Derbyvinst, avsked, röntgensvar

Igår var det sista jobbedagen... och några elever fick för sig att de skulle utmana mig innan jag skulle sticka till sjukan. Visst, snäll som man är ställde jag upp. Jag förväntade mig något sjukt äckligt, men resultatet blev... något helt annat! Jisses, de på sjukan och några jag träffade på Maxi undrade vad jag hade gjort! Illa! Åh, nej. Det är inte kol! Som sagt, igår var det återigen dax för röntgen... och resultatet blev... jadu... Nästa helg kan jag inte spela... men kanske efter det=) Sjukt glad, det har gått betydligt fortare än jag och läkarna vågat hoppats på. Har suttit och spanat på röngten bilderna nu, det är inte långt ifrån läkt! Ska göra löptester nästa vecka. Svullnar jag mycket är jag inte spelklar om två veckor heller..,. gäller kankse att linda foten så att jag inte svullnar!? Hum. Jag vill ha mer kallusvävnad!

Igår kväll var det grillning här med några av de närmsta innan vi drog upp till Tallavallen för att avnjuta derbyt Everöd - Köbinge. Åh ja... vad ska man säga. Tre fina pinnar till Everöd som var det mycket bättre laget. Sen körde vi till stan för att förfesta. Vi kollade på film ifrån bröllopet, inte bra inte bra!!! Fast B är ju bara så go! hahaha! Gänget, klasskamraterna och mitt gamla gäng på samma plats samtidigt, kan ju bara vara underbart! Träffade F igår på matchen, åh vad längesedan jag träffade henne! Fina F! Idag mår jag nog som jag förtjänar.. funderar på om det är Js fel!? Dryga jäklar!=)

Idag ska jag packa det sista.. sen ska jag fira T, kära T som blir 25.

Brorn min kommer inte hem förrän imorgon så vi hinner inte ses! Sorgligt! Kära bror, kom hem! Jag som räknat med en familjedag!! Lillebror!

Packar

Tack Nadja:)

Skolan är snart slut... slut på denna hektiska månaden. Håller på att packa för fullt, kan man inte bara ta med hela huset och dess innehål!? Undrar hur min lägenhet ser ut!? Undrar om Ida följer med!? Ja just, vi veka skåningar som har ett oerhört poröst skelett. Stackare. Följ med!

Koorigeringarna är inskickade, så nu är allt jag har kvar två halv dagars arbete med lekar och fika. På fredag blir det förfest med fotboll. Det stora derbyt, Everöd tar emot Gärds Köpinge. Everöd, är egentligen min moderföreing men det är Gärds Köpinge som kännts som den de senaste fem åren... men nu klappar nog hjärtat återigen för Everöd. Ett Everöd där jag representerat såväl pojklag som flicklag och herrlaget. Damn it, han kommer inte;) efter det blir det fest med alla underbaringar, gänget och klasskamraterna tillsammans! Underbart! På lördag är det 25-årsfest... och sen på söndag åker jag:)


Snacka om babyboom!!!

åter till packningen och städningen!

Ögontjäneri

Sofie: vem är det som härmar vem?=)

idag, för första gången i min, förhoppningsvis, långa karriär som lärare fick jag höja rösten och det ordentligt. Jag har aldrig tidigare varit med om något liknandet! Helt sjukt ögontjäneri! Nu förstår jag varför jag riktat in mig för de äldre eleverna!

Packa, packa, packa! jag har börjat... och hunnit få ner en del. Undrar om han köpt mina båtbiljetter än. det är sjukt.. om en vecka bor jag i ett annat land... sjukt.

Opponeringen givk långt över  förväntan... fast min mun måste förseglas... den glappar alltför ofta.

Fixa, Fixa, Fixa. Lot to do.

Skvaller. Att man gillar det!?;)


Bröllopet

Bröllopet var hur lyckat som helst! Till och med min tuffa image gick i kras! Tårarna föll, framför allt du bruden höll sitt tal. Vackert! Trevligt! Underbart!

Jag har misslyckats med världens enklaste uppdrag!!!  sjukt dålig människa känner jag mig som.

Hahaha som jag skrattade! Kul! Ser ramemot att se dig i rutan!!!=)

ska opponera och sådant vettigt nu... har till trots jobbat hela dagen. är sinnes trött...

Fotboll! Fotboll! Fotboll! jag är sjukt sugen! snart flyttar jag! Kul. Stressigt! Vemodigt! allt på en gång!

Bröllop!!

Guldet är hemma! Kvällen spnderades på biljardkompaniet i härligt sällskap... biljard spelades och jag fick revansch på B i airhockey! VIKTIGT! trots att jag hade handikappet att prata i telefon hela spelet igenom!

Naglar har fölängts, shit. Känner mig nästan lite kvinnlig nu=)

Kunde inte låta bli att lira lite boll med eleverna;)

Jobb, jobb, jobb... plugga, plugg, plugg. det är mycket nu.

I tordes kväll var det grillkväll hos mannens föräldrar, igår var det i kyrkan.. typ. rehearsel (min engelska suger, I know..=/) sen blev det middag på Österslövs byakrog som vi efter många om och men hängde med på... men väl var väll det! Skrattade så jag fick ont i kinderna!

Kunde inte sova i natt... så jag kollade på wedding crashers... innan.. ;) dumma... katt som håller på att jäklas med mig! Upp i ottan och fixa och dona... om två timmar åker jag... gargh. Shit vad alla kommer vara vackra! Finns risk för att även jag släpper en tår... och det är inte så vanligt i detta sammanhanget.. fick en klump i halsen i morse när man läste kortet. Fint!

Sångtexten håller på att övas... ska ut på nätet och söka lite efter leken  med...

Du!

Stress

Stressen börjar komma en närmreoch närmre... men det var som jag pratade med min kollegeor om.Ju mer man har att göra, detsu mer hinner man med! Nu är det en och en halv vecka kvar innan flyttlasset går. Under denna tiden ska;

 • uppsatsen färdigställas
 • opponera på en annan uppsats
 • vakta en lägenhet och katter under 5 dagar
 • jobba var dag
 • zonläger
 • bröllop
 • repetition inför bröllopet
 • träna
 • packa
 • 25-års fest
 • kolla på derby
 • festa med gänget
 • fixa med försäkringar och sådant
 • röntgas
 • fixa med böckerna
 • fixa naglarna
 • säga hejdå... =/

vad bra, nu har jag en lista med att göra.. bra! mer lär väll dyka upp, men jag trivs.

imorgon! Då ska guldet hem! Åter till Manchester United!


Hur är en bra lärare?

En bra lärare... ska enligt mina elever vara rolig och sträng! En god kombination. Nu när man börjar tänka tillbaka på de lärarna jag tyckt bäst om, så har de varit... just det stränga. Stränga med stort A. Funderar lite på hur jag kan framstå som lärare... verkar som om eleverna skrattar mycket... borde kanske bli, just strängAre. Nog kan jag även nu ryta till, men än ett snäpp? Funderade även lite på när eleverna svarade på (en annnan klass undersökning om vilken lärare som är bäst på skolan) frågan, så var svarade samtliga elever jag hade någon utav de manliga lärarna. Jag tror att det kan vara svårare för en tjej att framstå som bra, då majoriteten av lärarna är just, tjejer. Tjejer har okså ofta tendensen att framstå som lite snällare... kanske detta är en av anledningarna till varför eleverna valde just de lärarna.

Helgen tillbringades... överallt och ingenstans. Få sovtimmar, mkt festande och skratt... och en jäkla massa shopping och plugg. Träffade även min allra bästatse kim och hans nya flickvän.

Möhippa

Jag säger bara toalettrace och Tina! En kombination som heter duga!!! Jisses vad länge sedan jag skrattade så att jag inte kunde stå upp!! En möhippa som var otroligt lyckad. Altt ifrån tandemcyklingen, picknicken, 5-kampen, golfen, bakningen, målningen, lekarna... ja allt! Dagen slutade med en otroligt god och mysig middag!

På söndagen var det dax för jobb... hum. så där sugen på att åka hemifrån 7.00 morgonen efter en möhippa.. men sagt och gjort. Jag kom iväg och gjorde vad jag skulle.

Alltid trevligt när lönen stigit utan min vetskap=)

Jobb, skola.. träning...

har sprungit i ungefär fem minuter idag.. kändes som om att man skulle koola vippen, jisses vad jag har tappat kondis! Och åh vad jag hatar löpband!

En lång helg har kommit till ända... och jag är sleten!!


Biljetter upp till Åland är nu klirrade!


Utmaning av Marie

För 5 år sedan...
gick jag i nian på Degeberga och höll på att söka till gymnasiet. Jag var "nykär" och skulle inom de närmsta dagarna bryta mitt ben för första gången. Fotbollen lirade jag nu i Gärds Köpinge. Tandställningen var även den på g.

För 3 år sedan...
Bodde jag i Malmö, spelade fotboll i KDFF och var grymt kär och galen. Jag stressade som en galning för att hinna med alla kurser som jag valde att läsa extra på gymnasiet och för att hinna med allt pendlandet.

För 1 år sedan...
Våndades jag med livets mening... och över mina beslut här i livet.

För 3 månader sedan...
Var jag på mitt första beök på Åland och stod i valet och kvalet om jag skulle byta klubb eller ej och till vilken klubb. Svor över Au terminen.

Igår...
Var jag bakis efter möhippan men var ändå duktig och gick upp vid sju-tiden för att ta mig till zonlägret för att jobba. Sen blev det mys med hela familjen och en vän till familjen. Jag bokade även tågbiljetten upp till Åland (två sek. senare fick jag reda på att min fabror skulle köra upp till Sthlm den dagen och att jag kunde få skjuts... drygt störigt att jag redan hunnit köpa!) innan jag somande in.

Imorrn...
Ska jag upp tidigt till sjukgymnasten och träna, sen blir det förmiddagsfika med Marie innan jag ska åka och jobba. Halv fyra ska jag sedan vara hos ortopeden för att få en dom om mitt ben... sen blir det en liten kvällspromenad med Sandra.

Om ett år...
Ärjag ett år äldre och förhoppningsvis förståndigare... sysslar med något annat , någon annanstans?

HAN!

Vad ska man göra när en man älskar blir fullkomligt lurad? Jag har försökt säga det, men samtidigt är jag rädd för att betraktas som en förstörare. Visst jag vill inget hellre än att ha tillbaka honom men jag skull aldrig någonsin kunna göra något för att såra honom. Inser han detta?


Efter att inte ha träffat varandra på ett halvt år bestämde vi oss för att idag inhandla en gåva tillsammans till ett par gemensamma vänner. Mycket kontakt har vi inte direkt haft det senaste halvåret. Men nu när vi äntligen sågs var han totalt känslokall. Så sjukt känslokall. Jag storgrät från minut ett, när jag klev in i lägenhet. När jag insåg vad jag förlorat. När jag insett att han har någon annan. Spysmaken sitter än kvar. Jag vill bara kräkas. Jag vill bara gråta. Jag känner mig helt tom. Menar han att han har kommit över mig helt? Det värsta var när jag sedan ringde honom för att be om ursäkt och han berättade att han var på väg till henne. 


Jag hoppas att sanningen kommer fram ikväll. Jag står inte ut med att inte kunna säga mer till honom, jag vill inte se han sårad. Jag vill att han ska vara glad och lycklig. Jag vill att han ska vara med mig, Nu och föralltid.


Nej, jag vet inte till 100% att det är sant. Men jag skulle inte vara förvånad och det mesta verkar stämma med andra källor, även genom honom. Hon får inte såra honom.


Att se hennes grejer varvade med hans, eller det som var våra. Tänk att hon använder de sakerna jag en dag köpte till oss. Tänk vad de gör i lägenheten.


Han säger att han är sig lik men jag tvivlar. Den gamla han hade aldrig varit så känslokall!


Jag älskar dig. Låt mig bli din igen!


AMIGO

Idag var det jobb.... sitta i solen och gassa... duktig bränna...

Hahaha.. sjukt kul citat, men men. ;)

Från att inte bry sig på ens lektioner tror de att vi har blivit värsta bundisar. FEL FEL FEL! haha, men kul utfall...

Imorgon ska vi träffas. Jag längtar. Jag är rädd... hur ska

Mucho

Jobb, jobb, jobb... uppsats, uppsats, uppsats. Blev idag erbjuden ett jobb till som servitris..=) kul att man är lite eftertraktad iaf.

ska pula lite med uppsatsen med... men vänner lockar.

Helg

hehe... jo. Lite paff blev jag allt att de var dig jag ringde=) men trevligt!

fredagen spenderades med att titta på två fotbollsmatcher innan kvällen slutade i stan med film. I hate skates! haha! sjukligt kul!

Igår planerades lektioner... i massor. Sedan blev det förfester x 3 innan vi slutligen hamnade på Grand där det skakades...

Goal!

Valborg i Blekinge och Spex i Lund

Jobb, jobb jobb.. i onsdes började jag mitt "nya" jobb.. kul men intensiv dag.

Valborg firades tillsammans med gänget i Blekinges skogar i ett underbart torp. Grillning som är ett obligatorisk moment för Valborg skedde så klart. Även detta året blev det wokat över den öppna elden. Gott, gottigott gott.. även om man är lite reserverad=) vid elden blev det även lekar... som avslöjade en hel del bistra sanningar om varandra! Vi fick även instruktioner i Karma Sutra... väldigt instruktiva sådana!!! med praktiskt utförande. Skratten flödade liksom alkoholen... både in och ut..=)

Några krälade på golvet, andra åt Snorez med hela ansiktet...! och någon snodde chokladet!!! chokladet som kom att bli den stora gåtan under gårdagen... och helt plötsligt låg dte bara där... må det varit paret som hade sex i jakt-tornet, eller grannen? ah... katten? den skygge då! igår blev det även ett flygplansspel... som jag tror några av mina medtävlande fuskade i! illa! Och Madicken blev det... innan vi hittade en orm i skogen.

gårkväll spenderades i Lund för att lyssna på studentsångarna och sedan för att avnjuta det hundra år gamla spexet uarda. skrattsalvorna var inte lika högaljudda och stora som i fjol men dock fanns det även en del glimtar i detta spex. kvällens beskymmer var att jag inte hittade min korvgubbe som jag planerat att införhandla mig en korv utav. han som stod där i fjol. efter spexet blev det mcd, ett unkit sådant. har aldrig tidigare varit med om ett mer ostädat! Irk!

uppblåsbara kaniner kan man med ha nytta av!