You took my hand. I melted.

De landar vilken sekund som helst! Cant wait! Imorgon far jag in till New York igen för att träffa dem... hoppas bara att jag kan min matte tills dess!?

Jag som oroat mig oerhört för min matte... har nu fått höra de som ligger sämre till men fortfarande har chans att klara det... jag ska klara det!


Ne... uppsatsen.


Blev stephfather igår... naah ingen toppenfilm...



You took my hand. I melted.

Arbetsro?

Precis ätit mig mätt på breadsticks ifrån dominos... kom inte ens till pizzan innan jag blev proppans mätt. Denna helgen utan marina har varit bra för mig. Är inte alls lika hungrig som med marinan!

varför kan jag inte koncentrera mig? har snart fått ihop en sida på mitt arbete... och jag som har haft hela dagen på mig. just three to go. gosh. jag vet att du kommer snart. det gör ju inte saken lättare... gosh.  är så illa att jag har tagit med min dator till arthur för att jag tror att jag kan få mer gjort här... verkar inte lyckas så väl... kan dessvärre inte stänga av internet heller då jag behöver de för att leta fakta... 

JAG VILL PLUGGA NÅGOT JAG VILL LÄRA MIG, INTE DETTA... :(

Försäsong...

Förenade nytta med nöje. Vilket som var nytta respektive nöje... det vet jag inte... men tog mig en löptur downtown Bridgeport för att inhandla tandkräm. Det gjorde sådär försäsongs ont när man andades för att det var så kallt. Mardrömmar om en ny försäsong har börjat. Försäsongen börjar om en månad! Jisses! Inte mer än, mindre än fyra månader sedan jag hade min förra. Jag ser inte fram emot det... eller?

Zlatan är allas våran gud.

Uppsats om stormen Katrina ska påbörjas....




you are on you way back here. i like. u and me and an amazing movie tonight. its gonna be perfect.

 

hur den raka motsatsen kan betyda så mycket... jag är mållös


Update

Ingen som vet någon som söker erbetskraft på Åland...? jag vill ha jobb! Jag vill inte klättra på väggarna!


Helgen har varit underbar. Jag, A, Krish, J, As kompis... har blivit turer till såväl Rosvelt island samt brooklyn. Har nog bott de senaste nätterna i Brooklyns finaste lägenhet! Sinnes fint. Träffat en massa folk från Virgin Island... så vill sjukt gärna åka ner och hälsa på A och alla de andra i sommar. Becca och Marie är med på. Hade varit sinnes skoj!

Blev lite shopping... blev mina älskade Ed Hardy shoes... mmmm I LOVE! största fyndet blev nog ett par levisjeans för mindre än 10 dollar... typ 70 kronor på time square. annars lite träningskläder, ny klänning, vantar, mössa och lite sådant... dock allt det till ordenarie pris.

Imorgon kommer besök igen.. som stannar här tills helgen innan jag ska hem. så nästan två veckor... kommer nog bli mycket häng i New York och lite i Washington!

Dax för plugg!

Happy turkey day

Pick up soccer... skit kul! Jag och marie mot killarna... yepp jag o marie vann :) viktigt

tvätt och packning har stått på schemat för dagen. En resväska är full... har nog iaf grejer som ska hem... till två resväskor till, för tillfället. Lär blir mer, då vi nu om tio minuter sticker in till New York City för Black Friday. DEN STORA SHOPPINGDAGEN på året! Första tåget som går fem imorgon bitti är före sent... så vi åker in nu, är inne vid midnatt, drar hem tills a kompis och chillar tills affärerna öppnar vid fyra - fem tiden på morgonen! shoppar hela dagen tills jeremy, don, marq och krish möter upp oss så att vi kan dra ut på krogen.

Måste gå till tåget nu. Åter på lördag... typ!

Ciao

Picknick och pick up fotboll

Jises vad tom skolan är!!! vi är inte många kvar här, alla amerikanare är hemma.... kvar från fotbollslaget är bara jag, marie och elin. men a, don och jeremey är kvar så jag är mer än fine.

Jag och marie tog oss och handlade lite mat idag... så vi köpte färska räkor, vin, kex, ost och clementiner. Satte igång en bra film och tog med oss en filt upp till a. Mys. en liten picknick.:) efter det blev det wii med don, peter och jeremey... imorgon ska vi alla spela pick up soccer. :) detta är livet. bara glida och göra roliga saker utan stress och press! I LIKE!


Thanksgiving

Becca my love har lämnat. Jag har skrivit på för min nygamla klubb: ÅLAND UNITED!
Nyheter, nyheter, nyheter... o finska nyheter. Så nu har jag ingen återvändo.. :)

För första gången ever.. har jag och A hamnat i en seriös diskussion. Jag var inte upplagd för det... jag förstod precis att detta är typ sista helgen med gänget i och med att nästa helg drar jag till Washington och sen antagligen New York helgen efter det... han började också förstå att vi inte kommer att kunna ses och umgås på samma vis längre. Krish och Marq gjorde ju inte saken bättre... men men... vi sex somnade jag...

Imorgon är det thanksgiving... jag känner lite att jag inte orkar bry mig och väljer att satsa på fredagen istället då det är black friday. Hade förvisso varit kul att se den riktiga amerikanska thanksgivingen... men a ville inte med till delaware... vilket gjorde att jag inte ville.. jag vill inte med på någon av "lag middagarna", så funderar lite mellan en middag i trumbull med tiff, åka med a till hans kompis i nyc och chilla eller stanna här och gå ut o käka med några av killarna och kanske några av simmorskorna och marie. how knows.

har varit med marie i new haven idag. IKEA och köttbullar. IGEN. fjärde gången på en vecka. tror jag har gått och sprungit över en mil idag... jäkla ikea :)

neee... ska chilla lite nu.. har inte fått många timmars sömn...

Becca visiting

Det gick superbt bra att köra upp och hämta Becca... förutom att vi hade googlat fel flyplats... vilket visade sig vara en privatplans flygplats... aningens lost i ett område vi aldrig varit vid...

Tog Becca och Elin till IKEA för glögg, köttbullar och svenskt godis som jag överraskade Becca med...

I lördes kväll blev det lite basket sen drog vid till New Haven för att träffa Tiff och hennes vänner. Söndagen var lat... gjorde inte många knop. På kvällen blev det den omtalade kötbullsmiddagen hemma hos Tiffs mormor. Familjen är som en tv-såpa! Underhållande! Spelade lite spel och åt fruktansvärt gott!

Idag... blev ännu en latdag. Drog nu i eftermiddag ihop lite tjejer för att lira på planen. Så det slutade med rättså hyfsade spelare! Tiff, Becca, Tiffs kompis som blivit uttagen till a-landslaget här (DAMN, she is good!!!), en i mitt lag som är med i hennes lands landslag, jag, min roomie och en av våra freshisar. Riktigt skoj!!!

Nu väntar Marina...


Kan även meddela att jag är nu klar för en klubb nästa år!:) Det blir en ny flytt, till ett gammalt ställe!:) I LIKE!

Duktig

Jisses så duktig jag varit!!! har gjort alla utom en del av alla computers inlämningarna som ska göras plus städat rummet och tvättat. Jag är dödstrött dock, funderar bara på att värma lite nudlar och sedan sussa gott. Resten av mitt lag spelar flipcup nu... kan höra dem hela vägen hit :) men idag har jag en duktig dag med bara vettiga saker. :)

Natti

bortskämd av sig själv

Gårdagens enda lektion blev inställd.. så blev chiro innan jag o mattan drog till mallet. Började med fotmassage och pedicyr sen klippning, shopping, middag, shopping...tog verkligen och skämde bort oss själva. kvällen avslutades med fest i bodine. Sjukt kul! Fick med mig både marie och mattan över... å nästan alla ifrån killgänget var där. Helt andra regler i den byggnaden. Natten avslutades i launchen med spicy noodles... alla lyckades somna där... sinnes bra kväll! Sjukt länge sedan jag haft en sådan rolig kväll på campus!

Idag... har det blivit både tae kwon do och självförsvar... bara en klass kvar innan finals. är nervös för att jag inte kommer komma ihåg alla momenten.

Baseboll killarna hade uppträdande idag i matan... utklädd till tjejer.. så söta :)

nu ikväll är det städning som gäller... när det är klart blir de plugg och film. En lugn och skön kväll! Behöver det efter denna veckan.

imorgon eller på söndag typ blir vi återförenade!


bilden är tagen nästsista dagen vi sågs alla tre tillsammans för lite emr än ett år och typ två veckor sedan...

"we don't give a shit!"

det är verkligen "we don't give a shit" vecka här... hela laget är deprimerade över att säsongen är slut med den sketna matchen. livet är tufft... surt sa räven.

efter att ha umgåtts med laget ett tag... så blev det tvspel med killarna igen... och ett låååångt samtal om livet med krish. jag älskar skillnaden mellan kulturerna om hur han ser på saker kontra hur jag ser på saker... man börjar själv tänka från ett annat perspektiv.


som det ser ut nu kommer becca på lördag! My little man! åååh. och tiff kommer hem från california idag... så nu är vi nästan samlade igen :)




ne, ska käka nu sen till chiro och seeeen shopping och skönhetsbehandling med mattan! i like!


Ed Hardy vin och Hemmakvällsgodis

deprimerad är bara förnamnet... kan inte fatta att säsongen är över, en sådan sketen match. Vi förlorade ynka två matcher på hela säsongen, var rankade som tia i landet... och så åker vi ut. Jag har inga ord i min mun för det...

var till kiropraktikern idag igen... har tre besök till på mig att bli bättre tydligen... inte för att något hämmar mig just nu... men jag vill bara bli helt smärtfri från allt tills nästa säsong inleds.

ikväll är det sofistikerat. hemmakvällsgodiset som jag fick igår tillsammans med ed hardy vinet... mmm..


tog lite emot att öppna det... men mmm så gott. önskar vi hade flaskorna i sverige, de är ju så fina!!

säsongen är över....

Säsongen är över. Vet inte vart jag ska ta vägen. Allt känns bara för jäkligt. Att avsluta en sådan bra säsongen med en riktig plattmatch. Vi underskattade verkligen våra motståndare, det tillsammans med att INGEN i laget hade en bra fotbollsdag gjorde matchen till förnedring.

Så istället för att dra ut och dränka sorgerna som de flesta åkte jag med min roomie till jfk och lämna en tjej... skjutsade sedan min roomie till baren och tog med mig killarna till mcd... kvällen avslutades med lejonkungen fyra i morse med krish... sedan stöp jag i säng av utmattning. Allt för många tårar hade fällts.

Idag blev det... efter omständigheterna ingen matteklass för mig.. tog mig dock till karaten och fick reda på att där är bara två klasser kvar... plus finals.. som vi inte ska ha... utan ska bara ses då och få reda på våra betyg.

eftermiddagen har bestått utav tvättning... och gossip girl... helt plötsligt kom min roomies partner. sådan överraskning. sådan chock. så gulligt! de har inte sets sen augusti! min roomie har hela tiden trott att de skulle ses först på onsdag... jag dör så gulligt det var!

jag fick svenskt hemmakvällsgodis... mmmmm så gott!

ikväll har det blivit couples retreat.... ska se ett par avsnitt till av gossip girl... så att jag tills nästa vecka är i kapp med sändningarna på tv :)


vad ska man nu tillbringa dagarna med när man inte har träning???

?

sitter bara och stirrar rakt fram. är helt tom. vet inte vad jag tänker längre. egentligen lever jag början på det livet jag vill leva, här i usa. vad händer om jag flyttar här ifrån? kommer jag någonsin komma tillbaka mer än som en galen turist? vad händer med fotbollen om jag inte lämnar usa? vad händer? vad kommer jag göra? vem kommer jag bli? vem är jag? jag vill göra allt. jag vill vara med om allt. jag vill vara där saker och ting händer. jag är nyfiken. jag vill prova. jag vill se. jag vill lära.


vad händer nu? ska jag börja söka jobb? hur blir det med kollojobbet i sommar? och sports academy? ska jag registrera mig för klasser här i vår? vilka klasser? ska jag boka tid hos advisorn? 

jag vill inte tänka på detta nu. vi har match imorgon. vi ska vinna. vi ska spela åttondelsfinalen, kvartsfinalen och det förhoppningsvis på hemmaplan. vi ska till tampa. vi ska vinna nationals! först. MORGONDAGENS match. Franklin who?

jag är förvirrad.

framtidens ovissthet

Franklin pierce vann som väntat... i höstrusket. Vi satt inomhus i en trappuppgång och så matchen... varmt och skönt :)




Han har insett allvaret. jag vet inte. jag är förvirrad. såg precis ett klipp från åland, jisses, i miss it. har tills på onsdag på mig att bestämma min framtid. jag hatar att dte låter så drastiskt... men det är sant. mitt liv kommer ta två helt olika vägar beroende på vad jag väljer. många sömnlösa nätter har varit.. och några återstår. just nu känns det som att en lottdragning är det som kommer falla avgörande.


Gossip girl, filmer... jag gör allt som jag inte borde göra.

Jag skrattar

Jag skrattar högt för mig själv och undrar om det är någon som driver med mig!?

vad är det för något som binder samman: italienare - handskar - kvinnliga målvakter?

natti. har haft en lugn svensk kväll... mmmm i like

Sliten som få

Träning klockan sju i morse... betyder att man måste upp sex. jisses. då var man inte kaxig. är rent fördärvad nu, såååå trött. gick på engelskan, käka.. och har sovit sedan dess. totalt färdig.

Listorna utökas.. samtal pågår på båda sidorna. Blir inte klok på mig själv.

Gossip girl, sen en sliten film med my lovely roomie.

Nov. 12, 2009

Alltsammans har tagit en vändning. Sitter nu och skriver lapper med fördelar och nackdelar om olika saker. Jag är som ett levande frågetecken. Känns så konstigt att jag egentligen redan bestämt mig, var så säker på min sak och nu helt plötsligt känner mig som ett frågetecken. Jag som brukar hålla vad jag en gång betämt mig för, jäkligt sällan att jag ändrar mig.

Jag uppfyller en av mina största drömmar här, men är det den drömmen jag fortfarande har??




I natt klockan 01.00 gick brandlarmet! Jag muttrade när det gick, för jag trodde elin jäklades med mig och satte ett tjuthorn i örat för att väcka mig. Men men, "bara en" rökutveckling från något bränt i en mikro... Jag han inte ens ta på mig joggingbyxor och tjocktröja innan säkerhetsvakterna bankade på dörren. Jäklar vad snabbt de kom!

Matte-testet i morse... gick inget vidare det heller.. :( trött som tusan var man.

Träningen... gick åt pipsvängen... har alldeles för mycket i huvudet.


Hittade Annas pepparkakor på stop and shop idag. Jag som inte ens gillar pepparkakor var tvungen att köpa dem :)


gick och hälsade på dig... för att se en musikvideo... jag blev fast, som vanligt. nu, tre timmar senare är jag tillbaka på rummet. det känns som om det var max 15 minuter sedan jag gick till dig. jag mår bra i din närhet

Sista avsnittet av gossip girl, säsong två ska nu rullas... träning klockan 7 am imorgon. damn its early!

inomhus fotboll... i korridoren

I och med uppståndelsen och succén i helgen börjar saker och ting hända! utan att ta saker i förskott så känns det bra :)

Igår kväll blev det fotboll med krish och don i korridoren. Sinnes skoj. På strumlästen halkade man runder finter, dribblingar och tacklingar. Efter det blev det strandtennis inne i launchen med weirs lillebror. sötingen lämnade dessvärre usa idag :( han bara: men em, inte kan vi väll spela här, du kan ju få böter! haha... 10 år gammal, redan kännedom om reglerna. (Btw, fick faktiskt spela där ändå..:)

idag lämnades äntligen uppsatsen in, hade debatt om att använda "slurs" (ord som jag absolut aldrig tänker skriva i bloggen) vara eller icke vara. om de ska förbjudas eller ej. som tur var fick jag agera domare, jag är inte tillräckligt insatt i utsträckningen de använder sig av dem här...

Ikväll har jag, tro det eller ej pluggat för morgondagens prov i matte. Behöver rycka upp mig i matten.... förstår.. nog det mesta nu...

bara en sak som är mer problematisk än vad jag trodde.... tanken är att den ska lösas imorgon... dessvärre inte upp till mig.






du gör mig glad.

Lottning inför NCAA

Blev inga lektioner idag... då en av dem blev inställd... Har istället försökt kurera mig, tvätta och fixa med uppsatsen.

Nu ikväll har vi varit samlade för att kolla på lottningen om vilka vi ska möta i andra omgången. Holy Family och Franklin Pierce möter varandra här hemma på vårt gräs på fredag och vinnaren av den matchen tar vi oss an på söndag här hemma. Troligtvis blir de Franklin Pierce. Holy family vann vi mot i N'10 med 5-0 tidigare i höstas...

Har fått Marie till att starta sen Farm idag.. hahaha. jag dör av skratt.

hade världens bästa kväll igår. the field, marina och sen svensk kväll med marie och matilda, o sen umgicks jag med killarna. aaah i like it.

ECC MÄSTARE

Vi vann dagens match! VI kan numera titulera oss som ECC mästare 2009!!! Jag hade årets match efter att ha blivit sparkad i ansiktet efter femton minuter... det tände till mig och jag var som muren. Det är inte ofta jag säger att jag har spelat bra, men idag är ett undantag!

Helt underbart. åker hem med bucklan och allt... mmmm! I LIKE! huvudvärk, fläskläpp, öm näsa och.. ja hela ansiktet... fick jag på köpet.

Blev utsedd till ECC Tournament's Most Outstanding Player iaf... gott det. Känns... väldigt påhittat... men men

Vårt referat
Deras referat 

Inför morgondagen

Hittade lite statisk inför morgondagens match. Jag har flest nollor och högst räddningsprocent i hela serien!

Nu är jag motiverad!!!!

FINAL!

Det blev en promenadseger mot Queens. 2-0. De hade inte direkt några farligheter. Matchen mellan svensklaget CW post och våra herrar blev en destu sorligare historia. Herrarnas säsong är nu över. Kvällen blev en lugn historia... kollade på Marley And Me... Var ruggigt nära på att bryta vadslagningen med Åsa... den där kakan... var inte långt ifrån att få mina tänders avtryck... men jag klarade mig med nöd och näppe.

I morse var det "träning".. fotbollstennis... avslappnat och lungt. Har sovit bort hela eftermiddagen... vilket jag verkligen har varit i behov av.

Nu ikväll har jag snackat med världens bästa
MajsanX!

Nu är de dags för Miracle (film) och sen lär man väll somna snabbt.. för imorgon är det FINAL mot Dowling @ NYIT klockan 11 am.



Your hug makes me melt. Your smile makes me smile. Your laugh makes me laugh. I think about you. You are special. Special for me.

THIS IS IT!

Gossip girl... rullas för fullt... över halvvägs in på andra säsongen, så snart är jag i kapp!

Ikväll blev det bio med några av simmarna och basketspelarna. THIS IS IT med allas våran MJ. Var bara om hans konsert dock... men vilken dansare och sångare. VILKEN ARTIST!!!!

Har även börjat läsa i biografin om Barack Obama.

Amerikanisering som pågår tro?

Borsta tänderna... sen Gossip girl.

Imorgon blir det Tae Kwon Do, självförsvar och sedan semifinal i East Cost Conference!!!!!!!!!!! mot Queens... som vi vann med 2-1 över sist.

Nighty!

Studiemotivation

Efter matchen igår blev det Mall Cop för mig wierdog och hennes lillebror o ceri. jag somnade... jisses så trött!

Ska plocka lite på rummet nu innan jag beger mig för lunch och träning... sen blir det plugg i bibblan!!! Jag känner mig så sjukt motiverad till att plugga nu.. vet inte varför men får passa på då :)

Ciao

Var ska man börja?

Igår efter jag kännt att hjärnan stått stilla för länge drog jag o M ner till stranden. Kollade på utsikten över Long Island... Mysigt... snackade om allt. Så jäkla skönt att ha en svensk här som man känner att man kan lita på!



Har haft ett litet snack idag om mitt nästa år. Själv känner jag mig som ett öppet frågetecken. Där är så mycket jag vill hinna med i livet. Så mycket jag vill göra medans man fortfarande är ung....

My To Do List In Life

  • resa jorden runt
  • testa på olika sorters jobb
  • lära och se kulturer
  • spela fotboll på en rimlig nivå
  • göra klart min lärarutbildning
  • lära mig nya sporter samt fortsätta med de jag redan provat på (ex. tae kwon do)
  • utbilda mig till fotbollstränare
  • lära mig så mycket som möjligt i allt :D

Bör sätta mig ner och skriva ner alla positiva och negativa saker med de olika alternativen. Eller ska man bara dra lott?


Hade straffsparksläggningen idag på träningen. Varje missad straff innebar två minuters fysträning för hela laget. Alla hade två straffar var. Jag o Jill storspelade i mål! Hahaha! Sjukt kul! Vet inte hur mycket fys det blev för dem... men det var i stort sett hela träningen. Första rundan räddade jag nog nio av tolv... och hon nästan lika många... så gött!

Ne, Marie är på väg över... gossip innan vi drar och käkar och sedan hejar fram volleyboll tjejerna under deras senior night!


Uppsats och film

har faktiskt lyckats med att knåpa ihop lite mer än två sidor... men uppsatsen är krånglig att skriva... man måste först läsa sig in på hur raser, ideologier och power realtionsships fungerar här i usa utifrån verkligheten och ifrån amerikansk massmedia och dess problem. Aaaah, intresant men det tar tid.

Har faktiskt tagit en paus nu för att titta på The Mighty med roomie och ceri. Roomie ska tydligen skriva uppsats på den filmen. Sínnes gripande!!!

Ne, skolarbete!!!

Pluggmys!

Var uppe tille Don och TJs rum igår en sväng... fick en sån myskänsla så jag hämta min roomie... båda fick inspiration till att städa vår röra och göra rummet mysigare! Tror nog alla de som besökte oss igår var imponerade :) s from now on.. no more beerpong i detta rummet!!... ska bara försöka göra oss av med beerpong bordet så att det inte riskeras åka fram. Kvällen avrundades med att se Yes man.

Nu är det dax för att plugga. Jag är såååå motiverad! ska nästan bli kul nu när rummet är så fint! Roomie kom med kaffe och kaka ifrån donkin donuts. mmmm. Facebooks, msn, skype... allt är avstängd. Tid för mig och min uppsats.

Ciao!

Halloween!

Dagarna har rullat på. Har varit på teambuilding med laget, klättrat klätervägg osv. Viktigast av allt var att vi vann matchen igår! Baha!! 2-1 against CW Post! Vilket betyder att vi vann "den vanliga säsongen" och är ytterliggare ett snäpp närmre NCAA och att få anordna första slutspelsrundan på hemmaplan! På fredag väntas semifinal i East cost conference hemma mot Queens. Ett Queens som vi slog på övertid här hemma för en och en halv vecka sedan. Det var även Seniors day igår, vilket betydde att det var alla seniors sista "vanliga" hemmamatch. Föräldrarna var inflögna från när och fjärran, blommor, presenter, omklädningsrummet var utsmyckat, ja, allt var ordnat

Igår var det även som sagt Halloween. Halloween är en stor dag här! Hus är utspökade till max.  Valet stod mellan att ta sig till en stad, en halvtimme iväg med tåg och festa med de vi coachar med eller att ta sig till "Fältet" och fira. Vi valde det senare alternativet för omständigheternas skull. Kvällen blev lyckad och lite efter sex tiden var man åter i säng.



Flickorna på väg för inta middag



My angels



Kvällens lätt bäst utklädnad!!!



Miljoner kakor, tårtor, godis... u name it som laget fick efter matchen... efterfesten skulle ju vara här.. så vi lyckades bli av med nästan allt!