Halloween!

Dagarna har rullat på. Har varit på teambuilding med laget, klättrat klätervägg osv. Viktigast av allt var att vi vann matchen igår! Baha!! 2-1 against CW Post! Vilket betyder att vi vann "den vanliga säsongen" och är ytterliggare ett snäpp närmre NCAA och att få anordna första slutspelsrundan på hemmaplan! På fredag väntas semifinal i East cost conference hemma mot Queens. Ett Queens som vi slog på övertid här hemma för en och en halv vecka sedan. Det var även Seniors day igår, vilket betydde att det var alla seniors sista "vanliga" hemmamatch. Föräldrarna var inflögna från när och fjärran, blommor, presenter, omklädningsrummet var utsmyckat, ja, allt var ordnat

Igår var det även som sagt Halloween. Halloween är en stor dag här! Hus är utspökade till max.  Valet stod mellan att ta sig till en stad, en halvtimme iväg med tåg och festa med de vi coachar med eller att ta sig till "Fältet" och fira. Vi valde det senare alternativet för omständigheternas skull. Kvällen blev lyckad och lite efter sex tiden var man åter i säng.



Flickorna på väg för inta middag



My angels



Kvällens lätt bäst utklädnad!!!



Miljoner kakor, tårtor, godis... u name it som laget fick efter matchen... efterfesten skulle ju vara här.. så vi lyckades bli av med nästan allt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback