Mitt livs fotbollsmål!

... and I hope that you, one day will be my hero. My superhero!


Kvällens träning var sjukt kul. Vi var ett glatt gäng på nio gubbar... och lilla jag. Jag vann iaf den där tävlingen man ska behålla bollen innanför området... för jag var för stark. Pahh, känns bra att gubbarna tycker det... haha:) Sen så blev det lite olika former av spel.. och idag fick jag lira med som utespelare, vilket jag inte gjort på år och dar. Min tajming i nickarna... var sådär vid några tillfällen och samtliga fick sig ett par goda skratt... men vad gör man inte, jag offrade mig iaf! Skulle ju göra sådana där sjukt snygga slängnickmål! Eller ett sådant där riktigt klassmål jag fick på igår. Ja, just det har jag inte berättat om. Jag lyckades nog att göra ett av mitt livs snyggaste mål! Bollen kom sådär halvstudsandes från kanten med en ganska så mycket skruv. Jag tar lite halvloj ansatts och tar i för allt vad jag är värd (brukar inte göra det när man ska pricka mål) och får till en sådan vrist/yttersida och skruvar bollen upp och in i höger klyka!!! Klasskamraterna stod som förhäpnade och började sedan skratta av chock. Det var helt sanslöst vackert!

You

You made me smile once, I hope that you will make me smile again, and again, and again! :)

You could be my boss!


Plugg

Gårdagen bestod av en heldag i skolan med föreläsningar, info om kommande uppsats och bollsporter i idrottshallen. Fick info om VFUn osv. Har bestämt vad vår uppsats ska handla om iaf. ska bli intressant att skriva om.

Åkte inom stan och köpte sporttejp till foten... jisses, det bidde dyrt. Sen for jag och Henrik hem till honom med BK mat och pluggade... när jag kom hem fortsatte pluggandet innan jag somnade... med huvudvärk och halsont. Idag har jag återigen varit hos Henrik, färdigställt en lathund iaf... men är nu liggande med huvudvärken och halsont... men men. Ska iaf. träna idag. Få höra allt skit och händelser under helgens gala här i Everöd.

Ska vila en lite stund och åma mig, för att det är synd om mig:)

Au fest

Igår blev det middag och party med de goa au:arna! Vad Jennie pysslade med, det vet jag inte;) haha... Utgång på banken... och där i vimmlet hittade jag ingen kändes det som. Träffade en del jag ett sätt på ett sju helsikes tag! Grymt kul!

Idag har jag precis varit ute och sprungit! Yepp, fasen nästan ett måste att träna när man är bakis... plågsamt skönt! Känns sjukt bra efteråt iaf!

Har äntligen hittat kabeln till kameran.. så här kommer det lite bilder ifrån gårdagenÄr du orolig på riktigt? Borde du inte vara, men ändå känns det bra, du ska inte vara så säker!


3 par nya... skor

Igår blev det  mys med pizza ifrån gamlegården... helt ok. och en sliten film med kusinen...

Idag har jag betsämt mig för att försöka tappa ett par kilo, enbart för min fotbollskarriärs skull. Egentligen räcker det med att jag tappar två kilo för att jag ska kunna röra mig mycket lättare... men några ska bort iaf. Det optimala hade varit ganska så många... har ju gått upp på tok för många i sommar... dumma karkki och alkohol!

Ska in till stan nu.,... ja just, igår köpte jag tre par nya skor, ett par jeans och en sporttopp. Jeansen orkade jag först i morse testa och de blev bra. Träffade Wallo och Rebecca... sjuktligt längesedan! Dessvärre har ju Kdff med uppehåll i helgen så jag får inte se Wallo nu heller.. Nu skas jag in till stan, stövlar ska införskaffas.. hittade inga snygga igår. Kamerabatteri.. osv. sen blir det hem, ut och springa med mossan eller inlines.. det blev jag sugen på! och sen så blir det AU party!!! Tjoho! Mina favvisarauare!!:) ska bli sjukt kul!

var och hälsade på älskade farmor igår.. hon skrattade åt mina skor..=/ haha..:)

Ne.. nu måste jag in till stan

Levande frågetecken

Idag har det varit riktigt tungt att plugga... känns inte som om någonting har gått in, allt bara gått ut. Jag sitter här som ett levande frågetecken. Ska läsa ett par sidor till innan jag ska bereda mig för storstaden Kristianstad. Jag ska in och kolla på stövlar/skor och lite annats mått och gott. Tänkte ta en sväng uppom sjukhuset och hälsa på farmor innan jag och kusinen ska ha en myskväll.... kanske avrundas kvällen hos ..:) vi får se.... om jag orkar med allt.

Som sagt... ett par sidor till bara:)

Väntar på mail:)

Plugg och träning

Idag har jag pluggat... pluggat... och pluggat... känns som jag pluggat massor, men ädnå inte kommit någon vart. Snacka om att jag tappat tempo i min läsning. Så jäkla mycket annat som är så mycket intressantare! Men engelska boken var lättare (so far, ta i trä) än jag förväntat mig.

Har varit och tränat med Everöds herrlag idag... jisses, blev helt slut i bena vid skottövningen...=/ och deras poängliga avslutades idag. En poängliga som har involverat det mesta... sjukt kul! Synd att man aldrig fick vara med i något lag..:/ Ska träna med dem nästa vecka...

Grattis mamma! Skönt att du fixade det!!

Keep in contact!:p jag ska jag ska. Ja vill över havet!

Test

Var också tvungen att sno ifrån Rebecka...

Så här blev jag:

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Hemmafru????


3 dagars paddling

Måndag till onsdag har jag tillbringat ute i det fria med min klass. Vi har paddlat från Blekinge in till Skåne... med två övernattningar. Aktiviterna har varit många och roliga. Vindskyddsbyggandet blev av varierad art. Skratten i skogens dunge har ekat högljutt. I en del vindskydd regnade det in betydligt mer än i andras. Jag kan nu konstatera att det ÄR vingligare med en kajak än en kanot. Att det krävs ganska så mycket för att en kanot ska välta. Att naturen är sjukt mysig.

Däremot har jag under dessa dagara våndats inför den sista uppgiften som fem av oss i klassen ännu inte gjort. Att välta med kanoterna och ta oss upp i dem på två olika vis. Ett med hjälp och två utan hjälp av annan kanot = att hela kanoten befinner sig under vattenytan. Det jag våndats för har hela tiden varit kylan i vattnet. Så med två kanoter tog vi oss ut i sjön. Den andra kanoten fick börja med att välta. Iskallt vatten... Paniken uppstod och ingenting blev som tänkt.

Efter att samtliga av oss tagits upp på land fick vi ut och göra våra övningar. Paddlar och kanoter låg nu överallt och ingenstans... men det var "bara" till att göra vad vi skulle. Men så fort vi kom in i skuggen elle rman var för stilla för länge i vattnet blev det iskallt. 

Släpet där alla kanoterna skulle lastas på, hade fått punka under natten... däcket fick lagas.. och tid tog det. Sen fick jag äran att köra denna fina minibuss till skolan... nästan lite skojsigt. Fick skrämma upp mina passagerare lite med:)

Bilden har etsats fast... som tur var slutade allt lyckligt.

Nu är det tentaplugg och städning som ska pågå.

Mamma, håller tummarna för dig idag!

Tack!

Thanks Marie! Nu kan jag ha koll på er:)

Ikväll står Honka för motståndet! Åh vad det ska krossas! Finns ju inget man laddar mer inför än ett sådant här, bra motstånd! Ojoj, vad laddad jag är. Första matchen jag spelade i ligasammanhang var mot just, Honka. Resultatet blev då 3-0. Inte ska de få säkra ligaguldet här inte! Det ska jag se till! Idag ska jag vara MUREN!

Ne, disk, packa, laga mat och städa....

Skördefest


Ikväll for jag, Ida, Tiff, Becca, Jolanda och Micke på skördefest. Åt åländsk pannkaka, svartbröd, klappa lamm, kossor, kattor osv. kastade hästskor, spela luffarschack och kollade när kossorna blev mjölkade... Småsmåsmå kalvar, två av dem föddes igårkväll! Sen såg jag ett par höbalar, där jag bara var tvungen att hoppa i. Skulle göra världens slängning när jag hoppade... men ack, just där jag landade var en höbal som inte var helt uppbruten. Kändes som att alla inälvorna flyttade sig... men ack. Jag lever till trots!:)

Ne, får laga lite käk och vara lite social å.

Snorkråkor

Har varit på min praktikskola idag och träffat min handledare, Har fått han att ändra så att jag ska få följa med ut på kajak:) Tror nog jag kommer få en riktigt lärorik praktik här! Hel annorlunda skolsystem och allt!

For till Ytternäs för att kolla in en skolturnering för högstadiet där en del lagkamrater delttog och två av dem agerade domare.

For vidare till Mariebad där jag och Ida relaxade och mjukade upp musklerna inför morgondagen. Och där, i bubbelpoolen hoppade en sjukt fin kropp i!!! Jag och Ida summerar veckan som väldigt lyckad. Men varför är alla bra killar upptagna!? Han räknade dessutom snorkråkor med sin son! Hahaha...

Cookies och plugg.. o ju just, städ.

Humörsförändringar

Ibland blir jag bara så ledsen och arg, ibland blir jag bara så jäkla glad!

Jag och ida har bakat våra cookies nu... jisses. Mkt godare än roberts! och deras muffins som smakar konserveringsmedel. jisses. Kankse borde öppna eget fik?

På söndag bär det av till Skåne, underbara Skåne.
Som allas våran Danne skulle säga:
"Stockholmskan är vacker
göteborgskan har sin charm
men när än flicka talar skånska ä de nått som gör mig så varm"
[...]
"Å Crishansta tösernas snack ä så klingande å rent"


Imorgon, imorgon, imorgon...:) :) :)

Jisses vilken SNYGGING!

I morse for jag och Ida till gymmet där vi mötte upp Emma, Becca och Tiff...Till och med Josse och Marre kom. Jisses halva laget är där och tränar nu.

Jag och Ida fick skynda oss hem till mig där fastighetsskötaren skulle vara med en elektriker. (då mitt internet inte fungerat) Lägenheten såg ut... som ja, skit..:/ bara de var ju pinsamt. Träffade på en snubbe i korridoren när vi skulle gå in lägenheten, både jag och Ida vände oss om och skämta om att elektrikern måste vara den snyggingen. Kom in i lägenheten och där var ingen, bara deras grejer... Helt plötsligt öppnas dörren och in kommer fastighetsskötaren med denna sinnes snygga killen!!! HAN ÄR LÄTT ÅLANDS SNYGGASTE KILLE! SÄKERLIGEN EN AV SKANDINAVIENS OCKSÅ!!! HAN STOD DÄR I MIN LÄGENHET OCH SÅG SÅ DÄR JÄKLA SNYGG UT!!! Jisses, snacka om att jag inte fick något gjort! där gick man i lägenheten som var kaos och precis hemkommen från gymmet, vilket betyder att jag stinker svett! ÖRK!

Att ingen vet vem denna sjukt heta killen i från kalmers är!??!

Jag får göra min praktik på Åland! Så jag slipper hoppa av skolan!!!

Pygmen, det är jag

Torsdagen och fredagen spenderade jag till skogs med en massa elever och klasskamraterna. Vi byggde vindskydd, hade teamworks arbete och hade orientering, spökrunda osv. Det bidde en hel del s'mores och marshmellows... mest bara för att.

på fredagskvällen såg jag när everöds herrar tog steget upp i sexan innan jag packade ihop det sista. Skjutsade några av segrarna till stan och tog mig ut och besökte massa vänner... innan jag besökte ... Massa snack om allt och inget, så skönt att bara få snacka av sig.

Lördagen, upp i ottan för att hoppa på tåget till Stockholm. I stockholm väntade middag med anders och zigge. Anders träffade jag förra midsommaren senast och zigge för julen igen. Ett kärt återseende. Sprang även på Nicco inne på centralen. Sjukt kul att få träffa grabbarna igen, de var sig lika om än inte länbgre än förut! Ni vet ju om att jag är ganska så lång, men jag var en pygme i deras sällskap!!!! helt sjukt vad jag kände mig förkrympt!

sedan fick jag tillbringa 15 h på egen hand på båten över till helsingfors. Tur nog ropade de ut att sista chansen att komma emd helsingforsbåten var nu... annars hadejag väntat, då det satt massvis medmänniskor där och väntade, trodde alla skulle med samma ju... eller iaf en hel del av dem... men ack. Kom iaf med båten med nöd och näppe.

Matchen i helsingfors gick strålande, första vinsten när jag spelar och första nollan i seriesammanhanget i år. Två fluger i en smäll. Dessutom var dte en oerhört viktig match för överlevandet i serien.

Har nu varit på ön i två dagar... har egentligen bara tränat.. och umgåts med ida sen jag kom tillbaka. Nu sitter jag hos ida och äter upp hennes kakor i kylen medans hon jobbar... (schhhyyy, berätta inte för henne;)) wellwell.. samling om mindre än en timme... får kanske bege mig hem snart.. bara en kaka till!!

Väntar på besked ifrån skolan... må de gemig dispens!!!


...så säg!

Peuh!

Skånsk lättmjölk slinker äntligen återigen ner i min strupe! Och det everödska vattnet! Äntligen behöver jag inte frysa vattnet längre för att det ska vara drickbart! Det är bara till att öppna kranen och dricka! ÅÅÅÅH!


Ser det inte underbart gott ut så säg!!

- Har varit och rekat läget i Lerjvallen idag.
- Väckt klasskamrater:)
- Planerat inför morgondagen.
- Börjat packa.
- Träffat min gamla svärfar...
- Hälsat på pappa på jobbet.
- Fått lyssna på sommarens skvaller inom klassen

- Ska snart träna
- Ska packa klart
- Ska fixa med käk till vandringen
- Se landskampen
- Ska hämta ut min tågbiljett (har dina Ida)
- Köpa mat
- Träffa ..


Åter

Fullt ös medvetslös

Jisses. Känns nästan fånigt att jag bloggar nu... har ju verkligen inte tid med det. Allt går av racerfart [räserfard] och jag står mitt i allt som ett levande frågetecken.

Inlämningen igår och redovisningen om sjukskrivning gick väldans bra med tanke på hur förberedelserna var. Fick även cred för våra diskussionsfrågor som var väldigt viktiga. Stannade igår kvar i skolan för att köra ett till av de där passen jag fått av fystränaren. Fick dock byta och ta onsdagspasset då jag var tvungen att utföra det inomhus om jag skulle ha tillgänglighet att duscha (annars skulle jag bli utelåst). Stannade även och snackade med en av lärarna, en grymt bra och inspirerande lärare!!! Så uppsatsen i höst kanske jag väljer att skriva själva pga, omständigheterna som råder... ska fundera på hur jag vill ha det. Men partner annars, det har jag... men vi får se. Ska vända och vrida på det. Stack efter träningen till ica och köpte lite pasta och frukt för att käka hos kusinen. (Hon envisades med att beställa en gudomlig kebab, men jag kände bara inte för det. SJUKT!) Satt och mös och snacka skit innan vi for till Maxi, älskade Maxi. Var tvungen att gå igenom hela affären, bara för att. Vilket kusinen suckade djupt över:) Fick inte tag på kalendern jag ville ha men hittade mina favorit tuggummi som inte finns på Åland. For ut till ishallen för att kika in hennes pojkvän... men det var nästan paus då, så vi for oich hämtade en i min klass istället och for till Nosaby för att se derbyt mellan Fck och Willands. (Har faktiskt en dag för länge sedan representerat just Willands, under min enda innebandysäsong.) Kikade på en i min klass och på några vänner. Skjutsade hem dem igen... och körde hem. Var ju tvungen att påbörja lite packning inför morgondagens fältvandring.

Nu så här på morgonkvisten har jag packat upp lite, med betoning på lite, kläder ur resväskan. Funderat mer på vad jag behöver ha med mig imorgon. Ska käka frulle nu. Sen in och hämta lite anteckningar ifrån killarna i klassen som jag kan kopiera innan jag ska möta min grupp i gänget vid nio. Ska packa ihop alla redskap till dagarna i skogen och sedan fara upp till platsen. Lerjevallen. Och reka läget, då våra orienteringskartor vi ska utgå ifrån är 23 år gamla. Tack för den. Tillbaka till skolan, förösöka få tag på den ansvariga som bestämmer om jag får göra min praktik på Åland och sen skriva en orienteringsuppgift med Emma. (Lyckat att ingen av oss var på lektionerna om orienteringen... som man ska hänvisa till....)

Ikväll blir det träning med herrlaget, ska bli sjukt kul att få kampas med dem igen:) sen är det ju landskamp. Finns risk att man joinar dem i stan, trots att jag inte har tid till det. Kom på det igår kväll att min familj har jag knappt sett sen jag kom hem. Kommer ju hem efter de gått och lagt sig och går upp efter det att dem kört... Illa Em, illa!

Ne frulle!!!

Skåne

Vaddå att jag skulle ha städat? vad är det för mobbing?Lördagens match slutade 1-1 och sen blev det ett ölspel som varade i 60 min. Förfesten... slutade i en hel del missöden... en kväll på indigo och sen hem och sova en timme innan taxin kom och hämtade oss.

Söndagen spenderades på resande väg och tanken var att jag skulle sova och läsa på tåget... men på tåget träffade jag min underbara Diana som varit i Sthlm och hälsat på sin man.  Vi har inte setts sen hennes bröllop i maj så snacka om att vi hade saker att prata om! sen blev det ett par kortrunder också.. höll på somna först tio min innan jag skulle av tåget...

i går kom släkten... massor med mat och lite karkki. Sjukt kul att få träffa alla... och nu är åland i min släkt mobbat för sina hemska kokta grådassiga korvar i kokt bröd eller på papper...

imorse körde jag ett pass jag fått av tränaren... coren var grymt jobbig idag..=/ for in till stan och fixade med kåren, fixade böckerna, träffade andréa och marie och nadja:) så glad jag blev av att se dig!!!! lyckades få tag på en lärare som hjälpte mig att fixa med alla uppgifter jag ska göra... så idag har jag fått arbeta hårt!! så imorgon ska ett arbete in och en gruppredovisinig redovisas, har haft ett helsike att få tag på dem i gruppen och när jag väl fick det så visste ingen någonting så jag har fått sitta och skriva och leta fakta för hela gruppen... han inom stan en sväng med och kika på korpen... innan jag fick reda på att det var idag och inte imorgon osm herrarna tränade... men men, får träna emd dem på onsdag istället. för där var en viss spelare som inte hade koll på detta... men men, missödet är utrett.

ska slagg nu!
Natti

Lägenheten

Dags att visa lite hur min lägenhet ser ut..!?Flaggan för att inte glömma mitt ursprung. Ville haft en skånsk egentligen... men men. Och den åländska så klart!

Match-uppladdning

I natt vaknade jag av att mobilen plingade... jag blev glad:)

Har nu käkat en match-frukost
 
så nu står jag mig nog stadigt ett tag. Saltkråkan är det som gäller för ett tag innan jag lär somna om. Ska ut och gå en sväng sen innan jag förbereder lunchen som ska ätas runt halv två för att det ska bli så optimalt som möjligt. Måste även packa det sista idag. Om mindre än 24 h är jag på väg hem!:) Ska faktiskt bli lite skönt smatidigt som jag vet att inte riktigt hektiskt schema väntar mig.
Sova!

Hockey. Rögle vs. Pelicans

Idag har jag städat och fejat lägenheten. Tvättat nio tvättar osv. Känner mig nästan lite duktig! Foton ska jag ta imorgon bitti så Råskis kan få se min lya;)

Ikväll var jag med Ida och hennes familj och kollade på skånelaget Rögle som spelade mot Pelicans från Lahtis i Paf cup.

Rögles line-up.

Åland, Finland, Sverige

Två glada Skåningar

Domaren lyckades styra upp bråken...

Da Vinci Koden

Imorse for jag och Ida till Medimar där det för oss båda väntade behandling. Sedan ville Ida att jag skulle skälla lite på de inne i sportaffären då hennes skor fortfarande inte kommit. Skorna beställdes dagen efter Ida flyttade hit vilket är ett bra tag sedan! Men ack. Hur lång tid får det ta innan ett par vanliga joggingskor ska anlända efter det man beställt dem?

I övrigt har jag tvättat upp all tvätt och sett på Da Vinci Koden. Boken är läst sedan många år tillbaka men filmen har jag bara inte hunnit med att se. Lång var den iaf. nästan 3 h. Har hört från andra att om man läst boken så är inte filmen bra. Men kanske är det tur i oturen att mitt minnet gällande böcker och filmer inte är det bästa för jag tyckte om filmen. Håller nu på att läsa Änglar och Demoner, den ska väll med bli film?

Ska få i ordning lite lunch nu. Potatismos ska det bli! Evigheter sedan sist!


Guitar hero

Efter träningen for jag hem till Ida och där blev det guitar hero.Jag är uppenbarligen urusel på det... No more comments


Ser ut som om ett proffs, jag vet. Speciellt med mitt sätt att ha högerhanden... vilket uppenbarligen är kul att mobba mig för...

Yepp. Så här håller jag.

Kolla in Idas ställning! Och hon mobbar mig för hur jag håller min hand! Illa. Jag kolla även in håsorna (strumporna för er som snackar skånska;))

Frimärke

Vi for till Bengtsböle där ansiktmålning väntade. Då Åland nästa år ska vara värdar för Ö-mästerskapen så har posten här på ön bestämt att vårt lag ska bli målade, en person i var ös flagga i ansiktet. Jag fick representera Western Isles som är en ö utanför skotska västkusten. I fjol hölls ö-mästerskapen på Rohdos och det verkade ha varit en trevlig upplevelse för de som var med. Man kan säga att ö-mästerkapen är som OS fast för öarna. I alla fall, fotot ska bli till ett frimärke nästa år.

Antar att ni hellre vill se bilder än att läsa mitt dravel så varsågoda:
 


Massage

Har nu hunnit med både Medimar och massage. Och där emellan snacka skit med Ida. Massagen var hemsk. Usch, som jag sa till massören. Vaderna är slitna men där finns inga knuter. Han berömde mig för att jag tycks känna min kropp för det jag sagt till honom stämde tydligen. Efter massagen tog jag mig till affären där....
inhandlades. Ne, jag ska inte äta de här. Lådan ska hem, ouppbruten till Skåne. Pätkis finns ju inte att få tag på där. Hur ska jag annars kunna göra Snickes tårta??

Schmetzen

Hemom

Är hemmom en kvick sväng. Varit ute och patraskat med Råskis. Skönt. Gick inom Guldvivan, åh vilka fina smycken!

Ska snart cykla iväg till medimar sen blir det massage efter det. Förhoppningsvis hinner jag handla med innan vi far får ansiktsmålning. Yepp, ni läste rätt. Vi ska ansiktsmålas för ett frimärke.

Får slänga i mig ett par knäcke först bara..

Ciao

Jaaaaa!!!

För mindre än en timme sen hade jag tårar i ögonen för att min dröm antagligen aldrig kan bli uppfylld. Nu är situationen helt annan. Å vad bra!!! Tack mamma för att du fann det riktiga svaret, svaret som kanske kan förändra hela mitt liv!!! Det är alltså verkligen inte kört!!!

SURT!

Jag är ner, nere, nere. Tiff insåg det där som kanske inte gör det möjligt för mig. Men jag vill så, kan inte reglerna ändras?

Skolpanik

Åsa, det där med re-match kan du bara glömma! Jag är obesgrad i målvaktsmatchen och ska så förbli;) min högra var som gjuten för att bli förste frisparksskytt..!?:)

Börjar känna lite panik över skolan nu. Nu har de andra gått en och en halv vecka och är i full shå med att planera och dona inför nästa veckas fältvandring. Min grupp ska ta hand om 60 st gymnasieelver i skogen med fokus på orientering och teambuilding. Så mycket vet jag iaf. Snart är det tenta också och ännu en paddlingsvandring innan dess... och jag som inte ens funderat på att införskaffa litteratur. =/ Shit. Ah... nu ringde han!:) De två viktigaste böckerna är nu klirrade tills på söndag! SKÖNT!!!!!

Idag är det perfekt utedass väder!

Idag var det dax för proffsen att ta vid, som basketinstruktörer. Lektionerna flöt på bra. Eleverna var duktiga och så även vi:P haha..

Men som Åsa sa: Idag är det perfekt utedass väder...
Någon som känner åsa och hennes tankesätt?

Här har ni Åsa i sitt nötskal!
En annan är lite mer skillad i basket!:P

Internetshopping?

Sitter och snackar med .. Han ville jag skulle kolla på några plagg han fundera på... och allt slutade med att jag nu sitter desperat och skriker efter en klänning och ett antal par skor! Undrar om internetshopping verkligen är något för mig!?


Träning

Happ då var kvällsträningen slut. Idag hade vi en såndär målvaktskamp som jag tidigare bara småprovat. Min första match som amatör slutade med en fin seger för mig med siffrorna 6-0, 7-5. Coach, tänk om! Jag är en jäkel framför mål! Efter träningen var det dryyyygt! Alla andra for hem och i och med att jag måste åka med fystränaren till träningarna så hade jag ingen skjuts hem efter träningen då hon stack tidigt. Så jag fick vänta på att tränarna snackat klart. Det tog en evighet att få igen smäcken... men när jag väl lyckades med det, så stängde jag dörren utifrån.. trodde ju aldrig att de skulle ta så lång tid på sig.. Käkade diverse frukter jag hade med mig... åt, åt, åt, åt... väntade lite. Fick några ryck upp för backen... Jobbade lite med foten... lite snabba fötter... började powerwalka.. tog tiden på löparbanan när jag gick.. smorjde mig med myggstift... slog ihjäl lite myggor... vila.. gå. Shit... dryg tid det där. men nu är jag ÄNTLIGEN hemma.


<

Ni kan kalla mig muren!

Effektivitet

Jisses, magen värker. Ibland är man så dum så att man äter sig övermätt. Hade önskat att man hade haft en spärr som sagt till innan man får en sådanhär stanas magvärk. Har iaf idag hunnit med en joggingrunda, träffat chefen, varit på medimar, planerat morgondagens lektioner med Åsa (i basket), käkat lunch med gänget och solat. Ändå väldans effektivt för att vara mig. Nu har jag inte Will and grace att lägga mig framför så nu får det väll bli till att städa och fundera på vad jag behöver ha med mig hem och vad jag behöver införskaffa hit. Till exempel två nya mobiler...=/ suck.

neee. må vara effektiv idag.Morgondagens basketexperter!

Gårdagens jello-ätare.