Tomatsoppa - å där slank du ner

Har coachat för sista gången i år. Kommer sakna mina kids :(

Funderar på om jag ska gå på lektionerna imorgon eller om jag ska på teambuilding med laget. Båda känns lika viktiga. Kommer missa x antal fredags klasser framöver vilket är tråkigt... men.. gör ju det för fotbollen.

Ne, soppan är färdig nu. Tomatsoppa, som good old times. :)

update

Bloggen har ju varit nere om natterna... nar jag har haft tid att sitta vid datorn.

Allting ar bra har borta.  Har precis haft en lang kopp kaffe med Carlos, en kille som jag larde kanna samtidigt som A. Sa nu ar uppdateringarna i kapp :)

Blev utgang i tisdes... tisdagar som varit de stora dagarna att ga ut.. var det lamaste pa lange! var inte alls nagon hojdar kvall. men pa lordag da smaller det, det ar ju Halloween! Kostymerna ar inforskaffade... bara det dar lilla extra som ska fixas. Pa lordag ar det aven senior day.. sa alla som spelar sin fjarde sasong har ska gratuleras... presenterna har jag o ceri fixat. its gonna be a good good night! Matchen ar ocksa mot CW post... en skola som jag faktiskt funderade pa innan jag valde UB. Ett bra lag med en del svenskar i.

Midterms graden borjar droppa in. A- i engelska och B i computer... lite skumt med ett b nar jag bara varit dar tva ganger... aven om jag har haft giltlig franvaro alla ganger...

hade filmkvall med min roomie och a igar.. som vanligt somnade jag till... :) seven pounds. ogonen blev blota i slutet minst sagt.



under kvallen gjorde du mig forvirrad. jag madde bra, du var dar. igar blev jag nastan irriterad. det ar inte en ekvation som ar 1+1 iaf.


ne, lunch nu... sen traning...



saknar er

paranormal activity

Jag o Mattan åkte till ett av shoppingscentrena i eftermiddes för att komma av från campus. Shoppade en ny eiffeltornet tröja. Min favorit byggnad! och en annan superfin inne på forever 21.

Väl tillbaka på campus beställdes kinamat.

Sedan såg jag paranormal activity. Vet inte om ni har sett snutten som
afonbladet visat? Förstod att den skulle vara skrämmande... tyckte dock inte den var så värst... men kan erkänna att jag hoppade och skrek till i slutet. Filmen är verkligen en stor snackis här, så var ju bara tvungen att se den. Har jäckligt svårt för filmer som inte är drama eller komedier... men, emellanåt får även jag ryck. Haha, återstår om man blir hemsökt i natt.


Viiiiiinst!

En match, en vinst! Matchen mot Dowling var en viktig en. Väldigt mycket uppladdning och fokus ifrån samtliga spelare. Man kunde se hur tända alla var! Underbart! 3-1. Vi är i slutspel!

Segern var tvungen att firas. Jag valde dock att inte fira den så mycket med laget utan umgicks med killarna... och marie. En underbar kväll!




varför stannade du när de andra hade gått? varför gjorde du som du gjorde? varför berättade du alla de grejerna för mig? jag vet inte om jag kan lita på dig. Om jag törs lita på dig. är det bara till att glömma allt? vad är det som gör dig speciell?

yellow belt in Tae Kwon Do

Idag lyckades jag ta mitt gula bälte i Tae Kwon Do. Hade fem olika prov som jag var tvungen att klara. Blockteknik, slag, sparkar, 15 motions och slå i sönder en träbräda med knytnäven. Fick A+ på träbrädan bland annat :) Klarade även mina självförsvars prov där det var armbågsslag, kombinationer med slag, duckning och spark, hur man kan på olika vis slå sig loss om någon greppar en över en eller två handleder samt att slå i sönder en träbräda med armbågen.



Klockan fyra på morgonen... en helt vanlig onsdag fann jag min roomie och wierdog i mina kampsports utstyrslar...


Hela laget var också tvugna att besöka student center för att lyssna på don't drink and drive. Man fick testa en simulator som var som en vanlig bil där en snubbe ställde in hur "full" man var... bilen reagerade där efter. Snubben berättade att Sverige är näst bästa landet i världen på att inte köra med alkohol... funderar på hur illa det är med Usa..!? Med tanke på alkohol, snubben som skulle köpa öl i en spritbutik här i Usa... den har man väl inte kunnat missa?


Träningen gick bra... midtermen i computer concepts klarade jag likaså. har ikväll varit på ett supermysigt fik i fairfield och druckit kaffe... mmm lite vermont stuck. Me like.

Killarna är och firar en i gänget... men...


Imorgon är det dax för match igen! Lets go UB!

 

Har förresten glömt att berätta om gårdagens candy shop. De aktionerade ut några av studenterna... En och en gick de upp på scen (säkert sett det i någon college movie) dansade, svarade på frågor osv... sen fick publiken bjuda hur mycket de ville betala för personen. Allt för att få in pengar till seniors. Två i mitt lag var med och aktionera ut sig samt en från herrarnas. många goda skratt bjöds man på. Detta är en sådan sak som jag aldrig tror skulle fungera i usa... vi har inte den mentaliteten så att det skulle funka... inte som här iaf. Stackars B i mitt lag ramlade.. :( men ändå var hon den som fick det högsta budet!


Sängen och gossip girl kallar


Trött

En kämpig morgon att ta sig ur sängen... men efter många om och men lyckades jag kravla mig ur... tog mig till lektionen... som blev inställd... tillbaka till sängen och har nyss vaknat. Man blir så trött av att inte göra någonting. Ju mer man har planerat destu mer hinner man med utöver planerna....


Idag blir det.. träning, coaching, volleyboll... och kanske en sväng om seniorernas candy shop om jag orkar. Två ifrån laget ska "säljas"... de ska upp på sen, svara på frågor och sen ska folk bjuda på dem... högst bjud vinner så klart...



Lill-lördag it is

Vann med 8-0... hade inget att göra. Planen... eller åkern... var en ren sörja... halva och den andra halvan en baseboll plan! Hur tusan kan man få ställa upp med ett lag ändå i så pass bra serie på den gyttjehögen!? en gåta...  vi blev faktiskt... tillsagad att inte vinna med större siffror än så... så många konstiga saker här som försiggår... samma med en match vi spelade tidigare under säsongen... i och med att det inte spelar någon roll vad sifforna blir framåt... värre med de man får i bakåt... förvirrande...


ikväll har det blivit spel... har skrattat i sönder mig. Här finns människor som jag vill ta med hem... åh vad vissa är underbara! har faktiskt haft samtal om att jag skulle stanna här... trots allt... jag som trodde jag var säker på att jag ville åka.... undrar hur ett liv hemma i sverige skulle se ut...!? jag mår bra nu! en roomie som jag skulle kunna göra vad som helst för, marie som är min terapeft.. och a.... som är min extra bror. Tre människor som jag avgudar. det är svårt att lita på människor här, men de tre... har mitt fulla förtroende. I love you guys!






jag har ett gott öga och ett... "ont" öga till dig... vet inte vad jag ska tycka och tro längre....


nepp.. lektion om sex timmar... natti!

Nattmöte

Ikväll har det varit möte med alla utom de som är freshmen... om alkohol, böter osv... jisses vilket liv. En sak jag inte förstår är varför man lägger mötet klockan 11 en vardagskväll mitt i midterm veckan!? Fick en inbjudan till en academisk cermoni för mina bra betyg förra semestern... Hade ett snitt på 3.5... av 4. En av kurserna drog ner mig rättså rejält... :/


Det är inte jag som gör det awkward. Det är du. Jag log när du stod i dörren. Men vem är du?


Imorgon är det borta match... Meeeeeeercy!

Skit plan

Idag blev träningen på en minst sagt... skit plan! Bokstavligt talat! Där var gåsbajs över hela fältet! Riktigt riktigt äckligt. Detta för att vi ska få känna på en riktig skit plan innan matchen imorgon som kommer spelas på dåligt underlag.

Alla pluggar... och jag... vilar.. som vanligt :)

Polisen var och styrde upp ett bråk i matsalen.... sanslöst...


I miss u alla redan.

Är fortfarande genomförkyld med hosta och trams... :(



Vädret här är så skumt. I slutet av förra veckan fick vi lite snö.... idag, tränade vi återigen i shorts och tshirt utan att vara i närheten av att frysa. skumt. Det var ju en sådan dag i februari med... kommer så väl ihåg den, var nere i downtown... gick i linne och svettades! dagen efter snöade det igen!

Lycklig som få :)

Jag ser mig själv som jäkligt lyckligt lottad! Som 22-åring, har jag tillbringat tre år i Malmö, ett år i Finland och snart ett år i Usa... samtidigt som jag påbörjat två högskole/universitets utbildningar, träffat människor från hela världen, resa, fått testa på olika sorters jobb och spelat fotboll på hög nivå. Jag har redan klarat av några av mina stora drömmar och lärt känna mig själv så mycket bättre. Jag lär så länge jag lever. Gårdagen tillhör det förflutna, morgondagen framtiden så låt oss idag lära av det förflutna för att få en så bra morgondag som möjligt.

Det märks att det är Midterm... folk pluggar som galningar. Vad gör jag? hum... lallar runder som alla andra dagar. Ska dock få klart iaf en uppsats innan denna dagen är slut.

Men.... gossip girl first!


Okt. 19, 2009

Responsen blev vad jag ana... fast jag vet... där är någon sanning bakom. Men inte helt. Du gör mig galen. Du vet det. Ena sekunden är du där, andra borta. Borde jag sluta bry mig!?


Så mycket tid som jag spenderat i rummet idag... har jag inte gjort sammanlagt på en vecka typ... sjukt skön slappedag. Har trots allt skrivit halva computer assignmentet... bara sådär..:) om varför Windows XP är så bra...

Tid att slänga sig i sängen.. kolla lite på gossip girl och sova...


Pics from yesterday



Mina pluggisar innan matchen :)


Krish dansar inför VIP folket


Circus night


Happy!


Great night!



Sinnes kroppskontroll!


Ciiiiircus


Maskerad?


Best friend!



Nattens bästa bild?


En söndag med många tankar

Det känns inte alls bra att inte säga att vi är oslagbara längre! Vi förlorade en dålig match igår. De var värdelösa... och vi ännu sämre!!! Helt sanslöst! Matchen spelas om och om i mitt huvud...

Efter matchen fick jag duscha hemma hos Becky... typiskt amerikanskt hem ;), fick skjuts till tågstationen. Klev av på penn station. tog taxi till
webster hall där jag och killarna festade natten lång... vid halv åtta i morse var jag hemma igen. då tog de sig till mcd... ack tya. jag ville sova. har sovit bort exakt hela dagen idag.

ett avsnitt eller två av xoxo hinner man väl med innan man somnar?


Jag och mina favoritkillar

I feel good

life is great.

klarade sparkprovet idag i min tae kwon do klass... it makes me happy! jag bara älskar sporten!!! har världens bästa instruktör!

sitter inne med världens förkylning, host osv... luftvägskartärr tro...!?


Ikväll var det super mysigt! Det hade gjort i ordning lobbyn med kuddar, mattor, filtar, belysning osv... sen blev det uppträdanden. Egenskrivna låtar, gitarr, dikter... u name it. Super mysigt! Vi var nog en 50 pers där. Vice kaptenen stod för lagets insats. Grym! En av killarna jag umgås med läste upp en så sjukt sann och bra dikt om hur livet är.

Nu är det sängen som kallar, imorgon blir det match på Long Island innan jag ska möta upp killarna på Grand Central för att ta oss ut i nattlivet i City! Yeeeeah!

Wierdo... fick klippa mig idag... ouuupppa

 

 

You are saying that you want to have fun. Lets have fun. Lets do whatever we want to do. In this moment. Now. Joy of a toy.

"If a give you a hug. Would you push me away? Would you spit on me?" -  from THE poem ;)


Blisters in the sun

Blisters in the sun.


Purple day

Gårdagen blev lyckad. Dessvärre åkte UB på pumpen... då åkte vi istället o käka vingar och hade oktoberfest. ;) Väl tillbaka på campus blev det lite chill... onsdagar är ingen stor dag här... men ändå är jag trött som ett helt ålderdomshem nu på morgonkvisten... eller lunchkvisten.

Ska dra mig till marinan och käka lunch, sen fysträning... sen coaching. Dagen är planerad.

bilder borde komma upp...

Blandat är gott

Vette bubblan vad det var med bloggen igår för igår kunde jag inte skriva någonting :(

Igår var det match i New York... vinst med 4-0 i... storm... typ. På vägen dit sov jag och wierdo... bara det att vi låg luandes på varandra... så lagkamraterna... var ju tvugna att fota detta. Ser verkligen supergulligt ut haha. Förstår inte varför de säger att vi aldrig ska få sitta brevid varandra igen!?

Väl hemma blev det lite plugg, hade fete mattetest i morse... som inte gick så bra. Tyvärr. Men... världen går inte under för det. :)

Nu blir det GH med Emma, lite dricka sen ska vi göra oss i ordning för kvällens sammandrabbning i damernas volleyboll! Derby mot New Haven! Bara det att jag har klass klockan sex... så det blir hum.. en intressant klass.. en klass jag bara varit på en gång tidigare dessutom...så jag måste verkligen gå. Så blir de när vi har haft många onsdagsmatcher.

För övrigt var vi igår innan matchen rankade som nummer 12 i landet och jag hade högst räddningsprocent och flest nollor i vår serie. Skoj skoj!


Förresten har min utbildning hemma i Sverige... blivit genast mer komplicerad att gå tillbaka till än vad jag trott... tydligen har jag inte tagit något studieuppehåll... så jag får väl hoppas på att jag kommer in på distansutbildningen då!? ett alternativ som mamma sa... var att försöka komma in på distansutbildningen och stanna här två terminer till och plugga fulltid både "här och där"...

Okt. 13, 2009

Hoppade karaten idag då jag inte kände mig 100%... tog det super lungt på träningen.. och åkte sedan och coachade. Fick lära mig att man kan drömma redan när man ligger i magen... och.. ja en massa annan onödig fakta. Många goda skratt som förlänger livet. Ringar sprider sig fort på vattnet!

Ikväll... har uppsatsen gjorts..nästan färdig.. :) a är oerhört underbar ibland :)



du blir bara underbarare och underbarare.... men du gör mig förvirrad.

Imorgon är det matchdax i New York! Undra om vi kommer fortsätta vara obesegrade efter den matchen!?


Rensar huvudet

Tankar som snurrar som jag bara vill få bort. Tankar som är glädje, sorg... och massor med grejer som jag våndas över.

Det finns ju de som har någon bara för att de inte kan vara själva... men nej. det är inte jag. jag har insett att vara singel är fantastiskt! Visst, kanske inte vad jag vill vara hela livet. Men jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv just nu. Resa, jobba, plugga var jag vill i hela världen. I like it! Precis diskuterat med en vän om distansförhållande... om kärleken är stark nog klarar man det... sägs det. Men vad jobbigt det måste vara. Att ha den man tycker om och bryr sig "mest" om långt långt ifrån. Flera timmars tidsskillnad. Annat språk. Annan kultur. Att tycka om en med en annan kultur, vad kan det betyda? Det behöver inte betyda så mycket men det kan. Diskutionerna har fått mig att tänka. Fått en annan syn. Att bli bortgift vs. att välja själv. Matkulturen. Inredning. Dryckes. Hemmafru vs. jobba.

Jag skrattade när vi snackade om den "perfekta mannen" för mig... och din vän sa direkt att det skulle kunna vara du. Att se dig skratta... aaaah. Så härligt! Smilegroparna! Jisses! Vad fint. Vi diskuterade min framtid. Mitt nästa år. Du säger åk. Jag säger, kan jag det? Jag är inte den som brukar tala om att jag tycker bra om människor som jag inte känner väldigt väl... men du vet att jag kommer sakna dig. Oavsett så kommer du alltid finnas med mig på ett eller faktiskt.. kanske två vis... varav det ena kommer vara printat.... får se vad jag tycker om din desgin på min nästa tatuering :)

Jag ogillar att jag tycker bättre och bättre om dig som person. Allt blir bara komplicerat. Varför här? Varför nu? Varför just nu när jag bestämt mig? Kan jag ångra mig? Varför du? Det går ju inte.... jag trodde aldrig detta skulle kunna hända mig

Okt. 12, 2009

du gör mig nervös men ändå så avslappnad. varför vill jag vara där du är?




Låten som vi sjungit på hela dagen...




Svenska flickor. Svenskorna i laget :)

Helgen

Helgen är snart över... vad man åstadkommit... är ett stort frågetecken.

Igår blev det öl och nudels  shopping... jisses vad öl det blev... sen blev det match... byttes ut i halvtid och i andra halvlek spelade bara "bänkspelarna" som sällan får chansen att spela, vi hade 3-0 efter bara 20 minuter så då påbörjades alla bytena redan.

Efter matchen blev det beerpong här då min roomie hade en isländsk vän här... och kinamat på beerpong bordet. Senare på kvällen drog vi fotbollstjejer till samma klubb som jag, elin o marie var på i söndes på födelsedagsfest... väldigt speciellt ställe trots det ska vara europeiskt, men kul att alla yngre med kunde komma med, då det faktiskt var 18 års gräns.

väl tillbaka på¨campus blev det chill med grabbarna... sjukt kul och härligt. Shit vad jag kommer till att sakna dem!!!

Dagen idag har varit sinnes seg! vakna sent.. brunch, härlig stund med marie ute, snack emd kusinen och en massa gossip girls.


Marie, min roomie och grabbarna. det kommer göra ont att lämna dem....

Shopping och tae kwon do

Vaknade i morse med värsta paniken! Hjälp har mitt alarm inte gått igång igen!!! slängde ett öga på datan och så att klockan var tre!!! HJÄLP!!! fick värsta paniken över att jag missat mina klasser och träningen! Men aaaah, klockan är inställd på svensk tid! Lättnad!


Cristiano Ronaldo
, håll dig till fotbollen för det gör du så sjukt mycket bättre ;)

Har klarat fifteen motions och blockteknik idag så jag har fått två silverringar på mitt bälte i tae kwon don! Tjoho. Nästa vecka är det dax för sparkarna, balansen och... något mer... fick även höra att min professor till lärare är inblandad i olympiska komiteen och något om att han själv skulle ha tagit medalj i os... nu är han i danmark på vm tror jag. Sinnes grym! Sjukt inspirerande och rolig som lärare!

Efter träningen har det blivit.. shooooopping. Jeans skjorta, scarfs, tjocketröja, diadem, halooween saker... och halva halooween outfitten. Jag och mina kära M&Ms har ett tema.... grrrrr


Galet gammal men galet bra låt!


You can call me Chan.




Varför ska det hända nu? det kunde ju hänt i våras... om det nu tvunget skulle hända. nu är det för sent... eller?




Utbildningar för våren 2010 är sökta.

Må det inte vara sant

Blev en joggingruna i em med laget... jisses... huvudvärk.. yepp... tror nog många i laget var slitna.

coaching med engelsmännen ikväll... mycket snack, mycket fotboll, lite snacks.

Movie night med marq.



Fick höra ett hemskt rykte idag... må det inte vara sant... men du har bettet dig skumt på sistone... vilket gör ont i mig. Om det skulle ske nu, skulle jag då behöva avstå en var kväll. nej tack. Det får inte ske i år.


Du är speciell. Jag mår bra av att se dig skratta och le. Du är en bra vän!

Fel farg :(

Jag visste val att det skulle bli nagot fel! aaaah! stovlarna som jag bestallde i new york... var sa klart helt fel farg! it makes me angry!!!! okej, jag ar sjukt hungrig nu med sa det gor ju inte saken battre!!! men hur kan det ha blivit sa fel? jag vill inte ha fler svarta stovlar, jag vill ha de dar bruna!!! (skriker som ett barn) borde nog ta tag i frukost/lunchen...

klassen i morse var segare an segast.

Min roomie i morse: Em, please remind me that I will NEVER EVER drink again... specially on saturday!
hooookey haha


som sagt, kak ska klaras av... sem blir det en liten nap innan traningen och... aaaah. coachingen..

Vinstfest

Folk frågar mig vad det är som är speciellt med dig? Jag svarar: din personlighet.
Jag mår bra när jag ser dig. Jag ler. Jag mår bra. Ändå så konstigt... jag fattar inte... och ikväll är det inte läge att fatta.

Klockan är tjugo över fyra på morgonen... det har varit fest i vårt rum efter segern där min kära roomie gjorde mål på övertid så att vi vann :) Festen här inne har innehållit ALLT... typ. Beerpong, karatefajt, gitarr, queen(!), fylla, flirtande... 

jag får väll också gå och lägga mig... som jag hade tänkt.. d¨å vid 12 tiden...

imorgon ska jag faktiskt gå på lektionen... som... är om.. fem timmar. tjo





jag har en konstig känsla.

Super!!!

Igår blev det film tittande med Mattan... sjukt skoj! Misslyckad tvättning! Vilket garv jag och Elin fick när vi gick ner i tvättstugan och hela tvättmaskinen var överfull av tvättmedel! hahaha! Tro tusan, kläderna från slip n slide skulle bli rena!!! Sen blev det L world med E. Jisses vad galet! sen gossip girl. Jag är halvt galen i alla serier för tillfället... galet ledsen över att jag inte kan se andra säsong av: How I met your mother!

Idag... tog jag sovmorgon... igen :) skööönt. Har fixat med lite ansökningar och sådant idag.


Precis snackat med mina tre sköna kusiner och två av deras bebisar. Ur söta! Längtar tills jag kommer hem och får kramas och gosas med dem!!!

19e december kommer jag hem igen och stannar där... för ett tag.. :)

Ikväll är det match mot Queens!!!! Kötta!

Rankning

Tilläggas enligt de nya nationella rankningslistorna i USA ligger vi nu på 17:e plats!

Lazy tisdag

Dagen har blivit en enda stor slappedag! Vaknade lite efter 11, fick panik över att jag trodde jag hade försovit mig till min kiropraktiktid... men inte det heller. Fick sedan springa till träningen... hela min träning bestod utav styrketräning... förvisso vad jag behöver men kanske inte dagen innan en viktig match!?

Ikväll har det blivit Svenska hollywoodfruar för mig och A... haha, kul, han förstod en del :) ska snart hjälpa han med matten och en presentation... och han mig med min uppsats.







You make me nervous. Your smile is tempting. Kulturkrock... varför?


söndes kväll

I söndes kväll blev det fest downtown Bpt där en vän till mig hade hyrt en club. Mycket god mat och mycket gott vin. Underbart sällskap och galen dans. Sjukt lyckad kväll! Dessvärre var inte morgonen lika lyckad... tog mig igenom mina lektioner... träningen och coachingen... har tillbringat halva kvällen med marie och andra med A och marq. Härlig kväll!

Tänkte snart slänga mig själv i sängen...

Fick reda på varför jag blev bänkad efter uppvärmningen härromdagen... aaah. Tränaren visste inte ens av vilken anledning jag har ont och hur ont jag har... han förmodade... men nu blir det styrketräning imorgon och på fredag...


Slip n' slide

Tränaren valde att peta med två minuter innan match för att jag var "skadad"!!!! jo men tjo bullen! Fotboll gör ont, visst. Allt som oftast har man någon känning någonstans. Jag har spelat matcher här där jag inte kunnat stå upp utan att nästan få tårar i ögonen av smärta. Nu, är jag ´så nära smärtfri som jag kan vara...´jag förstår bara inte resonemanget. Visst, det var kanske inte världens bästalag vi mötte, men jag vill spela!!! Bättre blir det inte när han inte dök upp till mötet vi hade bokat i veckan... han hade inte ens kollat med mig innan match hur jag kände mig... jag vill ju bara spela


Så igår kväll blev det fest. Beerpong och
slip and slide. Slip and slide var det roligaste jag har gjort på sjukt länge!!! Polisen stod till och med och filma och önska att han kunde varit med!!!! haha, security människorna lika så! Marq... filmade med min kamera... dessvärre blev resultatet mindre bra... så  ni får nöja er med youtube klippet.

Dax att gå upp nu.. var uppe en timme i eftermiddes o käka... annars har det bara blivit en massa sömn.

Någon som är på slip n' slide där hemma?=)


Do you like gloves?

Kan inte säger riktigt vad som pågår. But I feeeeeel good! Just nu bara älskar jag allt :) eller typ! Livet flyter på so aldrig förr trots en oerhört seg tillställning efter volleybollmatchen! Men jag och min roomie har haft så jäkla kul ikväll! Jag har skrattat så att jag har fått magknip och ont i käkarna! Alla fyra situationerna är så sjukt obekväma att de blir roliga! Kan varkligen inte sluta att skratta!!!



Förresten, livet är ännu mycket bättre av en annan anledning!!! Ahhhh! Jag mår bra!!!




Do you like gloves?
hahahahahahhahahaha

Framtiden är i mina händer!

Idag har jag bestämt mig för var jag befinner mig i vår :):) eller typ var :) känns oerhört skönt!

Matchen ikväll vanns med... 5-0 (4-0) hela laget byttes ut i början av andra... så jag spelade bara en 60 minuter... rätt skönt att kunna lufta hela bänken. Inte en enda "startspelare" inkl. de som är först av bänken på planen de sista 20-25.

Btw. jag har gjort bort mig sjuuuukt mycket idag! Jag skyller på hungrig mage!!!!

Ska upp o kolla på skräckis med A och Marq.

Är matte är min svaga länk...!?

Jisses... fick tillbaka matteprovet vi hade i måndes idag. Provet var helt klart svårare än förväntat... mitt resultat blev 89 av 100... helt klart inte nöjd. Men jisses, den bästa i klassen hade 91, jag hade 89, nästa 84, 83 sen hade resten 71 och nedåt!!! Snittet var 48! Jisses.. om jag säger att mina 89 var ett B+ och 71 var ett C... undra då vad de andra i klassen landar på för betyg... D är det lägsta för att kunna bli godkänd och C för att gå vidare till nästa mattekurs... jag som trodde matte var mitt starka ämne... men ack!? alla andra klasser ligger jag på A i...

I övrigt idag har det "bara" blivit träning, kiropraktern... och en promenad med ena M...


Manu har fått mig till att pröva på farmville på facebook... aaah. segt spel ju! inget händer! hans kommentar blir då... jäkla stadsbo! Hahaha... jag stadsbo!? tjo ko:)

Ne... snart blir det häng med arty och de andra som grabbarna...