Så, nu behöver jag inte träna mer denna veckan! :) Så det är jag och Pamela som springer på den stranden!  Såg även en flock delfiner nästan ända intill stranden! Sen kom en badvakt! Roooooowr!

Ikväll är det pub crawl! Ojojoj! Man vet aldrig vad Anna får för sig.... :)

You are in Beverly hills baby!

Igår var det fint väder redan på morgonen så jag bestämde mig redan på morgonen för att spendera dagen på stranden här i St. Monica. Jag somnade såklart.. vilket betyder att  jag är som en kräfta!!! Jag som brukar bli brun och inte få så mycket smärta.. men inte denna gången. Utan after sun och utan sunscreen... så blir det som det blir.

Igår kväll stack jag  finskan och japenesen och vän ut o käka japanskt.. irrrk. mitt smaka skit. men de kokta ärtorna/bönorna.. whatever! var sjukligt goda!

Idag har jag klarat av 90210 vilket är samma sak som Beverly hills. Jag har gått och gått o gått... o ja gått. Jsg har insett att folk här har fööööör mycket pengar!!!

Jag fick lite halvpanik när jag sprang runder där i hettan och frågasde en man efter närmsta seven eleven, walgreens ja vadsom. - Hahahahaha, are you kidding with me? You are in Beverly hills baby!!! Jag skiter väll i var jag är för jag behöver sunscreeen aóch after sun!

Nu sitter jag på hostlet... har smorjt in mig med after sun iaf :)

Idag är det St.Patricks day... vilket betyder att det ska bli ööööl ikväll!

In Hollywood

Jaha... da ar man i Hollywood nu... sitter pa ett caf'e langs med hollywood boulevard:) Har shoppat en del... Har ansa lange blivit tre klanningar och en drose underklader!

Vadret ar vall sa dar. Kunde ju helt klart varit battre... men solen ar iaf framme och man klarar sig bra i en tunn "tjocktroja".
 


Jag tror jag har bestamt mig

LA

Det andra inlagget skrev jag ju harromdagen, segt att det inte publicerades!

Men men. Hostelet ar fasen underbart, manniskorna ar sa sjukt trevliga! Bor tillsammans med tre hollandskor och en tyska som jag har gangat lite med... men de drar till las vegas idsag :/ och igar kom en finska... Kittos!

Igar for jag med hostlet till Venice beach = muscle beach. Sjukt udda! Dessvarre var inte vadret pa topp... Bara ett kavrter i fran stranden lag "mini venedig" Valdigt mysigt!

For sedan vi tre tiden mot LA Downtown for att ta mig vidare till Carson dar Tiff skulle mota Marta... resan tog TRE timmar!!! Dessvarre var bade Tiff och Marta pa banken. Tiff var skadad... antagligen marta ocksa. Resan tillbaka, tog "bara" tva och en halv timme typ!

Idag ska jag ga pa en marknad nu pa morgonen, sen blir det nog en svang om Hollywood.

Ses

Varfor ska ...

Varfor ska jag alltid stota pa dessa underligga manniskor.

Igar innan tolvslaget vinkade jag hejda till Weir och Elin. Hoppadr ps taget dar jag roades av en ursot unge! -Taking a nap?? Vall framme pa Grand Central sa blev jag erbjuden hangel... irrrk. No thanks! Efter en massa rundspringande och en stund senare sa bytte jag tunnelbana... har kom varldens skummaste snubbe fram o borja snacka.... o snacka o snacka, snubben brevid lag a visa konsorganet... behover jag saga att jag var i Queens klockan tva pa natten?

Val framme pa JFK sa lyckades jag slagga en stund. En knapp timma blev det. Fick borsta tanderna vid incheckning. Just random.

Flyget... ja det var oken och snotoppar... och ja, las vegas sa man med. Resten sov jag! Over Los Angeles flog vi sakerligen en tio minuter... jaklar vad stort det ar!! och da flog vi bara rakt fram och anda inte over hela!

Tog mig ner till stranden!! Strandpromenad o jisses vad fint det var! Pa vagen tillbaka motte jag en random guy! Jisses. han bjod mig pa pizza o vin. Han ar tydligen kand som Beverly hills ambassador... allt han har sagt har jag forsokt kolla upp on

Midterm onsdag

Har inte varit mycket till människa med mig idag heller...

Masade mig i väg och fixade packväska och träffade coach. Sådär. Han vet vad jag känner till en viss del nu iaf. Allt kan jag inte säga. Efter spring break ska jag bestämma mig. Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Det ska ju vara som natt och dag. Kanske kan man få börja träna ett yngre lag här i år... hade varit nice.

Begav mig för att skriva matteprovet... när jag vänder mig om ser jag alla sitta med böcker och papper uppe och kolla på dem. Vad fasen??? Tydligen så tillät läraren det. SKUMT! Iaf så lämna jag in provet och fråga om det var något annat? Läraren som höll på att rätta de andra ivriga studenterna för att få reda på deras midtermsbetyg vänder sig till mig och säger att du har ett A kan inte tänka mig att du gjort dåligt på detta! Mohaha! Göttans!

Uppsatsen blev lite redigerad iaf. Biljetter och kvitton är utskrivna. Har äntligen! (Efter en timmes sökande) funnit stadion där Marta tar emot allas våran Tiff!

Jag och Elin trötta som vi var cruisade runder en sväng... fatta att man inte har något att göra om man bara tar bilen för att köra. Vi for ut mot Fairfield. Vilken skillnad det är i förhållande till Bridgeport! Som natt och dag fast det ligger uppe-opå varandra. Cruisa in på Fairfields campus. Jisses! Luxary! Elin har varit med Brett där och tränat en del kunde berätta om alla deras faciliteter! Jisses vad jag vill transfera över dit!!! Fast sen kostar det.... en $50,000 om året... det gör väll... inte saken lättare. Efter cruisningen så la vi lite pussel och spela lite guitar hero. Jag har helt tappat kunskapen i guitar hero. Förut kunde jag iaf lira på hard... nu är ju fasen medium lite kämpigt!!!!

Ne, sleeptime!

Har ju fortfarande huvudvärk, illamående och dålig aptit.

Suck

Oj!

Fasen. Kom precis på! Imorgon måste jag ju bege mig till JFK. Vilket betyder.... att jag måste packa idag. AAAAAh. Vad ska man ha med sig????

Har ju matteprov, möte med tränaren och en engelskuppsats med som ska skrivas idag. Jag är ju sjuk än.... detta går inte så bra.

Sjukling

I måndes kväll jämrade jag mig av att jag mådde illa och ville spy. Tänkte att nog hade jag kanske ätit något skit. Igår morse när jag vaknade var det än värre! Fy fasen! Masade mig till konditionstesten, kunde ju inte missa dem (folk här myglar ganska så mycket och jag vill inte bli sedd som en sådan så det vara bara på det). Mellan alla tester fick jag springa x antal omgångar på toaletten. Resultaten blev katastrofala... men jag gjorde dem! Efter testerna så skrev jag första quizet, bad om att få gå hem, sov, skrev provet och sov tills idag. Elin kom med lite käk på kvällen... annars var jag inte benägen att äta något. Suck. Antingen är det maginfluensa eller någon typ av matförgiftning.. samtidigt som jag hade feber...

Mår iaf. betydligt bättre idag. Ska slänga in några maskiner tvätt och sen hämta en väska för att börja packa.... för imorgon åker jag ju! Har en uppsats och ett matteprov med att klirra idag. Återstår att se om mötet blir avklarat idag då..!?

Facebook trött

Är jag trött eller är jag trött?


Satt och snacka med Weeeeir (eller wiiiier som jag kallar henne omedvetet) förklarade för henne en sak om facebook över nätet. Varför fattar hon inte vad jag menar?... hum. skumt. Så jag frågade om hon var online på facebook överhuvudtaget. Hennes svar blev. - Karstrom, go to bed cuz we are talking over facebook. BITCH. 

Jag ska definitivt sova nu.

More random stuff

9 nuvarande:
Humör:
halv taskigt
Smak: mint efter tandkrämen
Kläder: nighty time 
Skrivbordsbild: 

Nagelfärg: svarta med lite glitter
Omgivning: ingen
Störigheter: oj... så många
Tankar: framtiden? sommaren? Sverige? Åland? Island? Usa? Kristianstad? Jobb? Plugg? Hem? Bort?

8 första:
Bästa vän:
min kära kusin som fortfarande är en av de allra närmsta!
Screen name: emme o emmis
Djur: Bubblan min älskade kanin
Piercing: i öronen
Kärlek: den enda sanna (förhoppningsvis än så länge)Anders
Musik: backstreet boys
Bil: lånar fortfarande mamma o pappas
Kyss: i remember it.

7 senaste:
Cigarett: aldrig hänt
Mat: marinans flottiga
Dryck: cocca
Biltur: Från Milford mall med elin
Kyss: var inte meningen
Cd spelad: artmade i guess
Tv-program sett: har faktiskt slutat att titta på tv nästan, men jag följer andra avenyn stenhårt online!

6 har du nånsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: jo
Brutit mot lagen: nej
Nakenbadat: nej
Varit på tv: ja
Kysst någon du inte kände: jo

4 saker:
Du gjorde i igårkväll: pluggade
Du kan höra just nu: alla som ränner i korridoren, vindens sus
Du inte kan leva utan: kärlek, familjen, vännerna, fotbollen
Du gör när du är uttråkad: smsar och surfar

3 personer
Du vill se ut som: vill inte se ut som någon annan

2 val:
Svart eller vitt: svart
Varmt eller kallt: kallt

1 önskan: to settle down

Bored

(ja) snott den här listan från nån
(nej) rökt en cigarett
(nej) rökt en cigarr
(ja) varit full
(ja) hånglat med någon av samma kön.
(nej) flickvän nu.
(nej) pojkvän nu.
(ja) varit kär
(nej) blivit dumpad
(ja) dumpat någon
(ja) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(ja) hånglat med en främling
(nej) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(ja) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(ja) älskar eller saknar någon just nu
(nej) legat med en medarbetare
(nej) varit kär i en lärare
(nej) gått på en blinddejt
(nej) varit kär i en av mina internetkompisar
(nej) varit i ett våldsamt förhållande
(ja) ifrågasatt mitt hjärta (så många gånger)
(nej) fått sparken
(nej) varit i knytnävsslagsmål
(nja) rymt hemifrån (rymt när jag varit på semster...)
(nej) blivit arresterad
(ja) ljugit för en kompis
(ja) skolkat
(nej) sett någon dö
(nej) varit i Kanada
(nej) varit i Mexiko
(ja) flugit
(nej) spytt i en bar
(nej) sett en del av mig själv brinna
(ja) ätit sushi
(ja) åkt snowboard
(nej) crowdsurfat under en konsert
(ja) tagit smärtstillande
(ja) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(ja) gjort en snöängel
(nej) haft ett te-party
(ja) byggt ett sandslott
(ja) hoppat i en vattenpöl
(ja) lekt uppklädd
(ja) hoppat i en lövhög
(ja) åkt släde
(ja) fuskat när jag spelat spel
(ja) varit ensam
(ja) somnat i skolan/på jobbet
(nej) använt ett falskt id
(ja) tittat på en solnedgång
(ja) varit med i en jordbävning
(ja) rört en orm
(ja) sovit under stjärnorna
(ja) blivit kittlad
(nej) blivit rånad
(ja) blivit missförstådd
(nej) tagit hand om ett råddjur/en get
(ja) vunnit en tävling
(ja) gått mot rött
(nej) blivit avstängd från skolan
(ja) varit i en bilolycka
(ja) haft kramp
(ja) känt mig som en utstött
(ja) ätit ett helt glasspaket på en natt
(nej) dansat i månljus
(ja) hatat mitt utseende
(nej) varit vittne till ett brott
(nej) varit besatt av post-it lappar
(ja) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(ja) varit vilse
(nja) varit på andra sidan landet (västkusten (ja), norrland (nej))
(ja) simmat i havet
(ja) känt som om jag hållit på att dö
(ja) gråtit mig själv till sömns
(ja) sjungit karaoke
(ja) betalat för mat med bara mynt
(ja) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(ja) busringt
(ja) fångat en snöflinga på tungan
(ja) dansat i regn
(ja) skrivit ett brev till tomten
(ja) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(ja) blåst bubblor
(ja) gjort upp eld på en strand
(nej) förstört en fest
(ja) åkt rullskridskor
(ja) fått en önskan inslagen
(nej) haft sex med en apa
(ja) burit pärlor
(nej) hoppat från en bro
(ja) ätit hund/katt-mat
(ja) kysst en spegel
(ja) sjungit i duschen
(ja) burit en svart klänning 
(ja) drömt att du gift dig med någon
(ja) limmat fast din hand i något
(nej) fastnat med tungan i metall
(nej) kysst en fisk
(nej) varit en cheerleader
(ja) suttit på ett tak
(ja) skrikit så att du inte fått luft
(nej) byggt en kärra
(nej) pratat i telefon i mer än sex timmar
(ja) stannat uppe hela natten
(nej) inte duschat på en vecka
(ja) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(ja) klättrat i träd
(vet inte) haft en träkoja
(nej) burit skumma kläder i skolan för att höra vad folk säger
(nej) spelat kyckling 
(ja) blivit puttad i en pool med kläderna på
(ja) brutit ett ben
(ja) fångat en fisk och sen ätit den
(ja) fångat en fjäril
(ja) skrattat så mycket att jag grät
(ja) gråtit så mycket att jag skrattade
(ja) fuskat på ett prov
(nej) haft en Britney Spears-skiva
(ja) sovit naken

En nattlig update



Jag tar ingen skit!



Då var så även denna dagen till ända. Alla studerar som tokingar här!!! Midterm är trotsallt... midterm! Jag har verkligen insett att min mattelärare älskar mig! Mohaha! Dessvärre är matten tråkigt enkel. Längtar efter lite cos, tan, sin, inf. grafer etc!



Det är så jäkla skönt att ha Elin här! Jag är så tacksam för henne! En skandinav som förvisso snackar ett om än mer obegripligt språk än finska (!?) men hennes förståelse som inte amerikanarna har, hennes vishet. Ganska så skönt är det att hon ska bli 25 och därmed inte heller orkar med alla 18-åringarnas festande. Dessvärre så tycker jag så synd om henne att hennes flickvän lämnat för Ktown. (Bilden ovan är på dem två, när de var här på sleep-over).

Imorgon är det dax för ännu fler konditionstester. Såja. Dax för lite sömn!

Framtiden?

Nu klockan fyra dök min bok upp! inte ett dugg ångerfull var hon heller... fasen heller!

fick höra att en ny mv är på g. kanske ganska så bra för min del.

ngt möte har inte blivit av, jag är för stolt för att vika mig!



Vart blir sommaren hän? Vart kommer jag finnas i sommar? å i höst??

Sjukt förbannad!

Jag hade det på känn... jag anade det. Det skulle bli beeptestet idag... och jag hade så rätt... Det enda jag bestämde mig för att jag skulle inte gå av först... sen brydde jag mig inte mer. Jag hatar det testet! Det säger ingenting om fotbollskonditionen! det är bara så jäkla psykologiskt!!! Konstigt nog dök inte två av spelarna upp idag... vilket jag har hört brukar leda till bestraffning... för alla andra. Dessa två spelarna har tydligen hoppat träningar förr, vilket resulterat i att de två fick stå som konor och alla andra i laget fick springa som galningar! Jäkla bestraffningar!!! Alla andra bestraffas...

Tränaren ville ha ett snack med mig... vilket han fortfarande inte har nämnt för mig... tydligen är det så att jag måste söka upp honom... och vill jag det???

Jag är uppriktigt sagt riktigt förbannad på några jag köpt en bok med. Vi bestämde oss för att köpa den tillsammans för att vi inte skulle behöva den mer än till testen och för att det var snor dyr. Jag har betalat min bekärda del. Dessa tjejer jag köpte boken med kom och hämtade den i helgen, fine med mig. Det är deras bok lika mycket som min. Men igår när jag ville börja plugga på morgondagens midterm test så frågade jag dem efter boken. Tjejerna åker till texas idag för nationals och de har lånat ut boken till någon annan tjej som har tagit den ifrån skolan... den där tjejen som har boken var icke kontaktbar igår och idag skrev hon att hon kommer till campus vid tre och först då kan jag få den! Det är min bok inte hennes och nu kommer mitt test screwas rejält bara för att den j%E&a tjejen "lånat" boken. Så jäkla dålig stil. Lånar man en bok som inte är ens egen som andra äger och alla har test samma dag ser man till att vara kontaktbar och återlämnar den mer än eftermiddagen innan testet!!! Sjukt förbannad är jag!!!!!!


En ganska så lyckad utekväll trots allt

Går kväll blev ganska så bra! Vi lyckades ta oss till baren trots Elins fallande i trappan (yes, jag är inte ensam om det längre!!!) väl där träffade vi hennes vän.. och pojkvän (med norskt ursprung och stoooort fan av henrik lundqvist!). Drinkarna blev både billiga och starka ;) spelade photohunter och snacka en massa!! photohunter är riktigt beroendeframkallande och jag gjorde stora misstag i början ;) kollade bara på killen och inte på bakgrunden.. haha.. men jag lärde mig!!

vi upptäckte hummejakt när vi skulle dra. stackars djur!!!

Jag och elin for hem till henne... spelade gh och snackade tills i morse då vi somnade...

idag for jag, elin, danielle och emma till milford mall... shopping :):) och ikväll har jag och elin varit duktiga och pluggat! tjooo.

time to say goodnight... för imorgon är det samtal som gäller...!?

Dimman

Jag är på riktigt nedstämt humör!

Matchen var det värsta jag sett på länge. Eller kanske inte det värsta, men det var inte bra alls!!!  Där var en stor ljusglimt och det var Danielle! Riktigt riktigt duktig! En sån där härlig engelsk lirare!

Efter matchen ringde jag hem... och bara grät.. jag ville bara hem. Sofia lyckades dra med mig till IKEA efteråt för köttbullar och marabou. På måndag ska tränaren ha ett snack med mig... kanske på tiden..!?

Elin är på väg över nu. Vi ska dränka våra sorger!!! Brett lämnade henne idag för Kristianstad och jag för att jag vill hem (Kristianstad, Åland)

In i dimman!

Game day!



Snygge gubben vi åstadkom igår! På samma fält sak vi idag spela match mot något 17-årslag som ska vara övergrymma!

Idag lämnar Brett oss för spela i Kristianstad... sorgligt trots jag inte kännt henne så länge. Så ikväll kommer jag umgås med Elin. Usch, Elin som flyttade hit för att få vara nära henne... så flyttar hon :( usch.

Ska faktiskt plugga en timme innan matchen! Yihaaa...!?

Träningsfredag

Kvällarna blir senare och senare och nätterna kortare och kortare!

I morse körde jag med Dan en timmes agility... svettig som få!!! Käka och sen var dte på det igen. Jag trodde inte det skulle vara så hårt i och med vad han sa till mi i veckan. men ack!!! ruscha 30 sek. styrka i 90 sek, rusa 45, vila 90, rusa 30, styrka 90, rusa 1 min, vila 90, rusa 30, styrka 90, rusa 90, vila 90 osv upp till fem minuter.. skulle kört till sex! dödens död! Stannade kvar och lekte lite med bollarna!!! tjoho! Jag och Yuri (en brud i från florida) byggde en snowman på planen idag! sjukt att man leker med snön i shorts :) Det blev en sportig snowman! Ska försöka få in bilderna!

Nu ska jag springa o käka innan vi sk agå på yoga/pilates pass ikväll! :):) en skön omgång för kroppen idag minst sagt!!!

See ya!


Snökrig!

Tog mig igenom ter lektioner även idag, och kan därmed fortfarande skryta om att jag deltagit vid samtliga lektioner!!! Vilket jag är ganska så ensam om att göra!

For till gymmet efter skolan och sen simmade jag en kilometer med. Simning är fruktansvärt avkopplande!!! Hade glömt bort hur skönt det är att ligga där och tantsimma!

Nu ikväll har jag varit duktig och tvätta. Tyckte så synd om Danielle när hon berättade om hur mycket hon hade till imorgon, och vetskapen om att hon ville ha choklad fick mig att komma till henne för att ge henne en sockerchock. :) Ibland kan även jag blixtra till!

Lite college har jag väll ändå varit nu lite efter tolv så drog jag med en full (suck) Arthur ut i snön för att bygga en snögubbe... snön var för dålig så det slutade med en snölyckta och snöbollskrig! :) Sjukt kul för han visste inte hur mycket han skulle ta i, i och med att han aldrig har kastat en snöboll i hela sitt liv! Snacka om att det var få som träffa! haha! Roligt var det när vi skulle försöka oss på snögubben... han trodde bara att man föste ihop snön till en stor hög. Haha... åh vad det är skönt att få retas lite ibland :):)

Ne, nu när man är inne i värmen igen ska jag sätta igång ännu ett avsnitt av andra avenyn! :)

Natti sen!


Får man bete sig ur som helst under lektionerna??

Efter agilityträningen (sjukt gött att ha en privattränare:)) så somnade jag och Elin på sofforna i omklädningsrummet... stek hett var det, men ack så skönt!!! Slumrade nog där i två timmar!

Träffade coach med idag. Växlade nog en tre fraser vilket är rekord för oss!!! (SJUKT!)

For och kollade på baskett efter kvällsmaten... tjejerna fick dessvärre duktigt med stryk mot C.W Post (en skola jag funderade på att söka till) och därmed är deras säsong över. Killarna lirar nu, så får se hur det går för dem.

Tog mig till matten (efter många om och men!) Men usch vad jag skäms för mina klasskamrater!!! Vi är kanske en 15 i salen. 4 sover, 7 gör några läxor och lyssnar på musik... vi var tre som lyssna!!! Sjukt pinsamt! Ännu värre är det när TÖNTgänget kommer... ett gäng på en sex tjejer och en kille. De kommer 45 minuter sent jämrar sig, tar all tid och kraft ifrån läraren så att vi får stanna upp och göra om allt igen för att de inte fattar!!! Jäklar vad det gör mig sur! Varje gång!!! Efter lektionen bad läraren mig att stanna... Gulp. Vad har jag nu gjort? Hon frågade mig om lite grejer... och jag som sa det var till henne att jag aldrig hade tillåtit de eleverna att bete sig som de gör! (Läraren vet om att jag ska bli lärare) Varför ska de ta och fördärva för oss som vill lära sig... hon jämrade sig något om privatskola... hjälp. Bara för att det är en privatskola så får man bete sig hur som helst??? Jag skäms å deras vägnar! De är pinsamma! Jag som hade fått förståelsen för att USA var ett strikt land, framför allt i skolan, att man inte skulle kunna bete sig hur som helst. Men ack...

Träning

Är hemom mellan träningarna. När vi kom till hallen i morse fick vi reda på att den redan var bokad av ett tennisgäng och utav baseball grabbarna... så vi fick bara köra på gymmet idag. Är som sagt på rummet nu, tänkte plugga lite matte innan jag ska träffa sjukgymnasten/fys och konditionstränare för att lägga upp ett specifikt målvaktsprogram.

Annars blir det mest plugga idag och ikväll ska jag försöka kika på gymnastik! Akrobaterna själva. Tydligen ska de vara några av de bästa i landet. Ska bli coolt!

Hade så fruktansvärt svårt att somna igår... Andra avenyn käkar upp mig!!!

Kareoke, sleepover och nöjdheten själv

Igår var de som sagt snowday. Vad gjorde jag då??... ehum... sov länge... och... sov lite till

Igår så var det även kareoke i matsalen! Amrikaner... det kostade arrangören $5 innan någon vågade sig upp. Sen kunde de inte sluta. Marinan (matsalen) fick hålla öppet extra länge för att folket vägrade gå därifrån. Jisses, vilka nya bilder man har fått av en del! Tilläggas kan ju att vi vita är inte hälften så musikaliska och dansvänliga som någon annan!

Efter kareoken for jag Elin och Brett och handlade innan vi hade sleepoverparty här med film o godis i massor!

I morse var träningen också inställd på grund av vi inte hade någonstans att träna då de inte skottat bort all snön ifrån planen... För tre veckor sedan gick jag i shorts och linne... idag går jag återigen i vinterjackan och vinterskorna!!!

Fick tillbaka uppsats (B), quiz (D) och test (B). Sjukt nöjd, till och med över ett D! hehe... förväntade mig verkligen inte att klara de två sistnämnda!

Ikväll blev det äntligen lite gym! Och imorogn är de dags för mer plågning! x3

Natti!

Los Angeles

Igår bokades flyget och den 13e drar jag till Los Angeles, allas vårat LA. En vecka där för att uppleva, se på Tiff när hon möter Marta, tänka och glassa. Far tillbaka den 20e, landar den 21e och sen ska vi göra New York. Då är både Fidde och Elin i NY. Niiiiice!

Har bestämt mig för att jag ville åka själv då jag verkligen behöver fundera. Fundera på vad jag vill med mitt liv och den närmsta framtiden.

 

Heja hej!

Snowday!!!

Vi skulle till och med hafdt inomhusträning idag. men i och med att skolan är stängd så stängs gymmen, badet och det också.  Snö o snö... det är iaf en 15 centimeter och det snöar hela tiden. Pratade med herrarnas målis, han försökte ge sig ut på en springrunda i morse... han sa att det var nog det dummaste han gjort... blåser ju en hel del också här vid vattnet och plogade vägar existerar inte! Man får helt enkelt göra sin egna väg och hoppas på att den inte snöar igen!



Skulle besöka min tutor idag med... man ack, även de har ju stängt!!!

Snömansbyggande någon?

Gällande alkoholmängden så är det större intag av det här än vad vi hade under sommaren! Några i laget vet jag dricker i stort sett varje dag... hur de orkar träna... det vet jag inte!!!

Snowday!

Idag for jag o marie och simma. Blev en kilometer och en massa gött snack!

Nyligen spreds budskapet av att lite snö ska falla imorgon att skolan är stängd imorgon, så även träningen. Alkoholen åker fram för många.... men ack. Inte jag inte. Hela amerika stannar för lite snö!!! Sjukt!

Matchen i morse blev med inställd en timme innan avspark för vädret... ett par flingor föll.... suck!!!

Family Matters

Idag har det varit en lugn dag... kollat på damernas basketmatch, gått till wallgreens, fikat i caféet, spelat poker etc. En i laget fyllde år med idag så det blev lite lätt firande för henne.

Får gratulera IFK herrarna för platsen i Elitserien! Stort! Bra för staden!

Sitter nu och kollar på Family Matters. Åh vad jag älskar denna dumma unge! :) Såg alltid på det förr-i-tiden. Låter som att man är lastgammal... men ja, här är jag det. Steve Urkel! Han är ju bara så bra!


Imorgon ska vi spela vår första match. Laget vi ska möta är ett 17-årslag som sägs vara sjukt bra!!! Vi ska tydligen mixa laget och främst låta "bänkspelarna" spela.... många kommer vara sjukt bakfulla också... tråkigt värre... men men. Får se hur mycket man får spela imorgon... och hur de går... :/

Nighty!