sjukling

Rebecka: damn it. Insåg precis att jag har några gömmor till med skor som är funktionsdugliga än... nu vill jag inte räkna mer!!! men skor är ju så gudomligt!!

Halsont, halsont, halsont. Snart, snart snart räknar jag med att kunna börja jogga... sjukgymnasten sa idag.. typ om två veckor och om 5-6 veckor kan jag nog börja lira boll igen! Smärtan minskar sakta men säkert.

idag påbörjades b-uppsatsen på allvar. Jag är redan trött på den =/

det ska ordna och donas nu inför stundande valborg som ska firas återigen i blekinges skogar. trevligt värre. 1 maj ska även den enligt mina nya traditioner(!?) firas i lund med studentsång och spex.

hur sjuttsingen har "alla" lyckats få nys om detta....!? jaja... vad vore en bal på slottet? snacket det går!

det verkar som om det är sant... skit med. jag vill ditt bästa. /din

skor skor och åter skor

städade lite ibland skorna nyss... och insåg att jag är ägare av ca. 40 par vanliga skor... och att jag sen har ca. 10 par fotbollsskor/grusskor... mamma o pappa tycker inte att jag ska köpa fler utan att slänga andra...

är det sant.. så är det grymt synd om dig! för din skull hoppas jag att detta är ett missförstånd... om inte så blir jag inte chockad. du är värd det bästa!

otrevlig taxichaufför!

igår var det dax för 25 års fest... rättare sagt 2 x 25... kvällen var trevlig. träffade en gammal arbetskamrat från scan... sweet. på någotvis lär jag sakna scan i sommar... Kvällen slutade dock med en otroligt otrevlig taxichaufför som körde för ABC Kristianstad taxi. Aldrig mer att jag ska beställa dem. han bad sina kunde fara åt ett annat håll än himmelen... (för att mildra uttrycket skrev jag på detta vis)... han verkligen skällde och skrek... usch!!!

idag blev det fotboll...kristianstad leder damallsvenskan!!! vem hade trott det innan säsongen startade?? dock har jag börjat tvivla på kvalitéen i damallsvenskan... den kan väll ändå inte vara världens bästa längre?

har varit och rehab tränat på badet nu iaf. finally.

So long

länk

http://www.alandstidningen.ax/epaper/products/TT-2008-04-23/index.htm

<-- där står det lite om laget mitt... och mina kära vän/"konkurent"

Jobb

Blev idag erbjuden ett ca. halvtidsjobb under maj månad som franskalärare! Sofie!!! Plocka upp hakan, det är sant. Imorgon ska besked lämnas....

Har bytt innehåll i uppsatsen nu... tjo. Dans it will be.


Zzz

Idag blev det besök hos sjukgymnasten... tjoho... ungefär. Sedan sprang jag snabbt inom och köpte en balansplatta för att kunna göra fler av övningarna hemma. i övrigt har jag endast tagit igen de många sömntimmar jag missat i helgen.. har sovit sedan middes.. =) underbart.
Dax att krypa till kojs snart igen... imorgon ska planerna inför b-uppsatsen smidas...

Helgen

Du Rebecka säg det... jag är så trög och trycker på länkar... så aldrig mer sådant!!

Igår var jag och tittade på Everöd... vilka lirare=) sen drog jag in till M & J... sjukligt trevligt... och avslöjade alldeles för mycket av mig själv.. illa illa.

Idag har de varit zonläger... första gallringen för fjortonåringarna... sen var jag och kollade på Everöds F12-lag. Superduktiga!!! så söta.. fast hamnade med spelarnas småsyskon och busade! Shit, jag hade dem när de gick på dagis.. innan de ens kunde gå! och i dag går de alla i skolan!!!! SINNES! sen kollade jag och e på everöds b-lag... så nu är jag äntligen hemma... har kollat på sista halvleken av HIF med idag...  riktig fotbollsdag minst sagt;)

söka jobb skulle man man kanske göra...=/

Är sjukligt sleten efter gårdagen.

Tack M&J för att ni nästintill bar mig till bussen =/

Formatera=/

Återigen virus på datorn... så det blev till att formatera skitet igen i natt... snart är jag en jäkel på det!

Igår blev det 25-års kalas.. fick passa på att fira morfar med som fyllde 75 häromdagen... Morfar är mitt största fan! Minst sagt!

Sitter och lyssnar på radion nu, direktsändning ifrån vår seriepremiär.. sjukt, jag vill vara med!!!

Ska kolla på Everöd sen när det vankas seriepremiär här hemma!

sen blir det till att fira Jeppan=)

Zonläger imorgon!

inte det nej.

engentligen borde jag ha städat idag.. men icke. Vaknade vid sju imorse.. skickade in mitt arbete och kröp till kojs igen... skönt. Har skamligt ont i magen..=/

igår var jag äntligen hos sjukgymnasten i hopp om att börja rehabträna... men icke. fick tre små övningar med mig hem för att öva upp koordiinationen i foten.. så de ska jga göra i massor så att koordniationen är bra tills på måndag då jag ska börja min rehab på jätte allvar. var sedan och klippte mig innan jag tillsammans med några från idrottsklassen stack till kåren för sportsittning. nästa gång ska jag inte vara skadad och sen ska man ha hunnit förfesta mer innan man kommer dit.. i övrigt var det trevligt.. kanske dax att börja vara med på fler sådan saker så att man lär känna andra också och inte bara klasskamraterna... kände bara de jag gick det med nämligen till skillnad från de andra som tycktes känna alla...

gay.. haha. eller vad säger du rebecka? =) jaja.. kan inte annat än skratta åt det...
 
ska göra mina övningar nu sen städa. pweuh.

Vantar...var är ni?

Var sjuttsingen är mina älskade vantar? Jag har letat som ett dårskap nu i ett par dagar! I want them!

Idag blir det optikern och sen ska det tas sprutor... troligen två... =/

Tända ljus för Engla

Nu är ljusen tända för att hedra och minnas Engla. Dödsstraff för denna man är på tok för lindrigt! Usch och ve för vårt rättsväsende i detta läget... om 15 år lär han få springa fri på gatorna igen. Han borde aldrig mer få se samhället. Hårdare straff för denna typen av brott behövs. Visst han kommer få det tufft i fängelset men det ska han ha och det miljoner gånger om, han ska ha ett rent helsike!


Rasmus Bengtsson, vilken jätte!

Fyllon, fyllon, fyllon som tokringer om nätterna när vanligt dödliga försöker sova... pweuh. Är helt färdig nu! Det är inte det lättaste att somna om efter man blivit väckt... vaknar ju av det minsta lilla. I vanliga fall vaknar jag ibland inte ens av alarmet men av burret från mobilen... det kan jag vakna av nu, dumma värk!

Har varit på zonläger idag, har aldrig tidigare kännt mig så lat. Fick deligera uppgifterna till de andra tränarna och föräldrarna för att jag inte kunde... de fick även juxet att kånka på min stol, baden-baden enligt en av tränarna;) men men... kan ju inte hjälpa att jag har ont=(

Svullnaden har börjat lägga sig ännu lite mer... men är fortfarande svullen och blå... smärtan kryper ner mot hälen till mer och mer. Har insett att jag tappat sjukligt mycket muskler i vänsterbenet redan... tänk då om jag hade valt gips!!!

Ålands medier ligger fortfarande på... idag var det radions tur. Tycker det är kul att de engagerar sig i damfotbollen så mycket som de gör!

Dessvärre förlorade mina gamla lagkamrater idag borta mot Örebro och MFF spelade lika mot Trelleborg. Rasmus Bengtsson, vilken jätte! Om jag inte missminner mig så gick han med på fotbollsgymnasiet...

Engla! Fy för dessa sjuka människor!!! Att inte polisen/rikskrim eller vem det nu än må vara har kollat upp denna mannen tidigare när de ändå fått in tips!? Det är helt sjukt! Vila i frid!

Ciao

Bakslag och rollstol i Ullared

Crap! Har fått ett bakslag i läkningen... så känns det iaf. Var och röntgade mig igår, kunde gå dit (med vissa krämpor, som tidigare) men kunde knappt gå därifrån. Efter röntgen och moster skrämt mig med älg/ren horn på huvudet när jag låg där och blev röntgad (skum tjej det där;)) så begav jag mig till ortopeden. Ortopedläkaren började med att ge mig hårda ord. -Du är borta mellan 8- 10 veckor från fotbollen, mer eller mindre alla dina ledband i foten är av osv. Jag blir nedskickad för att få ett stöd till läkningen, något airsoft typ. Han som fixade med skydd och sådant tog fram värsta pjäxan och jag ryggade tillbaka. -Eh, ska jag ha den där? Jag kan ju gå!? Det slutade med att jag fick en betydligt nimmare sak (den som ortopeden skrivit. Upp till ortopeden igen. Nästa läkare jag nu fick träffa sa helt plötsligt att fotboll blir det inte för dig på 10-12 veckor! -Va!? Den första läkaren sa ju 4-6 veckor!!! Nu verkade det även visa sig att jag har lösa fragment i helgen samt ytterliggare en spricka till i vadbenet utöver brottet.

Jag har nu efter lite diskussioner med läkarna och mina nära och kära tolkat läkarna som att det är ledbanden som ortopedarna oroar sig för. Enligt mig är det bara till att tejpa ett trasigt ledband... Har iaf. fått så att jag kan börja hos sjukgymnast nu!

Ju längre fredagskvällen led destu mer insåg jag att jag inte kunde gå på foten och när jag vaknade i morse gjorde jag det av smärtor. Trippen till Ullared planerade jag att hoppa av, men då hotade de andra med att det inte skulle bli någon så jag fick bara masa mig upp och bege mig iväg. Väl uppe inne på Gekås, gjorde vi en fuling och bad om en rullstol vilket jag fick låna. Jag har insett nu som rullstolsburen att folk kollar extremt mycket på en men är oerhört trevliga och hjälpsamma, de flyttade sig och beredde plats när man kom där farandes. Dock har jag insett många svårigheter med att ta sig fram, bara en liten tröskel kan vålla stora problem! Shit, sådana "småsaker" tänker man inte på när man har två fötter att gå på. Backar, pweuh! Svårt! Rulltrappor!? Inte en chans! Jag tog vid ett tillfälle kryckorna för att kunna lättare ta mig fram, men icke. För när man hade kryckor malde de över en så en hiskeli tur att jag fick låna rullstolen! Jag tror dock att en del tyckte att jag och A var ganska knäppa när vi flängde fram med en massa skratt i rullstolen och rätt som det vargick jag lite på kryckor... och ibland släppte jag kryckorna helt... men men. Kan tyvärr inte gå allt för många steg utan kryckor.

Imorgon är det zonläger som gäller, länge sedan sist. Kommer kännas väldigt underligt att sitta där på en plaststol (som jag ska ta med mig) och instruera målvakterna. (Kan tyvärr inte göra så mycket annat och dessvärre finns det ingen direkt att tillgå i trakten som kan dessa sakerna och hoppa in på så kort varsel...)

Idag blev det alldeles för mycket shoppat, pweuh. Plåmboken ekar tom. (Den nya!!!);) chockade!?:P

Ciao!

Zlatan

Zlatan, Zlatan, Zlatan! Det finns ingen bättre än självaste Zlatan. Åtminstone inte under gårdagens redovisning!=)

Shit vad jag är less på att inte kunna göra något, kan ju inte ens köra bil själv! Crap! Men men, kan iaf gå utan kryckor inom husets ramar nu. Och igår fick jag värsta konditionen när jag gick upp till idrottsplasen och tillbaka igen, en promenad som ska gås idag med och imorgon.

Har fått röntgen tid tills på fredag nu iaf. Hoppas så innerligt att det ligegr rätt, kanske rent utav är läkt!? ÖNSKEDRÖM! =)

Vi har nästan inget kvar att göra i skolan, två arbeten!... eller en uppsats och ett arbete. Men iaf, låter super lite.

Dags för lite styrketräning!

Ciao bello!

Fraktur men Kristianstad seger mot Djurgården!

Gå in, läs och njut av en amerikanskas första upplevelser med mig på http://www.anamericaninaland.blogspot.com/

Kristianstad piskade Djurgården idag!!! Underbart jobbat tjejer! Jag är superstolt över er!

Dessvärre uppsökte jag akuten senare... jag har en fibial fraktur... vilket innebär att jag lär missa premiären=// suck... nu när jag äntligen bestämt mig för att satsa från April. Damn it!

Perkele!!!

Perkele! Jo lite finska har jag allt börjat lära mig! Men nu är det mest satans jäkla perkele!!!! då matchen igår blev inställd blev det träning istället, en träning som för mig slutade med hårt tryck runt foten och hoppandes på kryckor.

gårdagen fördrevs för övrigt framför djurgården-mff matchen innan vi begav oss till becca. laget är helt underbart! hoppas de är lika goa när man flyttar dit.=)

tack och lov för att allas våran lagmamma följde mig till stockholm... annars hade det varit kört för min del.

tydligen så är man mer ökänd än vad jag trodde... i stockholm visste någon snubbe vem jag var!? inte bra!

i eftermiddag blir det KDFF-Djurgården. allsvensk premiär!!! sedn blir det väll till att uppsöka läkare eller akuten=///

3 poäng!

Ingen återvändo=)

juuuhpp. Då var kontraktet inlämnat, vilket innebär att det nu hädanefter inte finns någon återvändo vare sig för mig eller Ida=)

Efter 12 h resande steg jag igår eftermiddes i land. Eftermiddagen spenderade jag och Johanna på Nikolajs och på hotellrummet. På kvällen var det match mot GUSK ett lag ifrån Sverige. Jag stod andra halvlek och matchen slutade med en sorglig förlust med siffrorna 2-0 (1-0). Laget som gick ut i andra halvlek var inte samma lag som gick ut i första.

Denna fredag bestod av ett styrkepass i morse innan vi blev upphämtade av fotografen. Vi åkte tillr edaktionen där vi blev iintervjuade och plåtade... man är inte direkt fotogenisk! Till skillnad från Johanna som gick ner i spagat (eller vilket det nu var). Jises!

Nu i eftermiddag har vi inhandlat och beställt skor/handskar och varit på arbetsförmedlingen. I need a job! Någon?

Ska upp på rummet och käka lite nu innan vi blir hämtade om en kvart.

See you!

sport

I helgen gjorde jag en oväntad premiär för min modersklubbs herrlag. Debut blev kanske inte den mest lyckade... men men. Har insett att det finns lite skillnader till trots mellan dam- och herrfotboll. Herrarna är ju fysisk mycket större samt de fullföljer in i situationerna vilket damspelare mindre sällan gör. Om damspelarna till trots fullföljer så är de inte hälften så stora att rubba på... En ny erfarenhet!

I lördes gjorde jag även min första fridykning. Sjukligt coolt. Tidigare i livet har jag inte ens kunnat snorkla utan att få panik men detta gick som fina fisken! Testade även på att snorkla och spela Under-vattens rugby ett spel för tuffa tjejer och inte mesiga killar!

Under lördagen lämnade jag även min lånelägenhet... sorgligt men sant... kvällen slutade på Grand.

I övrigt bestod helgen mest av träning och återhämtning samt mys.

Nu är allsvenskan igång. Äntligen!? Nästa helg är det dax för mina forna lagkamrater att göra premiär i den högsta serien. Dock tillhör jag ännu klubben, men inte så länge till!

Imorgon eller på torsdag bär det av till Åland, sorgligt att Ida sviker... men men. Får väll lära mig att klara mig själv ibland också=)

1 april betyder som de flesta vet att luras, självklart blev det ett spratt för min kusin!;)

Steve ska göra sin första träning ikväll! Fint!