Hemlängtan

Sjukt jäkla jobbig kväll... jag vill bara hem. Hem till Skåne. Hem till Lundakarnivalen. Hem till familjen. Hem till vännerna. Åhus, Österlen, Malmö....

Jag vill hem.

Jag har en chans att åka hem i år. Jag hinner vara hemma i ca 36 h. Jag orkar inte.


Finska ligan so farHepphepp. Åland United leder den finska ligan tillsammans med PK 35... Hepphepp. Dock många matcher kvar... har inte spelat mot något topplag än heller. I helgen möter vi HJK borta. Alla fick vi idag en smärre chock, vi var 19(?) spelare idag och tränade! Jäklar! Har inte hänt tidigare i år!

 

Mohaha. Ett tips! Ska man argumentera mot mig, se till att ha rejält på bena! Vet vad du snackar om och ha argument annars kan du hälsa hem!

Jobb, jobb, jobb... sinnes mycket nu. Blir antagligen äventyrsgolfen ikväll med gänget medans resten av laget lirar basket. Ska hålla mig till tredagars! Viktigt skit!


Skit dag

Var tyst eller ta det ansikte mot ansikte! Ingen mera glädje!


Adderar nu 132 planterade häckplantor till mitt CV. Check.

Sett en skräckis ikväll... hette något i stil med the crazies, typ... den plus all skit som kommit upp. Jag orkar inte.

Godnatt.

Sommaren är här

Har varit i Kuopio i helgen för match. En första halvlek.. som var... inte så bra, med finare ord och en andra som var bra. Slutresultatet blev 2-0. Skönt att få hålla nollan trots allt...

Resan hem är helt minnesvärd. 5 h i buss. Glass någonstans efter ryska gränsen. Jag sprutade lotion på någon säkerhetsvakt på flygplatsen i Helsingfors. Skrattade så att vi kiknade och höll på falla samman. Åt chokladbollar och inga jäkla masariner på planet! :) Väl hemma på Åländsk mark blev det långpromenad med Frida och besök hos Ante.

Har idag påbörjat min kurs.. som jag snart har tenta i... den andra får jag skjuta på obestämd framtid. Hinner inte. orkar inte.

Efter jobbet idag har det blivit skateboard åkning... känner att jag håller på att lära mig! Till och med Strandnäskidsen var impade!! eller.. var de impade av något annat... kids! Jag o Ante har tagit tag i och bokat färjebiljetterna till Sverige nu så att vi kan komma iväg till usa :) och ikväll har vi lirat basket... jag och halva laget! Sinnes skönt! Sommaren är här!Är man skillad så är man :)Snart kommer Råskis hit :):):)Frippso är i Sverige nu och har träffat min mamma... vilket betyder att jag får inlinesen hit imorgon :):):)

Uffe på berget

Jobbat mer än någonsin känns det som. Fixat med skolan, fast ännu ack så långt efter.

Käkat glass, Varit så långt söderut jag kunde för att avreagera mig. Kastat frisbee. Grillat. Firat chokladbollensdag med många ifrån laget. Förlorat 1000088 runder i skip-bo. Varit på skolmusik, men så stor och fräck konsert!

I onsdes blev det till ante efter träningen. Slitna som få. Hockey och goda? biffar. Mest rädsla för att sitta i sönder den lilla lilla hunden. Kvällen... avslutades på ett udda (eller ej) sätt.

Igår hade jag morgonträning med min målvaktsträning. Körde endast tillslag. Sen for vi ut och kikade på IFK Dam... långt ut i ingenstans. Käka kebab o glass... o kasta frisbee.

Idag skulle jag ha en riktig sovmorgon, men ack. Vaknade vid halv nio... elelr typ halv tio, iaf ack så mycket för tidigt. Men snackade med älskade kusin som jag inte snackat med på hundra år. Tvätta o träna. Palla inte att sitta hemma sen emd för mycket tankar i huvudet så drog med mig Fripps till Uffe på berget och käka glass... bakar nu mina scones... kör även två med hallon i :) har adlrig gjort sådana själv... så vet inte hur de kommer smaka. Ikväll far vi till Kuopio, tillbaka på söndag kväll.


Världens bästa <3 <3 <3

Varför. Varför nu? Jag är förvirrad.

Massor utav extra jobb :)

En helg i Vasa/Kokkola/Åbo är över. Det slutade med en 1-0 vinst mot KPV(?). Tanken var att vi skulle fått chartrat plan fram och tillbaka mellan mariehamn och Kokkola, men Mariehamns flygplats hade Vappen stängt... och ålänningarna som inte ens firar Vappen! Men men.

Jag och Frida hoppade och dansade till en special edition utav Umbrella ella ella ey ey. Jisses, hotellsängarna höll dock :)

I övrigt så består denna veckan mestadels utav fruktansvärt mycket jobb! Sjukt skoj men är redan orkeslös som få. Blev övertid igår, kommer bli heldag imorgon plus att jag på fredag ska föreläsa om kost tre omgångar på en annan skola innan jag ska påbörja mitt egna jobb och jobba till fem/halv sex.. och träningen min börjar klockan fem, tio minuter iväg... och avskedsmiddagen jag ska på börjar halv sju... inne i stan igen. Fattar inte hur denna dagen ska gå ihop... men får pussla på.

Grästräningen är numera påbörjad. ÄLSKA! helt sjukt att man kan bli så överlycklig av att få gräsfläckar på kläderna och slänga sig i gräsdyngan. Men åååh så underbart!

Nu ska jag planera fredagens föreläsningar