Ranking

Kan även skryta om att vi nu är rankade som nummer 20 i landet och som nummer 3 i regionen


Kultur och framtids snack

Ojojoj. Snacka om oväder igår!!! Matchen fick avbrytas efter fyra minuter för ett hejdundrans oväder!!! På övertid gjorde vi det avgörande 3-2 målet. Ack så viktigt!!! Det gick inte att fånga bollen i detta hemska väder! Frustrerande då allt blir till returer.

Efter matchen fick jag ett sms av Carlos... kära vännen hade letat sig ner för att kika.. i detta oväder! Gulligt!

Igår bytte jag bort min älskade flagga, samma som jag hade när jag bodde i Finland.. mot en annan... om jag säger att det är den enda nationsflaggan som inte är rektangulär så säger ni...? Blev kvar hos Krish... ett bra tag..diskuterade förhållande mellan kulturer. Överhuvudtaget blev det mycket kultur snack. Det här om att bli bortgift vs. välja partner själv, samt att vara i ett förhållande för att man inte klarar av att vara ensam. Mycket djupt snack men oerhört givande då jag inte alltid har förstått mig på det här med att bli bortgift. Jag bestämde mig för att kolla till mina lagkamrater... efter en minut där... lyckades de få en böteslapp... för vad!? ja det kan man undra... det var tystare i det rummet än vad det är i de flesta rum vid kvällstid... snacka om att de vill sätta dit dem. Begav mig till A och Marq... o Krish.. spelade beerpong... till tre i morse.

Gick på lektionen i morse innan jag begav mig till tågstationen... för att åka till New York. Åkte och träffade Anna Strindberg och en av hennes vänner... sen blev det shopping. Två tröjor, "halsduk", coola vantar, converse och beställde ett par stövlar (hoppas hoppas att de passar!!!)

Nu ikväll... har jag myst med A och Marq. Favoriter. :)

Ena dagen vill jag bara åka hem och aldrig mer behöva komma tillbaka, andra dagen njuter jag av att få vara med om allt jag är med om, om alla människor man faktiskt lärt känna. Man lär sig dagligen. Jag har ofta sagt att jag hatar detta stället, jo de är sant på vissa punkter. Men här finns saker jag kommer sakna. Människor jag kommer sakna! Det gör ont av att tänka på att om jag inte kommer tillbaka kanske aldrig mer får se några av människorna. Det känns oerhört konstigt att säga att... jag faktiskt har ett fungerande liv här, och skulle lika gärna kunna stanna... livet här är lika stimulerande som livet jag levt i Sverige och Finland. Jag borde kanske öppna mina ögon lite mer, fundera än mer innan jag bestämmer mig för nästa termin. För nästa år. För framtiden.

Komplicerat är förnamnet

Varför ska amerikanarna alltid gör allting så fruktansvärt komplicerat? Ahhhh!

Första matte testet är avklarat... ett test som borde varit sjungande enkelt... men ack.
Deltog i min mån under karate lektionen... förstår man inte vad han säger är det bara till att göra 50 push-ups. Yay. Jag "slapp" dock med min rygg. Karate är svårare än Tae Kwon Do...! det har jag insett.

Fick efter många om och men behandling av mina kiropraktikers... aaah, sjukt komplicerad process... totalt onödigt.

Om en timme är det samling.. ingen coachning för mig... utan match dax. Against Stonehill. Powernap nu

Last days

Har umgåtts mycket med A, Marq och det gänget de senaste dagarna. Beerpong, dans,  film, poker, löpning, musik. Skakat hand på att jag och en av killarna ska byta flaggor, han ska få min svenska och jag hans nepalska... återstår att se om han har minne till det. :) pokern kom jag tvåa i.. :)

Igår blev det coaching i New York och plugg på Starbucks...Morgonträning idag... typ fotbollstennis och lite tekink. Lagom. På nedjoggningen skrek coach efter mig, passa dig Em så att du inte sträcker dig när du springer så fort... haha.. småjogging är småjogging :)

Idag blir det plugg för resten har jag en känsla av.. :/ eller försöker plugga...

Dagen

Stel som en pinne. I hate it. Vad tusan ska jag ta mig till? Efter min enda lektion ska jag till sjukgymnasten, hinner käka sen ska jag till kropraktikern innan jag ska iväg och coacha. Stress... yepp.

Jag orkar inte ha 24/7 smärta en dag till. Jag gillar inte att knapra piller... aaah, ta bort skiten

Kiropraktiker

Fick en akuttid till kiropraktikern idag... i tre timmar var jag där. De befarade en disk i kläm... men valde att "bara" knäcka rätt ryggraden. Fick springa hem och ta en halv macka på vägen till samlingen. Berättar för tränaren att jag inte alls är bra och inte bör spela. Ändå spelar han mig... vilket får stå för honom. Matchen för min del gick åt pipskogen. Kunde inte göra någonting! Varje steg var i en ren pina, varje tillslag, varje dykning. Ändå lyckades jag med denna matchen på ner målen i baken på mig till ett genomsnitt på 0.89 per match i och med att vi vann med 3-0. Sof, kaptenen slog ett skolrekord i antal poäng idag! Skoj

Så istället för att festa med laget igår chilla jag med A och Marq. Underbart. Äkta skratt när man mår som sämst!


Ryggen

Efter volleyboll matchen så gick jag ner och snackade med huvudsjukgymnasten. Diskuterade mina problem och även vad som hände mellan mig och sjukgymnasten idag. Två olika syner på situationen....och troligtvis spelar jag inte imorgon. Om nu inte tränaren verkligen vill det och att jag fått en magisk natt och inte känner så mycket. Tråkigt men sant.

Anna Anka och de andra hollywoodfruarna kunde vi inte se. Mög också. Så det blev en underbar julfilm istället för oss :)

Ne, ska isa ryggen för tredjegången ikväll nu... tjo. ISKALLT

No more treatment

Innan träningen och mötet var jag nere hos sjukgymnasterna för behandling... ändå fick jag halvt gå av efter fem minuters spel. Min rygg fixar inte det. Stretcha lite och tog det lungt. Men kan jag inte träna idag så kan jag heller inte spela imorgon vilket både jag och min målvaktstränare menade på... så jag försökte, klev av och försökte igen. Sista gången jag klev på kom sjukgymnasten fram och sa till mig att du kommer ju spela även om du inte tränar så du är ju dum som tränar och tränar du så kan du glömma att komma till mig efter och få hjälp. Jag som trodde vi hade en sjukgymnast för att hjälpa oss spelare och inte straffa oss för att vi spelar och tränar. Så efter träningen fick jag ingen behandling... och nu kan jag inte röra mig knappt. Ryggen är helt stel och gör ont. Har knaprat dubbel dos av ipren... inte ens det hjälper. Hade det varit match nu ikväll, hade jag inte kunnat spela. Kan ju inte böja mig ett dugg... aaah. Ingen större förlust att jag inte ska få hjälp av henne mer, hon masserade ju mina inflammationer utan att veta vad det var och förvärrade allt. Återstår om jag är spelbar imorgon.

Racing Vs. Barca. Vilken uppvisning. Vilka konster. Vilka mål.

Ska bege mig ner och kolla på volleyboll matchen nu... sen blir det anna anka med M&M, me like.:) Anna Anka har ju humor!!! Bahaha, så sjukt rolig! Till och med mamma och pappa ringer upp mig för att diskutera denna dam.. haha!


Rastlös

Jag har absolut ingenting att göra! Engelskan är inställd... så nu... sitter jag och väntar på att jag M&M ska ha ett möte med vår coach... och sen träna. Drygt som tusan.

Har precis hämtat ett paket från posten... spännande... eller nja. är min mattebok i lärarutgåva :) gäller att välja rätt.. hehe.

Ne, får väl slänga igång ett par avsnitt av How I met ur mother. Alla andra har ju klass...

Ju mindre man har att göra destu mindre hinner man med!!!

Perfect student

Har varit duktig ikväll... :) uppsatsen är färdig och allt som skulle läsas är läst. Perfect student. :) Har annars bara umgåtts med A och hans roomie. Så nice.Ska slänga mig i sängen nu och kolla på How I met your mother. Yay!

En del människor är bara för desperata!

Sliten måndag

Har varit en förbannat sliten dag. Sjukt trött! Tog mig igenom mattelektionen.. och karaten var inställd.. så blev ner till sjukgymnasterna för att pula med ryggen och gumpen. Totalt bortdomnad blev jag.

Har fixat och ordnat upp med räkningar och sådant tråk..

har insett att hemmafruar går att ses även härifrån!!!! så första avsnittet har jag sett, tänkte ta det andra med m&m ikväll om vi orkar.

Har vait och coachat i NY nu ikväll.. Med två nya engelsmän. Så, måndagscoachningen kommer bli rolig! är dagisbarn som vi coachar... gulligt.. oftast. En del är mest bara dit tvingade.

Ne... dax att dra med arthur och plugga.
Ciao

0-0

UB vs. Umass Lowell. 0-0. Har hållt nollan nu i ca. 240 minuter i rad.
UB's och Umass matchreferat. Den målvakten har ett imponerande rekord!!!

Hade mycket att göra idag så skönt att få hålla tätt ändå!

Borde egentligen plugga... men aaaah. Tar en öl och sätter igång en sliten film.. samtidigt som jag gör lite nytta med att tvätta!:) Det förtjänar jag! Fick hör att jag förtjäna annat också idag. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det.

Hade bra stöd på läktaren! Gymnasterna och basebollspelarna... och några andra atleter hade målat sig i lila och svart och skrek!!! Grymt tryck! Uppenbarligen är jag Milos hjälte! haha :) i like it!:)

Laddning

My heart beats like a jungle drum.

Laddar upp med denna videon för kvällens match! En del räddningar är ju sinnes sjukt svåra tekniskt sett! Inte tusan på varför man har ett gott öga till herr Casillas!! Man får minst sagt ett gott skratt åt målvakten i början :)

Det enda som räknas är vinst. Har haft lagmiddag nu uppe i downtown... mätt som tusan.


Är inbjuden på Brazilian party nu ikväll... gå eller inte..? 


Stör ej, laddning pågår!!!

Tylor

Denna låten är ju bara fantastiskt underbar. Skrattar lite när man ser videon, eller en hel del. Stackars kille! Vissa delar påminner så väl om en sann historia som jag fått berättad!

Fotboll

Glory glory man united!!!! Love it. Snacka om att aldrig ge upp!!!

Filmen igår kan tros vara baserad på M&M. Jag skratta sönder mig. hahaha!!!

Idag är det matchdax... mot Umass Lowell. Ska detta få bli min första match på hemmaplan? Jo det ska det. Umass är ett bra lag som är rankat före oss och jag tror även bland de 25 bästa i USA just nu. Men de är själva med och rankar de listerna... så det säger kanske lite också...

Uppsatsen.. skulle behövas göras färdig nu... men jag har fortfarande inte fått utvärderingarna från de jag blev satt i grupp med... varför kan en del inte göra vad de ska i tid? det skulle varit färdigt i fredes kväll!

Matchförberedelser

Efter träningen idag åkte jag M&M och Ceri till Mallet... Coldstone och Wallmart. Köpte fyra nya filmer... har aldrig varit en typ som köper filmer... fram tills nu. Var lite sugen på att köpa Haunting in Connecticut iaf... :) men blev faktiskt två andra skräckisar... och jag som hatar skräckisar!

Jag har blivit petad på min shotgun... för mina musikval. Hahahah!!!

Sen blev det kvällsmat på TGI fridays... potatismos med ost..:) jäkla skumt. men gott.

Ikväll blev det till att se männen spela mot Post. Shit, värsta livet på läktaren då de hade många fans med sig.

Nu blir det nudlar, film och popcorn. MYS!

Underbar kväll!

Have had a blast tonight! Vi fixade med min engelska... käka pizza.. de drack och gjorde sig i ordning för fest. En fest där tagna bär rött, singlar grönt och de som är mitt emellan gult. Vilka beskymmer killarna hade!!! De är ju värre än tjejer med att göra sig i ordning! När de drog ut drog jag till rummet för att fixa mer med skolarbeten och till och med började städa (och åt chokladet som jag fick... mmmm!)... när de helt plötsligt kom tillbaka... de hade inte kommit in. Av vilken anledning, vill jag inte veta... har varit hos dem tills nu. Shit! De dansar som galningar, skulle så gärna vilja se filmerna som filmades!:) Att se människor som är alkoholpåverkade helt nykter... usch. Vissa öppnar sig andra och gör knäppa saker... några blir odrägliga och några... somnar. Att jag ses som en lillasyster, som de vill skydda... trots att jag är äldre än dem alla. Jag fick även bekräftat att jag är urusel på namn!!! Jisses. Om jag kan placera ihop namn med ansikte på femtio elever på skolan så är det allt! (och då är vi nästan trettio i laget!), nog kan jag snacka ändå :)

Har även fått reda på att UB är USA's femte mest internationaliserade skola! Och det är "lilla jag" med och bidrar till!

Träning om... 9 h och 45 min...


The two of u are making me so confused...


En låt, tillägnad mig!:)

Shit. Fick precis en låt speciellt tillägnad mig. Jag dör. Sjukt kul!!!:) Skrattar än! Och det i Kano av fyra personer... med trumbank... ah. Fladdered!!!

Ska till Arthur nu och arbeta på min uppsats om.. musik..:). Skriver om
en av mina favoritlåtar och hur den påverkat mitt förflutna och om hur den kan påverka min framtid. Nice.

All I can say is... Don't stop Believing!!!

När Elín kommer tillbaka ifrån Starbucks så har hon choklad med sig!!!! AAAH!:) fast inget slår Pätkis!

Hardcore...

Igår efter träningen drog jag, Marie o Matilda till Milford. Shopping och mat. BuffaloWild Wings... som de andra torsdagsgästerna. Blev shopping på h&m, victoria secret och target. Ingen coldstone dock!!!

Halloween... hade världens bästa plan för oss tre.. men skit, vi skulle blivit bannlysta här ifrån om vi bar det.. haha, men ack så kul det hade varit.

Arthur... ah, måste vara amerikas bästa och roligaste kille, fick han att joina min dataklass nu :) underbart! sen vill han joina självförsvars klassen med... haha

Har haft två hardcoreclasser i dag. Tae kwon do och självförsvar.Min självförsvarslärare blev rädd för mig! mohaha. Fick klassen att applådera.. shit, jag får värsta adrenalin kickarna i den klassen!!! När någon greppar ens arm, det är bara paff, paff, kaaaargh!!! Börjar redan nu känna mig sjukt mycket vigare!!! Har man inte värsta magruterna efter denna terminen lär man ju aldrig få det!!

Fotbollsträningen... jag har fortfarande bollmärken på min ena underarm. Jag är helt slut i hela kroppen, ingen energi i närheten!!! Så efter middagen blir det choklad, nötter och cocca (shit vad jag förtjänar det) när jag och arthur (just det... han vet bara inte om det än..) ska plugga...


Dollarn är under sju kronor!!!!! åh vad det gillas!!!!

Jag trivs med mig själv. Jag trivs med mitt sätt att leva. Jag mår bra!!!:)


Saknar er där hemma, bara 91 dagar kvar!!! :) ses snart!meningslöshet

Att plugga tillsammans, Att hjälpas åt, är sjukt underskattat. Underbart, jag hjälpte han med matten och han rättade min engelskauppsats. Perfect. Dock upptäckte jag just att jag behöver ännu en sida... damn it.

Har precis haft världens meningslösaste samtal om vem som skulle vinna av Messi och Zlatan i en fotbollsmatch. Jag som svensk vs. min argentinske kompis. Jag: Zlatan är störst. Zlatan gör det mest oväntade etc. Han: Messi är liten, kvick... och du, Zlatan har en stor näsa! Haaaah. På tal om? Sen att han hade en sjukt vacker fru gjorde ju saken jobbigare för honom :) jag älskar dessa skumma samtal... ofta om fotboll eller studier. Vem vinner?


Kvällsnoteringar

Kan man annat än älska denna låten? Usch för herr. West. Tyler förtjänar credits!!!

Coach skickade denna länken idag. Gäller bara att ta till sig nu, hela laget.

Har gjort "dataläxan" (inställd lektion), kollat på damernas volleyboll match... ska upp och plugga med Arthur nu. Lovely. Uppsatsen ska bli klar. Jäkligt jobbig att skriva då den är sjukt personlig. Får klumpar i magen. Jag vill inte tänka tillbaka på de månaderna, men jag har lärt mig så sjukt mycket om mig själv! Jag hade inte varit den människan jag är idag utan dem. Man lär så länge man lever och man lär från livet.

Nu är det nog bäst att börja plugga. Ciao.


Onsdag

Skrev ett inlägg härom dagen som inte publicerades... ska tämligen vara glad för det. Uttryckte en del.. mindre tilltänkta saker där i ren arghet.

Däremot skrev jag även om Yale-mordet... Sjukt. Hela Connecticut är skakat... Yale som är ett av våra grannuniversitet och ett av de mest anrika i USA. Har själv varit på Yale såväl dagtid som nattetid.. och kan tänka mig att det är så Harry Potters skola liknas vid. Jättefin skola! Att liket ska ha legat i väggen... liknas vid filmen Haunting in Connecticut som kom ut i våras!!! Man får ont i magen att tänka på det... mördaren är dessutom än på fri fot... :/


Igår begav vi oss till Philly igen för att möta Holy Family... bra match, äntligen började vi spela vårt eget spel och det slutade med en 5-0 (2-0) vinst. Första nollan för mig i "riktiga" matchsammanhang. Resan hem var betydligt lättare än sist. Dock är vi fortfarande inte rankade bland de 25 bästa i landet... vilket är skumt. Laget har aldrig tidigare börjat en säsong så här bra. 4-0-2 (4 vinster och 2 oavgjorda). Vi var rankade som nummer 19 när säsongen började.

Att stå vid en tavla för att berätta hur man räknat ut ett tal är ingen större fara... värre är det när det kommer till att göra det på engelska då jag inte vet vad alla benämningarna är... jaja, jag fick rätt iaf.

Jag umgås med vem jag vill. Du kan inte hindra mig. Tro mig! Det är ditt beskymmer att du inte kan hantera det!

Snart snart snart, Inter-Barca. Tacka vet jag streaming!


Knepig kväll

Gårkväll, var ett slag för sig. Kvällen började jättebra, fick en vändning och slutade bra. Den där vändningen innebar böter för en massa folk. Böterna delades ut för att det var fest i ett rum (ljudvolymen var låg, så ingen kunde klaga på det) men för att där var underåriga i ett rum med alkohol. Samtliga i rummet ska bestraffas för det även om man inte hade en aning om alla de andras ålder eller inte ens drack själv. Helt klart drogs stämningen ned för alla oavsett om man var i rummet eller ej.

Så hädanefter om man vill ta en öl, ska jag göra det i mitt eget rum och se till att inte umgås med någon som är under 21, för då får jag inte dricka min öl!? Men om jag redan druckit min öl dagen innan, men står kvar framma, och en som är under 21 kommer in i rummet får jag också böter. Det är tydligen så det amerikanska systemet fungerar.


Fotbollslördag

Igår var det den 11/9... men märkte inte av det... sades inte så mycket vare sig på tv eller någonannanstans.

Idag har det varit en riktig fotbollslördag. Först coaching mellan halv åtta och halv ett sen kollade vi på Umass- New Haven... och sen träning... shit, coaching stället jag sak coacha på är en timme iväg i New york. Orka pendla där två gånger i veckan... :/ fick erbjudande om att sitta barnvakt med där.... men då måste en bil införskaffas... som jag förvisso skulle vilja ha...

Idag är det en i lagets... 18-årsdag... man känner sig inte alla gammal nu...!? :/ så det blir lite festande... så ska göra oss i ordning nu och gå upp till de andra...


Köpte en gyros nyss... faktiskt ganska vettig... för att vara här, men inget som kebaben där hemma... ah.. längta!!!

 

Hittade även ED HARDY VIN!!!! skuuumt. de står fint i hyllan nu :)


Fighting friday

Tae-kwon-do, självförsvar och fotbollsträning. Shit, jag må bli vig efter de två klasserna!

En öl, blev till två som blev till ett spel... no more to tell

Snacka med Abou igår, en underbaring ifrån gymnasiet! Som han fick mig att skratta, jag bokstavligen ramla ur stolen!!!!!

ne, duschen väntar... sen ev. starbucks för att plugga med elin och weir.

Magical Thursday

Jag som skulle vara duktig och köra extra träning idag. Eller hur. Somnade... och vaknade lagom till kvällsmaten. Tjena.

Har idag upptäckt att min mattebok... kostar mig 130 dollar. Jo men tjena. Tusan heller.

Nybädda säng, rent snyggt och städat. I like it.

Någon som sett Choke btw? Konstigaste film jag sett.

Nu är det tid för att inta volleyboll-arenan med en stor kopp kaffe. Mumma. Sen väntar det fest, Hangover på bioduk utomhus... jag som har klasser imorgon. Inte nog med det, jag har två och sen träning. Over and out.

En sang fran hjartat

EN sang som betyder mycket for mig. Ja tjena. Kom genast att tanka pa Varfordarfor med Lillasyster... men det blir Barn utan ben som jag ska skriva om. En tresidig uppsats pa engelska om varfor denna laten har paverkat mig eller varlden. Jo men tjena. Sangen har helt klart till viss del paverkat mig... men inte sa varst... Men men, blir vall till att dra ihop en historia ur det verkliga livet och sen krydda det med sangen :)

Funderar pa om jag orkar kora egentraning idag.. hade behovt.. men shit vad trott jag ar!!!

Kan gladjas at att dollarn igar var under 7 kronor!!!!!!!!! YAY!

Haaaaaaaaaappy!:)

I am back in the net and are there to stay!

Match mot St. Michael's. Vinst med 2-1 efter 14 minuters övertid. Så sjukt viktig seger! Så sjukt viktig!!! För första gången i år kan jag säga att jag själv ger mig godkänt i en match. :) Känns bra

Är äntligen hemma efter en fem timmar dryg resa! Sängen kallar... för imorgon sägs det vara skola igen...

Vermont

Har varit ute på morgonpromenix med m&m... blev starbucks frulle... hörlurar och vatten... får ju inte dricka kranvattnet här. Jäkla mage som spökar. Ska snart checka ut från vår hotellsvit... för att käka middag.

Undrar om jag får spela idag... undrar. Undrar.

In Vermont

Befinner mig just nu uppe i Vermont... nästan ända uppe vid Canada. Ska spela match här imorgon... Jag och den andra keepern har fått en svit.. Gott mos! Två sovrum, vardagsrum, kök... Fick höra precis när vi var ute och käkade att det inte är alla som fått sviter... några spelare får sova på soffor... yay, vi är lyckligt lottade :)

Vermont! En helt sjukt cool delstat! På vägen hit stannde vi till hos den andra keeperns hus får fika... shit. Alla här är så chilla. I like it! Förstår varifrån keepern kommer ifrån :) Fick även reda på att hon är en jääääkligt bra skidåkerska. Trix och hopp! Aaaaah! Jag älskar skidor! Backar överallt här! Me like Big Time.

Var och fikade på ett supermysigt fik efter vi käkat nu ikväll... aaaah. Chill musik, alla gjorde vad de kände för.. hippie aktigt. Underbart!


Pygme värld

Världen är bra liten. Kollade lite bilder på facebook från någon som känner någon som känner... ja.. ni vet. Råkade trycka på en av snubbarnas namn... och det visade sig att vi hade två gemensamma vänner.. dessa två personerna känner inte varandra... den ena är svensk o den andra är amerikan.. sjukt liten värld.

Imorgon är det morgonträning.. klockan halv åtta. Tjo!! sen bär det av till Vermont, 5 h underbar bilresa..!? åter tillbaka i Bpt på torsdag...

Laborday a day off

Mellberg ska definitivt med oss ut i rymden Marie :)

Fick med mig Maris på min ilskna jogging/löprunda. Tog oss ut till fyren... myggorna åt upp mig. Körde lite styrka och sprang tillbaka.

I eftermiddag åkte jag och Elín till Milford och kollade på All about Steve
 

En bra film... shiiiit så snygg han är!!! Och Bullock, vilken skådespelerska!!! helt galen!:)

Skit vad het han är!!! Middag på Panara innan vi tog oss tillbaka. Har varit och myst med Ania och Maris ikväll. Mina favoriter. Underbara.

Knyter näven

Kändes som att allas våran herr Persson på Kbladet skrev en text till mig igår... inlägget handlar om petningar. Jag har valt hans nummer 2. Om jag inte spelar på onsdag så ska jag se till så att jag spelar nästa tisdag. Thats it. Iofs så var alla utom fyra igårdagens startelva nya i förhållande till den förra matchen... skottstatistiken för gårdagens match var 29-4 till vårt lag varav det andra laget endast hade ett skott på mål...

Nu ska jag ut och springa bort mina ilska.

Petad.

Det blev som jag önskade. Petning. Jag är nog sjuk som vill bli petad... men jag behöver det. Jag behöver få press bakifrån och inte känna mig så självskriven i mål som jag varit. Hon gjorde en bra match! Sjukt kul för henne, hon behöver det!!! Är stolt över henne! Magkänslan säger nu att jag är petad nästa match också vilket jag inte vill. Fasen, jag vill inte sitta på bänken en match till! FASEN HELLER!

Det som inte dödar dig, det stärker dig!!!

Sådär uttråkad

1. Hur mår du idag? En clown i mina kläder
2. Kommer du komma långt i livet? Lägg av
3. Hur är skolan för dig? Min kärlek
4. Vilken är din livshistoria? Testosteron
5. Hur ser din framtid ut? On the run
6. Hur blir din morgondag? Så gott att må gott igen
7. Vad är det bästa med dina vänner? Kaj ä gaj
8. Vilken sång beskriver dig bäst? Meeting in my bedroom
9. Hur ser ditt liv ut just nu? It must have been love
10. Vilken låt kommer spelas på din begravning? I himmelen (Uggla)
11. Hur var du som barn? Stockholm calling
12. Vem kommer du gifta dig med? Nana (N.U.K.E)
13. Hur ser världen på dig? Ruta 1 (Isaksson)
14. Vad tycker dina vänner om dig? Closer (Ne-Yo)
15. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Bli gay (Uggla)
16. Kommer du nånsin få barn? Minnena av dig (Uggla)
17. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Känd (Johan Johansson)
18. Hur blir du igenkänd av folk? Our song (Taylor Swift)
19. Vilken är din livsfilosofi? Sundat morning coming down (Johnny Cash)
20. Vad tycker dina föräldrar om dig? Jag har drömt (Dag Vag)
21. Tycker andra att du är attraktiv? En sång om dig (Perssons pack)
22. Vad kommer du säga när du gör slut med någon? För full hals (Nynningen)
23. Hur ser du på sex? Party people (Nelly & Fergie)


Jag måste seriöst se om mitt iTunes bibliotek!!!!

Game day at Knights Field

Game day.

Första hemmamatchen för mig på Knights Field. Nervös? nej. Spännande? nej. Kul? vet inte.Elín mår bättre nu... men fy fasen vad svettigt det var i fredes natt.. med hon dålig och ett apotek som vi inte hittade till. Ingen rolig upplevelse kan jag säga.

Ne, ska hoppa in i duschen nu innan det blir brunch.

CiaoDumma jäkla underbara fotboll

Ena dagen svär jag över fotbollen. Hur jäklig den kan vara. Hur mycket problem och ledsamhet den kan ställa till med. Idag svär jag över hur underbar fotbollen är. Hur sjukt kul och glädjeframkallande den är.

Olof Mellberg. Min gud. Den hetaste man som vandrar på denna jord. Jag avgudar dig.

Lacrosse

What a day, what a beautiful day.

Morgonklassen i engelska... bestod utav att plocka ut ord som vi använder i ett annat syfte än det ursprungliga. Det första ordet var ghetto... sen gblev det bara värre och värre, minst sagt. Så mitt ordföråd av ord man inte bör använda ökade markant.

Skulle gå och hämta excuse lappar för att vi missar så många lektioner nu pga fotbollen, men coach var inte där. Så jag och min målvaktstränare satt och kollade på fredagens match och diskuterade vad jag kunde gjort annorlunda, gjorde bra osv. Shit, vad underlig man ser ut på plan! Jäkligt givande att se sig själv in action emellanåt! Sen gick vi o käka.. innan träningen.

Träningen bestod utav smålagsspel med avbrott för avslut och inlägg lite då och då. Sista inlägget som gjordes går jag ut och boxar, och sedan åker vår innermittfältare på resten av min underarm och blev liggandes. Örk. Räligt. Hon verkar vara hyffsat reko trots smällen. Får verkligen hoppas att hon kan spela imorgon, annars tappar vi en viktig kugge plus att jag får hemskt dåligt samvete...

Efter träningen åkte jag och mvtränaren till fotbollsaffären och jag fick köpa nya dubbar och fett till skorna. Skit, känner mig som ett barn nu när de är användbara igen :) Tog två timmar att rengöra dubbhålen och fixa upp dem!!

Imorgon bär det av till Philadelphia där vi ska möta ett universitet. Av någon anledning kommer jag alltid att tänka på en speciell vän när jag hör den staden. Wiert.


En nyhet är att jag har nu joinat skolans nyuppstartade Lacrosse lag!!!(Bild från när jag och Arthur var och kollade på Lacrosse i Madison Square Garden i våras)

En sjukt fysisk sport. Tilläggas kan att tjejer spelar i kjolar!!!

Aldrig mer...

Idag är en sådan dag där man svär lite över sig själv. Lovar sig själv att aldrig mer dricka. Att aldrig mer gå till Bravo (baren) etc. Idag är alltså inget undantag.  Kvällen började bra med underbart sällskap av Arthur... Marie, Matilda, Elín och Asia... innan det blev Bravo, med Brasilianaren vi träffade förra veckan och några från laget och några av de killarna vi coachar med från England.

När jag kom hem blev jag lite smått galen... jag känner mig som en DEVIL. Eller jag är en devil.

Ne, en powernap nu, sen mat och träning.

Har inte bestämt mig än för om jag vil coacha ikväll eller gå på lektion...Best buddy

Back in CT

Resten av helgen spenderades även den i New Hampshire... Där vi spelade ytterliggare en match. Vi fick straff efter tre minuter som kaptenen förvaltade väl... i tjugonde gjorde jag min grövsta tavla någonsin... helt sinnes. Snacka om att jag har mardrömmar än! Ändå blev jag en av tre som blev godkända av tränaren efteråt!
Här kan ni hitta skolans referat om matchen och här är motståndarnas... så den fyra timmars resan tillbaka till Connecticut och Bridgeport blev dryg... så dryg. Vi spelade som krattor!!!

Igår började skolan... på gott och på ont. Skönt att få något att göra... men samtidigt hinner man inte träna så mycket som jag önskar... för jag är inte i form.

Jag kom in i min karateklass... jisses... samtliga där inne stod och sparkade till höger och vänster! Snacka om att jag blev skakis... det visade sig att det bara är jag och en kille till i den klassen som är nybörjare... AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH! Gör mig inte mindre nervös..

Idag hade vi frilägen på träningen... jäklar vad jag ogillar konstgräs!!! Sönderbränd över ben och armar... har äntligen fått vettig behandling för mina benhinnor... åldern tär på en, har smärta överallt... jisses. Inte lätt att vara gammal! Benhinnorna har fått en del stryk i och med att vi bytt underlag så mycket och haft mycket hoppträning, nya skor, otejpade fötter osv... stackars benhinnor...

Ne, nu kommer Arthur... han bara se han en snabbis i söndes... äntligen ska man få snacka av sig :D

Sen blir det nog utgång ikväll... efter vårt obligatoriska möte.. klockan 11! Hur man nu kan lägga det då!?

See ya!