Långhelg

Fredagen bestod utav jobb, träning och TRAV! Yepp var och såg mitt första travlopp live och spelade även lite. Självklart drog jag hem jackpotten på det loppet.

Hemmapremiären är över... tillika blev det årets första förlust, förhoppningsvis även den sista. Det var mycket som var under all kritik... men ilskan bunden i mig begav jag o Frida oss till Ante för att hänge med honom, Curry och Jolanda. Trots min och Fridas ilska blev kvällen lyckad. Vi fortsatte ut till Indigo för att på vägen dit stöta på mina grannar och hinna inse att Lonken endast består utav 55 kalorier per 100 gram. Som hittat! Eller?

På Indigo slöt Marie, hennes karl Ronny och de ökända "hundarna" på mina strumpor upp. Jag och Frida fick även träffa mannen, myten, legended, den snygge, sexiga och singelkillen Benny som Curry berättat så många fashinerande berättelser om! Benny blev rörd.

Gårdagen bestod utav söndagsgrillning med tjejerna och fotboll på WHA. IFK spelade sämre än sämst.

Idag har jag och Carro planerat resan, vidare planering sker efter träningen!:) Åhåååå har reslusta nu! Nordamerika i sommar och Sydamerika i höst! Tjoho... o Skåne... i vinter? :) Och i helgen har vi chartrat flygplan till bortamatchen i Karleby... en liten försmak på alla flygresor som komma skall! Jag önskar just nu att jag hade haft pengar och ledighet så att jag skulle kunna resa ett helt år... jorden runt! I WISH! Men men, får drömma mig vidare.

Träningsdax.


Jollie och jag :)Anteeey, Nicco och BeccaResekompisarna Carro o Fia


BTW jag klarade Geometritentan!!!! Yaaaaaay

Premiär

Det förra inlägget skrevs för... ett bra tag sedan men hade inte lyckats publicera det.

Helgen spenderades på fastlandet. Meningen var att jag skulle flyga upp till Vasa pga att jag hade tenta och därmed inte skulle hinna till båtens avgång. Men den isländska vulkanen satte stopp för mina planer... och jag blev tvungen att fara med laget. Väl var det, för annars hade jag inte kommit till matchen. Matchen var en "typsik" premiärmatch med mycket kamp. Finaste Råskis kom å titta. Reportage från matchen kan ses på
http://arenan.yle.fi/video/910517.

Resan bestod för övrigt mestadels av flumm med fripps och godis från makunni :)

för övrigt ingår jag i ett vad just nu. Jag ska kampa mot coach om att gå ner fem kilo på fem veckor. vette tusan hur jag blev inblandad i detta, men ALDRIG att jag går med på att förlora mot henne. Det hela handlar mest om prestige. Frida ska vara min personliga tränare och mentala coach... fungerar INTE så bra :)

ne. ska slänga mig i duschen nu efter morgonens träningspass och cykla iväg till massören.

ciao


Helsingfors wekeend

Helgen tillbringades i Helsingfors. Först för ligacup final, där vi.... lite väntat åkte på däng. HJK är ett bra lag...

På eftermiddagen tog jag o Frida oss en tur i staden för att inhandla eventuell outfit inför kvällningen. Redan  efter denna eftermiddag var min budget spräckt. Inte bra, inte bra. Vid halv fem tiden ringde de andra som hade dragit hem till kvällens värdinna och bad oss köpa en skiftnyckel då de suttit i sönder sängen!! På vägen till Cleas Ohlsson stannade vi till i några affärer för att titta. Väl framme vid C.O. kom vi inte in i affären, då klockan redan slagit sex och affären hade stängt. Snälla som de var förstod dem hur dumt det skulle kännas att komma tillbaka efter så många timmar och inte lyckats införskaffa det enda vi verkligen var i behov av.

Kvällen urartade som vanligt i detta sällskap.
En säng gick sönder, en mobil, en hund, en persienn ramla ner och en dator blev psykad.

Men som utvärderingen på lagets blogg så fanns där även grejer på pluskontot som en skiftnyckel och ett ofrivilligt botox-implantat i läppen.

Saker som skedde under kvällen skall förträngas.
snygga som få... snodd ifrån lagets blogg.


Nu går jag i ide för resten av veckan. Tenta på fredag. Ciao


Vi ska vinna

Vi ska vinna imorgon. Thats it. Frustrationen ska gå över till att bli som väggen imorgon. Vi ska vinna!

Inget lag....

Jag blir så jäkla arg, ledsen och frustrerad över situationen i laget. Inget ont om spelare eller ledare, jag älskar mitt lag, men jag hatar situationen av att vi inte har en komplett trupp.

Må man hata sitta på bänken, men i dagens läge har vi inte ens en komplett startelva!!!!! Och imorgon ska vi spela final som finska mästare mot Finlands idag soklart bästa damlag! Vi är nio spelare ifrån vår egna trupp!!!! De har väl en sisådär 9 landslagsspelare i startelvan. En match som handlar om ca 50 000 svenska kronor!!! En match som kommer bli filmad, granskad och dokumenterad. Skoj, vi har inte ens lag. Jag skäms. Inte undra på att folk på läktaren inte tycker vi spelar bra fotboll... Jag är så frustererad och vet inte hur jag ska ta ut min frustration. Det är inte kul att spela matcher när vi inte ens kan ställa upp med ett eget lag. Tjejerna som kommer upp gör det bra. Men hur lätt är det att spela med tjejer som man inte får träna med? inte känner? dessutom krävs det lite erfarenhet att spela på denna nivån. Allt går snabbare än vad de är vana vid. Spelet är annorlunda. Formationer ser annorlunda ut.

Frustration. Frustration.

En kort update under en lång period.

Det var inte igår som denna bloggen blev updaterad direkt....

En roadtrip till Vasa med tre ålänningar och en 08 för att hälsa på en finne har hunnits med. Matcher har spelats. Fester har det blivit. Har haft besök av min kusin och hennes dotter samt av mutti o putti. Promenader har gåtts. På macken jag har tankat :) jobbat som få. Kuggat min livs första tenta... det efter ha legat i kräksjukan. Klarat algebra tentan. Räddat en straff och gjort en assist i samma match med resultatet 1-0. Vunnit en semifinal i ligacupen med siffrorna 9-8, nästa skytt hade varit jag. Färgat min fotpall ofrivilligt rosa. Gjort ett fint födelesedagskort till maria, med alla hennes erövringar ifrån Åland (väntar som sagt på att får göra Carros!!!) Bakat, bakat o bakat (yes allt är uppätet, don't worry!) Fotboll har tittats på.  Jobbat på mitt helt underbara jobb. Blivit erbjuden två jobb till. Haft problem med benhinnorna. Bokat en USA-resa i sommar med Ante. Planerar en utgång i Helsingfors till helgen. Fått massa massage. Planerar en resa till Sydamerika. Tillverkat pätkis drinkar. Besökt Tiffany's. Burit en grismask. Haft snöbollskrig inomhus. Kuddkrig. Cyklat för första gången på hur länge..? Fått rätta en ålänning på åländsk geografi. Rättat prov. Förberett lektioner. Förberett en OS-dag på jobbet. Skrattat. Lagat massa mat med Carro. Sett tre säsonger av The Big Bang Theory. Blivit kär i Sheldon ifrån (The Big Bang Theory). Tvättat Freddy. Fått röda faran (Fridas namn på min hoj). Träffat Magic Touch himself! Smygit ut. Käkat glass. Provat mämma. Inkilning (bör förträngas djupt!). Provat Carros hemmagjorda mjöd. Ställt upp på tv-intervjuer. Flyttat till en mindre lägenhet. Shoppat. Roadtrip till Uppsala med en 08, en upplänning och en ålänning där jag fick slänga av upplänningen och ålänningen i Uppsala pga. för mycket shopping, tur för dem att det gick en buss till hamnen!

Baaah. Uppdateringar ska börja ske oftare.

ÅU - PK 35 Vanda. 9-8.
 
Resekompanjonen till sommarens USA-resa och värden till alla våra Champions league kvällar.Höstens resetrio(?) till sydamerika.

Frida "Pripps" Thilén. Även min inneboende (?). Här efter en hård natt...

Kuddkrig i Vasa.


Diggningar i Vasa med Råskis. RIP rosa kavajen.