Halvdan dag...

I am pissed. Tydligen så är fortfarande inte min ansökan till denna skola komplett.... hum. Jag måste skriva ihop något om varfölr jag vill gå här (en massa ljug), fixa något med passet plus få någon villig skäl att skriva ett rekommendationsbrev... väldigt lätt att fixa på en vecka. Fixar jag inte det får jag inte ansöka till klasser nästa terminen vilket med andra ord betyder att jag inte kan stanna här!!! Superenkelt.... :/

På träningen idag så lirade vi... tydligen får vi göra det om inga tränare närvarar. Laget jag hade i tre lag spelet spelade de första 20 matcherna innan de förlorade en match... ja, laget förlorade bara en gång till sen... men de andra.. vad pysslar dem med? jag kan ta att man drar den där fint som inte lyckas, att man gör den där extra klacken osv men fasen inte att man inte försöker vilket de flesta inte gjorde! Det gör mig lite otålig. Där kan man märka en skillnad mellan svenskar/skandinavier och amerikanare!!!  Vi vill ju ändå inte förlora även om det bara är på ploj, vi försöker ju ändå vårt bästa annars ger det inte oss något!

"Hjälpte" Elin lite med att flytta in stuff, hon ska flytta till campus nu när hennes flickvän drar till KDFF sanslöst liten värld som sagt! Skönt att man inte är ensam om att känna en del saker. Skönt att få prata med någon mer som känner och upplever samma saker. Tydligen så funderar hon på att ta en av spring breaks helgerna i new york..så kanske gör hon sällskap där den andra helgen. Hoppas... då är ju Fidde lus med här :):)


Test

Fick tillbaka engelskquizet idag. 11.5 av 10. yes, mer poäng än vad man kunde få! mohaha... bara för att jag var duktig nog och gå och lyssna på en läsning.

Känns som press har ramlat av kroppen... även om jag inte "bryr" mig om betyg och resultat så är det ändå svårt att släppa det... men träningen ska gå före.

Testen idag var riktigt svåra!

Planen för spring break ser ni ut som att jag tar och packar en väska för att själv fara till los angeles :) känner inte för att fara till maimi som alla andra.. tiff är ändå i la under de dagarna så kan ju se henne möta marta :) besöka hollywood, venice beach etc. doesn't it sound good?

Mitt mål med skolan

Sophmore, är andra års student. Man räknar inte terminer på samma vis som vi gör. Utan första året i college är man freshman, andra sophmore, tredje junior och fjärde senior... sen är de flesta klara!

Morgonträningen var riktigt tung för låren. Känner att min kropp har kommit in i en fas där väggen ligger väldigt nära hela tiden. Men ack den so ger sig. Om inget annat så var detta den första träningen som kändes som lämplig för oss målvakter!

Ska springa iväg och göra mitt test och mutt quiz snart. Jag behöver all tur i världen för att lyckas... för att plugga har det inte blivit mycket av. Jag är inte här för att få bra betyg, jag är här för att spela fotboll. Att jag sedan måste klara kurserna/klasserna för att få spela... det är det som sätter mitt mål med skolan. Om jag får ett C eller A spelar inte så värst stor roll men det är ju alltid trevligt att lyckas men fotbollen går först!

Ciao

Transfer

Har precis fått reda på att jag är en transfer student... så jag är en sophomore nu! haha. 3 terminer mindre plugg om jag så önskar.

fick 99 av 100 på matten. så bra lär inte morgondagens tester gå... men men

Gårkväll

Igår blev det som sagt fest. Tydligen så var det någon som klagade på oväsendet så förfesten blev flyttad. Då gick jag o Marie och hälsade på serberna istället. Tydligen pysslar de med en lustig diet som inte är en diet... som jag typ ska testa på. Väldigt, oerhört jätte luddigt. Men det ska vara någon form utav rening av kroppen.

Det visade sig att Elin och Brett med var sugna på att fara ut, så de hämtade upp mig o Marie så vi for till Bravo. Väl där inne träffade vi de flesta ifrån laget och engelskmännen som jag även träffade i torsdes. Kvällen ledde till att jag nu har en helt annan syn av en del spelare!!!!

Vi for hem tidigt, vilket var oerhört skönt!TEAM EUROPE!!!
Emma (födelsedagsbarnet), jag Katie och DanielleJag har alltför mycket att plugga och allt för lite ork

Att en liten boll kan göra mig glad

Inte har jag funnit några semlor idag inte... :( istället fick jag ytteliggare ett test att klara av tills på torsdag. Skolan dödar mig just nu! Meeeen, jag är inte här för några An jag är här för att klara kurserna så att jag kan få spela i höst! Thats it!

I eftermiddes textade Tiff mig och undrade om jag ville träna med henne... Hjälp,  löpträning med henne efter morgonens pas. It's a BIG NONO! Men, det visade sig vara en boll inblandad. Jisses, då är det helt andra puckar! Så nu ikväll har jag o hon sprungit runder på en väldigt bucklig gräsplätt tillsammans med en cool snubbe. Han höll med mig om att jag ska screwa fysträningen som vi fått och köra på att bygga explosiva muskler istället. Yes, någon som håller med mig :) Sjukt kul att få ha en boll med även om inte kroppen gjorde som jag ville.

Efteråt fick jag se Tiffs hus :) amerikanskt sådant! Fortfarande lite skumt att se henne i en amerikansk miljö och inte den finländska! Det sorgliga är att hon drar på fredag :(:(:(:(

Nu är det plugg och dricka tajm. Tjo!Becca, Me and Tiff after the last game in Finland

Död

Öööööööörk. Idag höll Dave i sessionen. Brukar vara lugna sessioner så jag tänkte att baske mig jag vill att träningen ska ge lite mer, så jag tog i för kung och fosterland på allt jag kunde för att när jag trodde träningen var över vara riktigt trött. Men ack, idag hade han lagt till långsprinter. Efter fyra idiotlångsprinter så blev jag liggandes på marken i tio minuter, jag trodde verkligen att något skulle komma upp. Jag tog ut mig totalt!!!

Efter tio minuters återhämtning tog jag, sofia och danielle oss ner till gymmet för att pumpa. Plötsligt fick jag ont i låret igen..:/

Är åter från frukosten nu. Käkade fyra tallrikar! Inte bra när man kan äta i oändlighet här!

Ska slänga mig in i duschen nu innan jag ska iväg till skolan för att ha engelskprov.... :(


Idag är det fettisdag... och det brukar innebär en semlebulle. I wish. Jag vill ha pappas semlor!!!!

Ikväll blir det jäklar i den feeeeeest!!! för idag är det tisdag! :)


Mer än vad jag trodde

Damn. Upptäckte att jag hade dessutom engelskläxa till imorgon plus att jag ska ha gjort mallen för en uppsats om utbildning som ska vara inlämnad på torsdag. Jag hade visst mer att göra än vad jag trodde. Har gjort engelskläxan, pluggat på provet och har påbörjat mallen. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer... är helt tom i huvudet efter en och en halv sida. Det var som fransmannen sa... där finns inget att skriva om...

Ingen middag för mig med de andra inte... ne jag studar

Check

Första testet/provet för denna veckan är i alla fall avklarat. Matteprovet kändes bra... så nu återstår bara engelskan och psykologin...

Funderar på om jag ska plugga på engelskan, kolla på film eller beställa käk med de andra för att fortsätta fira Emma. Emma ska som sagt firas i dagarna tre. Igår i New York, idag hennes födelsedag är det middag och imorgon blir det fest. I och med att vi ska fira henne ute imorgon så flyttade tränarna onsdagssessionen tills på torsdag. Var annars ändrar man en träning efter en fest???

Avundsjuka

Jag älskar att känna den där känslan av att ha gjort något bra. Inte för att det är något speciellt, men idag känner jag mig duktig för att ha städat och tvätta... ska ta tag i den där matten med för kvällens prov och engelskan för morgondagens prov.

Fast just nu är jag nog mest avundsjuk på min familj... som är i alperna och åker skidor... :/

Morgonmorgon

Spyan finns kvar och det är äckligt. Så räligt!!!

Morgonsessionen bestod utav en massa sprinter och lite styrka. Fick sprinta som tusan för att springa bort all glass jag tryckte i mig igår! Usch o pi.

Jag behöver tvätta, städa och plugga idag... men då hade jag önskat att kunna få ta en dusch med och andas samtidigt!!!


Om man skulle ta o börja...?


Heja Hulu!

Happy happy blir jag när jag ser nya galningar som lämnat sina fotspår här :):)

Har tagit tagit i mitt liv (eller det är kanske det jag inte gjort!) genom att lägga upp lite nya bilder på fc efter klagomål. Men jag har räknat lite matte inför testet imorgon! Det är duktigt iaf. Inte för att jag i övrigt har lagt ner någon energi på det men ändå.

Dagens värsta är absolut spyan på toan. ÖÖÖÖÖÖÖRK! Någon jäkel har spytt i entrén och jag som har mitt rum mitt emot entrén!!! Suck!

Ne, nu ska jag spana in någon serie på hulu. Heja heja!

Ni som vill ha Spotify fast med filmer...
Hulu är din räddare i nöden!!!

Central Park Zoo

Joggingrundan längst med stranden igår var helt underbar. Nu fattar jag vad de menar med strand!

Igår kväll slockna jag innan nio.. dock väcktes jag upp av alla olika typer som knackade på dörren... såg iaf de sista avsnitten av Seinfeld igår... så nu är alla de nio säsongerna över :/;/ vad ska jag nu göra om dagarna? Såg även en film igår på hulu. Someone like you... upptäckte efter en timmes tittande... att den där filmen har jag sett  tidigare :/

Imorse begav vi, de tappra, till New York för att besöka Central Parks Zoo.Em - the rabbit


Sjö lejon på rymmen


En röd liten gullig pandaEn utslagen hjälte :)

Hej, Hejdå

Igår kväll hade jag redan somnat då danielle väckte mig... vi for runder för att se vad de andra hade för sig. Ryktet hade då redan spridit sig. En av de svenska killarna hade bestämt sig för att lämna Bridgeport. Så kvällen blev lite i deppens tecken.  Jag var ändå en av få som var helnyktra. Jag klandrar honom inte det minsta att han väljer att lämna stället, men jag hoppas att han kommer tillbaka. Då jag fått upplevelsen av han som en helyllekille. Men nu lämnar han stället... de är redan på väg till flygplatsen...

Nu efter frukosten, ska jag och Danielle ut och springa längst med stranden innan vi ska till gymmet och pumpa. Ska sedan försöka ta oss till Trumbull mall för att införskaffa en present till Emmas sweet 21 (som är den stora åldern att fylla här).

"Bättre springa än illa fäkta"

Utmaningsdax

Utmaning!
Blev utmanad av 
Marie

Regler: Länka till den som utmanat dig.
Berätta 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta.

Utmaningen:
Jag är beroende av tuggummi och hudkräm
Jag tycker inte om chips
Jag är rädd för stora utgifter
Jag skulle vilja ha något djur
Jag tycker det är enklare att hitta saker när jag har allt i en röra
Jag dricker vatten till en förbannelse
Jag har svårt för att slänga saker som jag aldrig använder

Utmanade:
Åsa
Berra
Caroline
Marie
Lina
Rebecka
Jennie

Första gången ute

Gårdagen slutade med lite för mycket av det goda... eller... ska man säga onda? Drink vi beställde skulle vara en redbull vodka, nu så här dagen efter inser vi att det inte var redbull vodka... törs knappt gissa på vad det var vi drack. Tydligen så stänger utestället redan klockan ett... men det var iaf väldigt trevligt uteJag låter en av få bilder ifrån förfesten tala för sig själv...

Nu om en timme... ska vi spela "Internmatch" för att vi har en recruit här idag... undrar hur det kommer gå...

"Dä ä ba å in i dimman!"

Denna veckan har faktiskt gått snabbt... som sagt har jag varit busy... :) vilket är otroligt skönt!

Fick tillbaka mitt arthistory test idag.. fick 24 av 30 vilket ändå är ganska så bra...slog iaf alla mina lagkamrater :P bara för att ha någon referensram...

Nu ikväll for jag och Sofia (den svenska lagkaptenen) till en irländsk pub i Fairfield för att käka och ta ett par öl. Skönt att få snacka om allt möjligt, och det på svenska! Sen att min dialekt ibland kan ställa till det.... :)

Ikväll blir det utgång! Ja, ni läste rätt UTGÅNG. För första gången sen jag kom hit... yay...Hujeda mig!

Hujeda mig!

Känner nu i efterhand att den där dagen i New York har gjort susen!!! Har haft fullt upp... eller.. ja, spelat wii, kollat på Seinfeld (är inne på sista säsongen nu:(), kollat på basket, tränat, pluggat lite och sovit i massor.

Började på Liza marklunds Livstid nu igår... och jag är som slukad! Den är fantastisk!!!

Imorgon ska den där förbannade uppsatsen in... :( att man aldrig kan bli nöjd...

Madison Square Garden

Igår tog jag tåget med Emma och Wier klockan 6 ifrån Bpt. Lite innan åtta anlände jag i New York. Yay. Tog en frukost på McDonalds, där jag somnade till...Var på tog för detta. Sprang block upp och ner... innan jag valde att börja gå i lite affärer. Jeansen mina skavde på mitt ben hela tiden... så jag valde att köpa ett par nya...

Vid 11 snåret mötte jag Arthur utanför Madison... duktigt sliten var pågen haha:)

Matchen blev en uppvisingen som hette duga av Flyers. 

Efter matchen begav vi oss för att shoppa lite. Den mest slitna byggnaden visade sig vara en sju våningar hög shoppingbyggnad men massa härliga kläder och stuff. Hittade lite kläder ifrån DKNY. Blev en klänning, en söt topp och ett par tuffa jeansshorts. Jeansshortsen är jag minst sagt in love with, ska "bara" bli av med det där överflödiga på låren och magen först.

For sedan och kollade på en lacrossmatch. En Sport för TUFFA människor! Ja jäklar vilken fysisk sport det är!!

Tog tåget hem, träffade Marie där, Väl framme i Bpt träffade vi även Rakel som också varit på samma tåg... liten stad det här..!?Turistbilden!!!Min och hela Rangers gullegris...!?Publik....Gameee

@ madison

mobilbloggar ifran madison square garden. sitter har for andra gangen idag, tillika andra gangen i livet. ska nu avnjuta en lacrosse match. en sport for riktiga tuffingar!!!

Rensning

Det blev en joggingrunda utan Danielle  som det var tänkt då hon somnade som en stock istället. Tog mig ner till Seasida park... ganska så skönt att få rensa tankarna och torka tårarna.

For hem och kollade på flygbiljetter... vet inte vart jag ska, men någonstans. Bort bort, bort ifrån detta fängelse.

Ska antagligen se någon film med tjejerna ikväll igen... sen far jag Emma och Wier till New York med 6.15 tåget imorgon bitti... Pweuh!


Spring break

Det är illa. Så illa att jag till och med funderar på att åka hem till Sverige under Spring Break. Spring Break som ska vara dte roligaste under college livet... Jag vill hem. Jag vill inte vara kvar här. Åka hem och stanna hemma.

Uttråkad..?

Igår... blev det besök hos sjukgymnasterna.. ultraljud och värme... sen blev det 20 varvs jogging runt planen... suck. Tydligen var det tre i laget som spydde efter träningen... vad säger det om träningen..? eller var det baksmällan? tränaren var iaf duktigt nöjd. Fick pumpa lite i gymmet med.

Igår kväll blev det filmmys med några i laget. Såg Aviator (Leo är med i den...) fruktansvärt lång film!!!! 170 minuter!!! Tror den är verkligehetsbaserad också...

Idag är det tvättdag... fast jag önskar att jag vore i New York redan nu,

Funderar allvarligt på att ta tag i mitt liv... jag är så uttråkad så jag tyckte till och med att det var kul att åka till en matvaruaffär igår... :/ Jisses. vad ska det bli av mig??

Funderar på att typ, börja läsa en bok, sticka, träna lite mer... eller något iaf.... men vad???

Sicko

Fick med mig Arthur ner och kika på SICKO, en film av Michael Moore. Shit, stackars amerikanare!!! Jag är stolt svensk i detta sammanhang med att vi har "fri" sjukvård, betald semester, föräldrarledighet vid födsel etc. Amerikanarna har inget av detta. En del får inte ens skaffa försäkring! Hjälp,man blir ju mörkrädd

 

Bild lånad av länkFor och spelade lite "Flip-cup" med några i laget

Sen blev det bara så där jätte akward...Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag ville bara försvinna för en stund, men ändå inte...Jag vet inte vad jag tycker. jag vet inte om jag tycker det är jobbigt eller kul.


Låten som ...

Låten som snurrar för fullt

Blame it on the alcohol

Strålande väder

Tillägas kan att dagen har varit strålande fin. Åtminstone vädret. På sina ställen ligger lite snö kvar, men utan problem kunde man traska i shorts och långarmad tröja. Utan att frysa, utan att huttra. Alldeles utmärkt väder. Lite skumt, sådär i mitten av februari.

Ska ta tag i min matte nu... eller...?

Ta mig tillbaka till Åland

Hade problem med att komma in på bloggen igår... så där med ingen uppdatering.

Fick tillbaka mitt psykologitest igår... fick 52 av 60 vilket är någonstans mellan B+ till A-. Annars har jag bara varit duktig och pluggat för kvällens mattetest och morgondagens i Konsthistoria (stimulerande??)

Ja just, Grattis Berra 26 år :) GAMMAL RÄV!

I morse på träningen så kändes det ännu värre i mitt lår, vilket gjorde att jag var tvungen att kliva av... Känns som en jäkla myglare... jag hatar den känslan. Fick behandling med elstötar och is... ska dit imorgon igen. Tydligen är jag extremt stel i mina höftböjare... så därför det gör ont.

Har varit uppe i stan nu och fixat med mitt SSN nummer (kan liknas vid våra personnummer...)

Tänkte gå till gymmet och köra lite för överkroppen innan det blir kvällsmat och mattetest.Lyssnade på Åland United låten idag... jag saknar Åland. Jag saknar faktiskt Åland mer än vad jag saknar "hemmavid". Åland är mitt nya hem. Eller? Funderar faktiskt på att söka jobb där i stället i sommar...

Ingen kan fårstå hur myket jag tycker om samtliga i detta laget!! Jag vill tillbaka, jag vill vara en i gänget...

Morgonträning

Det vara bara till att stiga upp i ottan i morse igen. Dags för att entra planen. Blev en relativt lugn träning med mycket dynamisk stretch... vad det nu ska innebära...Gräset var faktiskt relativt okej, lite halt med joggingskor faktiskt.

Ne, ska hoppa in i duschen nu innan jag ska rätta uppsatsen. För sen ska  jag till skolan... har ju faktiskt tre klasser idag. Hjälp!


Utlåst

Jaha... då har jag gjort det igen... låst mig ute. Andra gången på mindre än en vecka. Denna gången hade jag dock både sällskap och grejer att plugga med mig. Fick höra något med att avgiften för att de ska låsa upp till en är fem dollar och avsgiften för bortslarvad nyckelknippa är ungefär 200 dollar.. Så min roomie gav mig en kedja nu så att nyckelknippan blir större så att jag ska hitta den.

Nu borde jag väl ändå inte slarva bort mig själv?Vad tycks om min nya hoodie som jag fick av Arthur? Smartot råkade krypa den i tvätten. Men jag tackar och tar emot.


Nu ska jag lägga mig och sova till ett avsnitt av Seinfeld, för imorogn är det morgonträningen igen. Fö första gången ska jag entra planen!!!

Jahapp... och vad ska man göra sen?

Jaha... du har man redan tränat sina två pass... och klockan är inte ens  12... suck. Ska slänga mig in i duschen nu innan det blir lunch och plugg.

Droppade klassen idag... fick höra att det kostade mig 380 jäkla dollar!!!!!! Hade lika gärna kunnat ha kvar den och fått ett F! Fasen!


Träning

Igår gick jag och la mig sjukt tidigt för att hag var så uttråkad. Kollade lite på Seinfeld.. är inne på säsong 8a nu... :/ Så det är bara två säsonger kvar nu. Vad ska jag göra när jag är färdig med dem?

I morse var det träning Snabbhet/ryck  träning/kondition. Ganska så lagom träning. Dock kändes det som att låmusklerna skulle dras sönder. Träningen avslutades med styrka. Det konstiga med styrketräningen här är att man arbetar i 5 minuter en muskel sen bter man och arbetar fem minuter med nästa istället för att köra set. Men men. Är bara hemom nu, ska fixa med papperna så att jag kan droppa en klass idag sen ska jag träffa några andra från laget i gymmet vid 11. I och med att jag droppar en klass så börjar jag inte skolan förrän sex ikväll...


Hemlängtan nr 1

Idag har jag bara varit sådär jätte sjukligt uttråkad och bara haft en riktigt bad day. För första gåmgen i mitt liv, kan jag säga att jag önskat att vara hemma. Livet är kanske till trots inte alltid en dans på röda rosor!?

Jag vill ha mammas mat. Jag vill ha mina vänner nära mig. Jag vill skratta och gråta med dem. Jag vill kunna hitta på saker. Jag ill umgås med min släkt. Jag vill leva livet!

Utmaning

25 saker om dig själv.

 1. Att jag ofta dagdrömmer
 2. Att när jag var sex år bestämde mig för att jag skulle bo utomlands
 3. Att när jag var liten fick extremt utbrott i Eiffeltornet, som jag sedan planerade att ta med hem till Sverige och sätta på tomten. 
 4. Att jag egentligen tycker handboll är den roligaste sporten
 5. Att jag just nu är väldigt förvirrad på en person
 6. Att jag alltid tror det värsta om killar
 7. Att jag egentligen är en ganska omtänksam person
 8. Att jag inte har så enkelt för engelska (smart att studera i USA då...?)
 9. Att jag får nippran om någon vistas bland mina sängkläder med kläder på (kläder som man haft på sig under en dag är skitiga och ska inte vistas i närheten av en säng!)
 10. Att jag tycker matte är roligt
 11. Att jag brutit båda mina ben i fotbollssammanhang
 12. Att jag vill göra en ny tatuering
 13. Att jag har enorma problem att hitta stövlar för att mina vader är för stora
 14. Att jag har en grymt stark underkropp, men en sjukt klen överkropp (muskelmässigt...)
 15. Att jag har druckit en ölburk på 2.1 sekunder
 16. Att jag måste ha något i gång när jag ska sova, tex. tv eller dator
 17. Att jag tycker barn är det bästa som finns.
 18. Att jag faktiskt trivs med singellivet
 19. Att jag är besatt av tuggummi särskilt när det är träning. Favoriten är extra white.
 20. Att jag tycker kaffe med vitt vin är den absolut bästa drinken och är sjukt stolt över att jag kom på den själv! Den har ju allt man vill ha! Koffein och alkohol!
 21. Att mitt favorit vin inte ens kostar 1 euro! Heja! (Finns på netto i Tyskland)
 22. Att jag älskar att resa och skulle väldigt gärna besöka Ryssland!
 23. Att jag har klappat en tiger.... unge
 24. Att jag har ritat och kladdat på en helt vit nymålad vägg. Självklart fick väggen göras om.
 25. Att jag är beroende av lotion och lypsyl.


Jag utmanar dig!


Uppdatering

Igår blev det basket innan jag och Weir gick till Wallgreens och handla... Första gången jag gått "in till stan". Man är i varje korsning rädd för alla dårar till bilister.

Väl tillbaka blev det festande med den yngre generationen i laget och en del andra atleter. Självklart blev det funneln igår med. Jag blev klockad och slutade på 2.1 sekunder. Alltså slog jag killarna... :) Tävlingsdjävulen kommer fram även vid sådana här saker. Dessvärre blev det inga bilder denna kväll...

Nu på morgonen har jag bara latat mig så mycket jag kunnat, då jag återigen vaknade klarvaken hur tidigt som helst, efter endast fem timmars sömn dock...Sen har det blivit låååååångbrunch. Tänkte ta tag i studierna nu dock... om man orkar...


New York Rangers vs. Phiadelphia Flyers @ Madison Square Garden

Fredagens ABSOLUTA HÖJDPUNKT är ändå att JAG HAR TICKETS TILL NEW YORK RANGERS vs. PHILADELPHIA FLYERS! Så söndagen den 15 februari (nästa söndag) så befinner jag och Arthur oss där! Heyheyhey!!!!

vs.      @

Venues Image
MADISON SQUARE GARDEN


Ni kan tro att  jag är exalterad!!!


Det är över nu!

Det fruktade beeptestet är över! Finally! Skönt! Sprang okej... förväntade mig inte mer i alla fall. Det värsta var nog att både killarna och tjejernas basketlag var där och tittade :( Jag hatar publik!

Bestämde mig även idag för att droppa en class. Blir religion och media jag droppar då jag anser att den tar på tok för mycket tid och energi utav mig, jag är ruggigt skoltrött!!!

Jag och Arthur for sedan till Trumbull då vi ansåg att Milford skulle bli att för krångligt att ta sig till. Blev ett par plagg iaf. Kom tillbaka för en timme sedan och fick besök direkt...,så nu är man själv igen. Ganska skönt då jag mår illa och har huvudvärk.. :(

Undrar om en huvudvärkspilla, Seinfeld och lite sömn hjälper...?

Det fruktade beeptestet ska utföras

Efter min städning igår hände en olycka med mina favorit pants!


Någon som vet hur man lagar detta på enklast och snyggast sätt? Nål och tråd, och sy för hand som jag har som alternativ är kanske inte det lämpligaste...


Jag har nog fasen en väckarkloka i mitt huvud nu. Vaknade åtta i morse klar vaken. Så jag masade mig till matsalen med kuddavtrycken kvar i fejjan. De som jag träffade där undrade vad fasen jag gjorde uppe... säg det. Skulle åkt och fixat mitt SSN nummer om det inte varit för att Henrik beskrev hur lång tid det tar vilket hade betytt att jag missat träningen idag.

Som sagt. Träning står på schemat. Först styrka och sen det fruktade BEEPTESTET! Hörde att det  var några som skulle ut igår, fy för att springa detta dagen efter!!! Så nu laddar jag upp det sista med vatten och banan. Vet inte riktigt vart jag ska sätta mitt mål att klara i och med att det finns lite olika beeptest.

Ps. Andra änden av rummet tillhör inte mig,  utan min roomie. Sängarna är helt okej... och ganska så lagom stora. Kan medge att den ser hemskt liten ut på bilden! Antagligen är det den svarta färgen som gör att den ser mindre ut? NI vet, svarta kläder = "ser smalare" ut.

Well done, cykelställ!

Psykologitestet gick ganska så skapligt faktiskt.

Har äntligen tagit tag i min gigantsika tvätthög och städat. Så nu är här rent och städat :)Innan städningen


Efter städning!

Well done, cykelställ!


Och det bästa med dagen är lätt att jag hittade min vante!!!!!

Stud

Igår kväll blev det stud på hög nivå... tillsammans med frusna färska annanaser.... (kan något vara fruset färskt..?)  aja, underbart goda är de iaf!

Är uppe i ottan nu för att plugga. För idag ska jag ha mitt första test! Hjälp! Jag är mest rädd för att jag inte kommer till att förstå frågorna. Och jag vill inte bli en av de sommåste byta grupp för att man inte hänger med...

Hade en diskussion med min ena lärare igår. Bara för att jag inte är engelskspråkig som native, så skulle han ha högra förståelse för mina utlägg... :) yayEffektivisera!

Träningen i morse blev inte så hemsk. Snarare en skönplåga. Blev lite löpningen med saker som hände hela tiden och sen cirkelträning. Delar av cirkelträningen var förvisso inte nådiga!

For och sov... jag bara sover och sover... snittar nog en tio timmar per dag!

Har nu varit och ränt rundor med papper så att jag kan få mitt SSN nummer... men ack. Måste in till stan och fixa det. Här finns ingen logistisk i någonting. Samma papper ska ses av 100 olika männikor, vilket betyder att man måste fylla i samma papper 100 gånger. Och sen måste man springa tillbaka för att få en underskrift på det ena pappret än det andra innan man kan få en underskrift av dem man var hos. Suck.  EFFEKTIVISERA. Please!

Nu ska jag ta tag i att plugga inför morgondagens quiz i psykologi. Sen börjar jag skolan vid fyra (svensk tid 22).


Nu ska hjärnan arbeta!

Bye


Träning i ottan

Det blev ingen snowday....så det är bara till att knyta skorna för här ska det tränas!!!
 
Alla fotbollsspelares dröm....?


Stairs = horror

Trapporna är mina värsta fiender idag. Att gå ner för trapporna är en plåga som heter duga! Att sätta sig ner är en annan plåga. Frågan är hur morgondagens träning kommer till att se ut!?

Skolan rullar på i ett rasande tempo. Läxor, arbeten och test i fulla muggar. Lycklitvis sköts ett av testen fram för att en lektion blev inställd pga av snowday. Förhoppningsvis blir de det imorgon med. Förlåt men jag orkar inte. Jag är så trött.

Internet strular som attsingen... :/ därav att jag sällan är online. Jag hatar detta strul, då vi har alla våra uppgifter online.

Ne, ska läsa om medias beskrivning av Islam.... spännande...?

skola...

Morgonens träning blev inställd och hoppet om den där snöstormen som var på tal om skulle komma  var stort. Men ack. Bena är inte kontaktbara, de lever sitt eget liv! Dessvärre måste jag masa mig upp. Suck, suck, suck. Har ingen lust alls! Jag vill inte gå till skolan idag. Ibland blir jag en sån där trotsig tonåring. Men men, det är ett måste. Får slänga i mig ett par bars och en frukt sen blir det till att rusa. Måste fixa papper med internatinonella basen också. Suck, att man aldrig ska bli klar med detta eviga pappersarbete!!!!

Bye

Religionens vara eller icke vara i staten

Är äntligen hemma ifrån skolan!!!

Hade en debat idag under religion och media klassen om religion under inaugurationen. Obama höll du ett tal som involverade lite religion... vilket alla andra presidenter med gjort för den delen. Amerikanarna vekrar fast beslutna om att de inte skulle kunna tänka sig en president som inte var troende kristen... o jag å andra sidan inte riktigt förstår vad religion har med staten att göra. Så skilda sidor. Så skilda liv. Mest intressant är det då läraren vill ha dessa diskussioner, men alla utom jag och en till var eniga. Så klart ingen amerikan det heller.... Men men.

Ska ta tag i läxorna nu! Goo Em!

Fenomenet bloggar

Jag får nog inse, att japp. Jag är beroende av bloggar. Det var egentligen först i sommras då Carro http://carolineiorebro.wordpress.com/ och Åsa dagligen snackade om alla dessa bloggar. Jag som då aldrig(!) hade hört talas om fenomenet Blodinbella, kände mig tvingad att se vad detta var för något. Förvisso hade jag bloggat lite tidigare, men alltid ansett att bloggarna varit så personanknytna att man inte skulle kunna förstå någon annans. Men, nu är även jag fast i Blondinbella, Storstadspojken, Kenza och de andra. Men mina favoritbloggorskor är http://angelyangel.blogg.se/ och http://blonditamedfotboja.blogg.se/. Två unga tjejer, men oj så skilda liv de lever! Självklart läser jag frisk alla vänners och ovänners bloggar med för den delen!

Folket här, tror jag driver med dem när jag bara måste läsa denna bloggen också, och jag bara måste skriva ett inlägg. Jag är helt enkelt addicted. Damn!

(Hur fasen länkar man? Fungera ju inte som i C++... HJÄLP!!)

Mjukstart...?

Igår kväll blev det Super Bowl och lite öl. En lagom kväll då jag fick somna tidigt!

I morse var det bara till att stiga upp i ottan med vetskapen om att ett beeptest skulle genomföras. Nu är försäsongsträningen igång!!! "Tur" nog så blev det aldrig ett beeptest utan en, enlugt tränaren "mjukstart" för vad som väntas skall. Usch. Det blev en 40 sprinterlopp typ och en del fys, och jag känner mig helt död nu. Undrar hur det komme rbli sen när träningstiden ska fördubblas!?!?

Ska hoppa in i duschen nu, sen sova igen. Börjar inte förrän fyra idag, men å andra sidan slutar jag vid halv åtta....

Fest

Efter basketmatchen igår åkte jag och Kayla till Trumbull och förlängde naglarna och fick behandling. Sjukt skönt. Tillbaka på campus, var det fest! Yay.


Sjukt mycket billigare här än hemma! Endast $25!


Jag och tre av recruiterna


Beerpong tajm!


Kvällens outfit?Folk... fattar inte hur många där var inne i detta lilla rum! Det gick inte att röra sig en millimeter emellanåt!

Go Gabbi :)... sluuut!


Jyll (den andra keepern)


Filurade ut igår att den tredje keepern som tränade med oss igår, ska spela i mitt gamla lag i år (Kristianstads DFF). Världen är sjukt liten!!!

Pluggtajm?