Spex och HLR

Dödligt trött steg jag upp i morse. Efter några om och men begav vi oss iväg mot Lund. Stannade till hos brossan och fick reda på att han fått ett stipendium. Ett stipendium han inte ens visste att han var nominerad till. Ett stipendium som är jäkligt fint omnämnade "som glädjespridare bland Lunds studenter och för oegenviljas vinning". Jag är stolt brossan=) Jäkligt synd att vi inte var där när stipendiumet delades ut!

For vidare med destination Ikea och något elektronik hus... så klart blev det ködbullar på ikea:)

For till Nova Lund och just utanför såg jag att jag hade en rosa knutet band i min nya kofta... hum bandet satt fast med. Gick in på Gina där jag köpt den. Expediten knöt upp trådet och "sömmen" stack... Sjukligt trevliga, jag fick byta koftan mot en ny utan att ens ha kvittot med mig efter förklaringen... Så dagens plus går lätt till Gina Tricot!

Väl när vi kommit in till Lunds centrum så kom vi ingenstans. Fick inte köra dit vi ville eller någonting. Poliser överallt! Vi fick sedan förklarat för oss att det är nazisternas dag att demonstrera... typ. Fick även höra att 52 st. hade blivit omhändertagna.. Läskigt värre.

Lyssnade på studentblåsare och såg Eken tändas upp innan vi begav oss in för att åskåda regalspexet: Gustav Wasa.

Var gång min telefon ringer tror jag det är samtalet. Samtalet jag väntat så länge på. När kommer det?

Har nu ikväll tränat inför morgondagens prövning i HLR. Mamma fick agera docka emellanåt.. hon fick bara mig att skratta! Sjukligt dryg människa som instruktör, störde mig bara på hennes mun..

Blåsor och armbrytning

Idag blev det upp i ottan.. nåja, åtta räknas väll till ottan? Iaf in och körde styrka på gymmet. Fick värsta blåsorna i händerna så nu ska jag ta tag i att köpa sådana fjolliga träningshandskar.

Sprang en runda på eko innan jag får hem och somna framför Seinfeld.

Ikväll var det 20-års kalas för kusinen min. (hon jag lirar handboll med..) min mamma och pappa ratade min klädsel och tyckte jag såg ut som humle och dumle. Det är iaf vad vi kallar de två damerna som delar ut reklam i byn. De kommer med högklackat oavsett väder och vind. Skumma kläder och tingel och tangel till smycken. De kör runder sin bil... hum. Borde inte bli ekonomiskt lönsamt för dem.. men men.

Iaf spöade jag kusinerna med respektive i dart innan jag fick spö av mina båda killkusiner (enda) i armbrytning. Den ene av dem styrketränar med en massa brottare och den andra är handbollsspelare... så kanske inte så konstigt om jag fick stryk iaf!? 

Ne ska lägga mig och glo på lite Seinfeld igen för imorgon blir det Malmö och Lund, besök hos broren och kolla på spex. Skoj skoj. 

Fredagskväll

Snacka om att man är varm i örat nu. Kusinen ringde... vi kom på att vi säkert inte snackat på tre dagar. Sinnes länge för att vara oss! Så nu har vi traggat igen dessa dagarnas händelser. Skvallrat om han. Mannen med stort H :)

Ah. Såren efter golvet svider fortfarande. Höft, knäna och axel svider. Brännsår efter all uppoffring idag!

Har hunnit läsa HLR häftet idag. Inte alla som pluggar vid denna tiden en fredagskväll?! Jag är ett stud och det är jag stolt över:) ne men... kände bara för det! skumt, men skönt!

Poker, poker, poker. Sjukt kul nu!

Silly season

Nu märks det att silly season är igång... alltid kul att få lite bekräftelse. Som vanligt vid denna tiden vet man aldrig vart hän man hamnar... Högst oväntat... lite pinsamt kanske... men dock:) Fick iaf en positiv överraskning.

Vilken lirare! Jag vet något som inte ni vet!!!:)

Klasskampen!!

Ojojojoj! Vad var det jag sa!? Vi skulle vinna! Första matchen tog vi hem enkelt med 3-0 i set. Andra matchen tog våra motståndare "Askeröd" ledningen med 2-0 i set innan vi vände och vann matchen med 3-2!!! Ojojojojojoj!!!!

Sjukligt stolt!!


TEAM HOTPANTS!!!!


Världens goding och jag:)

Examination i volleyboll

Idag var det sista övningsdagen inför examinationen imorgon. Lagen emellan spelar oerhört jämt mot varandra, men jag undrar om inte vi är strået vassare än de andra!?

Vi var det enda laget fram tills idag som tänkt på en outfit. Jag kan exklusivt hör för er mina trogna läsare avslöja vår outfit idag! Vi ska köra i vita linnen/tröjor och svarta... HOTPANTS eller åtminstone så korta och tajta shorts som möjligt. Åh ne, det är inte jag som kommit på oufitten! Där av vårat namn, Team Hotpants. Eller HP som det kommer att stå på våra kläder.

Dock skadade Emil sin fot idag, men som tur var lilla jag där med en linda i högsta hugg. Dock lyssnade inte pojkspolingen helt på mig och släppte på trycket efter tio min vilket  nu resulterat i en boll till fot. Dessvärre har Södda även varit liggande sens i måndes vilket gör att vi inte vet om han heller är tillgänglig för spel imorgon. Annars är vi bara 6 stycken spelare till skillnad från våra motståndare som är 8 eller 9.

Ojojoj vad vi ska vinna imorgon! Psykningar är okej??

What's the name of the game? - Hooockey!

Pweuh. I morse hade jag röta!! Som tar var ringde en i klassen och väckte mig... förvisso ville han snåla med skjuts men jag hade råkat stänga av alarmet på mobilen i sömnen och kastat den mellan sängen och väggen...!? hur lyckas man med det?

Idag bidde det iaf hockey! Sjukt skojsigt nu när man börjar få ordning på skrillorna också. Dagens högst oväntade var när Carro helt sonika plockar pucken i plocken är bara lägger ned den så där snyggt! Klassen utbröt i ett vilt jubel!!! For direkt från ishallen till gymmet där jag åter körde ett onsdags kondtionspass. Heja heja!

Hem, hade tänkt att städa lite... och plugga.. men kröp istället ned i sängen och sov ett par h.

Har varit och tränat handboll nu. Skojigt värre. Men har fått en gigantisk blåsa av mina nya inlägg som jag specialbeställt... hämtade dem igår. Kanske ska bli lite ordning på löparstilen och diverse krämpor nu.

Blev sjukt paff och glad idag när jag såg att en av handbollstjejerna är tillsammans med en gammal träningskamrat till mig! Shit Kristianstad är litet! Fast tänker man efter så är de ganska så lika till sättet! Sjukt flummigt roliga båda två! Väldigt spontana! Och ja... hur roliga som helst som sagt!

Ne. YEEEEES! Igår fick jag övertaget igen! YEEEES!:)

Finanskrisen

Det är ju skrämmande! Var precis inne och checka till fonderna... oj jisses vad de sjunkit!!!! Hjälp! Fonderna har sjunkit till hälften av värdet ungefär jämfört med för ett halvår sedan. Hjälp vad skrämmande... men i vår borde man kanske köpa!? Antar att det kommer gå ner ännu mer.... Denna finanskris ställer till det!

Ida!

Grattis Ida till körkortet!:)

Psykningar

Åsa "Råskis" Fors, ta och masa dig ner till Skåne en dag så att vi kan leka och käka popski!


Idag påbörjades en intensiv-vecka med volleybollspel och psykningar mot klasskamraterna. På fredag väntas vi nämligen en turnering mot våra andra två klasslag som en examinering. Det är nu vi tar genvägen över deras plan när de spelar, skryter om hur grymma vi är, skryter om att vi kan reglerna (till skillnad från dem), psykningar med stängda träningar och träningsmatcher mot andra lag. Heja heja! Utstyrslen är hyffsat klar, lagnamn är klart. Uppvärmningen ska klirras.... Ojojoj. Vi ska psyka dem. Vi ska i alla fall har roligast. Vi ska VINNA!

Skyndade iväg mig för att jobba. Ho. Idag fick man lappa och laga lite sår. Fick även testa på att stänga stället... oj, vad mycket att tänka på. Fick en massa fina teckningar... ååh. Jag tycker barn är för härliga!

Ikväll blev det handbollsträning. Shit. Det börjar faktiskt kännas bra. Idag vågade jag gå på lite avslut med..:) haha.. som till och med gick vägen.:) Och du. Jennie, Rebba var där idag! Så när kommer du??

Ne.. måste ta igen alla sovtimmar jag missat i helgen.

Natti!

En helg med killarna i västra Skåne

Jennie, jag saknar dig också!!

Igår morse gick vi upp i ottan. jag och mamma följde med pappa in till stan redan vid sju. EN lördag!? YEPP. Stack och styrketräna. Sen upp och käka frukostbuffé på konditori fantasi! Sjukligt gott. Fick en massa flashbacks ifrån i vintras/våras när vi käkade frukost där med laget och med kompisarna var varannan söndagsmorgon. Åhh. Sprang inom oich köpte en liten gåva till Kim och Josefin. Upp och socialiserade mig med kusinen och hennes sambo innan jag hoppade på tåget till Lund. Väl i Lund mötte Kim och Josefin upp mig. Hade mys hemma hos dem med pepparkakshusbak, wow och snöbollskrig.

Tog mig ut till N. Fäladen där jag överraskade min bror en stund innan jag mötte upp Berra och Trulle. Hem till trulle och beställde käk. Av någon anledning åt Berra upp halva min tallrik.. Dum! :) Trulles lillebror kom och gjorde oss sällskap en stund innan vi to oss mot city. Damn. Här ser det stängt ut. Vi var på fel ställe. Men efter min guidning med min bror till hjälp kom vi till sist rätt. 500  var fantastiskt roligt! JAG ÄLSKAR JOHAN WESTER! Jag blev Liza Menelli. Berra blev sälvaste Lenin och Trulle blev ngn jazzsnubbe.

Hem till trulle igen för att göra oss i ordning. Hoppa på bussen med destination Malmö. Väl i Malmö yrade jag oss till Slagthuset. Sjukt mycket folk. Mycket ungt folk. Vi dansade, snackade, skrattade och dansade ännu mer.  V i bestämde oss så småningom för att bege oss tillbaka till Lund. Kollade upp bussarna och där var en som skulel gå runt fyra snåret. Vi fick dra med oss Berra upp till stationen...(annars hade han flugit iväg i den vinden, för han tyckte det blåste för mycket.... vilket det gjorde!) Men ack. den avgången gick ju inte. Vi fick springa upp till gustav. Tillbringade en timme på Bk, en stund på McD innan klockan slog 05.51 och tåget mot Lund började gå. Fy fasen vad det var kallt att springa runder på stan i flera minusgrader! Brrrrrr! 

Väl i Lund fick vi sedan vänta in anslutande buss. När vi väl kommit tillbaka till Trulles place var klockan sju vilket betydde att jag varit vaken i 25 h.. Suck. Inte undra på att jag var trött. Däckade direkt.

Idag blev det mysfrulle innan vi inhandlade lite färdkarkki och träffade min granne på Willys i Lund. Skumt! Väl back i Ktown spenderade jag hos kusinen innan vi for och träna bandy. Usch. Jag var som en levande zombie. Totalt borta.


Ne. ska lägga mig sjukt tidigt idag och det ska bli så skönt! För i morgon väntar det specialiseringsträning och mötte med "volleybollslaget" och sen jobb till fem och efter det blir det handbollsträning!:)

Ikväll är det ensam mamma söker! Tjoho!

ÅLAND

JAG SAKNAR ÅLAND!

Till Lund

Mädtt o trädtt o ingen vill däänsa mä mie!

Pizzan och det blev helt okej... är sjukligt mätt iaf. Har checkat in singing bee med föräldrarna ikväll och bara tagit det allmänt jättelungt Skönt. Känns som jag har flängt runder mycket på sistone. Har inte koll på någonting... Men imorgon flänger jag till Lund efter jag varit och tränat på gymmet. I Lund ska jag träffa min bästis KIM:) och hans sambo. Så det blir väll lite myshäng i goa stan. Sen ska jag hem till Martin med Berra och käka innan vi tre drar och kollar på 500 med Hipphipp gänget! Ska bli sjukt kul! Sen blir det utgång antingen i Lund eller i Malmö och ev. kommer Fidde med ner till det. Som väl är kan vi slagga i Lund så att vi kan ta oss hem på söndagen för att lira lite bandy tillsammans.

Det kommer att bli en skoj helg med grabbarna!

Vuxenpoäng!

Idag måste jag ha samlat på mig lite vuxenpoäng iaf. Upp i ottan och tog bilen till bilbesiktningen... kände mig så vuxen. :) eller något. Mycket moget gjort. For till skolan och hade basketlektion i... TRE timmar. ÖRK.

Jag och´mamma har i eftermiddag varit en sväng i Åhus. Handlat mat och köpt glass... Jättelänge sedan jag var i Åhus sist. Nu håller jag på att jäsa pizzadegen.. har redan gjort pizzasalladen.. så jag ska bjuda mina päron på middag. :) Snälla jag:)


Råskis! Åhhh jag blev så glad! Jag strålar än! Jag saknar verkligen Åland och sommaren där med dessa fantastiska människor!


TOEFL

Idag har jag fått mina resultat på TOEFL-testet. Som jag befaraded hade jag dåligt på läsförståelsen men på hörförståelsen hade jag riktigt grymt resultat!!! Och sen på skriv och tal hade jag medel... typ. Hörförståelsen är helt klart beroende på att jag umgåtts med världens bästa amerikanskor det senaste halvåret!  Hoppas, hoppas att de är bra nog!

Han hörde av sig... sweet. Sweet. Sweet. Varför är jag en så dum toffel?

Glad

GRATTIS SNEZ! Nu äro du nästan gammal=)

Idag blev det jobb... var helt enkelt för omotiverad för att gå till skolan... eller något. For till gymmet och körde ett eget konditionspass... hem, laga mat och for och träna handboll. Börjar ju nästan komma in i det nu... inte...:) men det blir roligare och roligare!

Så fort jag kom in på skolan idag möttes jag av alla dessa underbara människor! Jag trivs verkligen där! Flertalet av eleverna jag undervisade i franska kom och snackade. De ville att jag skulle komma tillbaka för att det inte var någon ordning och reda på lektionerna. Åh. Kan man få mer cred för det man gör än när eleverna kommer på detta vis till en. Det underbara är att det vara flertalet elever som jag träffade vid olika tillfällen och alla sa samma sak. Åh. De har alla gjort min vecka!

Funk

V-v-v-v-v-vitlöksbröd!! Åh så dejlit!!

Idag var jag inte ensam om att vara sämst på funken! Tjoho! Hoppas bara att de inte ger upp nu utan kämpar med mig:) Träffade  Ida där, hon hade inte heller testat detta innan... men för att jag skulle dit, skulle hon med:) Kul Kul. Hon insåg väll att man inte skulle kunna vara sämre än mig=)

Idag spelade vi basket i skolan... och jag fick ett sjukt hjärnsläpp! Uppenbarligen är jag sämst på att höra instruktioner. =/


Var och snackade med bibblisarna idag... inte bra inte bra. Det finns INGEN tidigare forskning på det området vi vill åt.... inte som vi kan komma åt geom alla miljoner olika dataservrar... och inte heller kunde bibblisarna hjälpa oss... MÖG!

Rastlös som få

AAAAAAAh. springer runder här i huset och orkar inte ta tag i någonting!! Hungrig är jag som bara den, men vad ska förtäras?

Hejdå Jönköping

Är hemma nu.

Tack Fina Lina för en underbar helg!

Lördagen... vi drack, vi drack, vi drack. o ja vi drack lite till. Sen ringde min lärare... Hur mångas lärare ringer en klockan nio en lördags kväll? haha... wellwell.. min gör! Vi drog ut. En puben, andra puben... o drack, o drack. Och gick hem.  Haha...:) sjukt kul att vi inte socialiserade oss en enda gång!

Sen käkade vi vitlöksbröd! MMMM! Morgen därpå så undrade Lina varför hon hade så ont i sin hand! Hahaha.. hon hade glömt att ta några vantar eller något alls när hon skulle ta ut bröden ur ugnen. som jag skratta! haha

Vi var ute och gick strandpromenaden och besökte en galleri. Gallerin uppskattade inte Lina direkt... haha.

Pizzatajm... sen kom min dejt... :) tvingade med han att se på ensam mamma söker... haha.. schyyyyst=)

Har tagit mig hem idag. Och som VANLIGT PROBLEM MED SKIT SJ!!! aaaaah. jag hatar verkligen att staten äger sj och därför inte bryr sig ett skit! Träffade en som tyckte att jag skulle skriva en klagan... så ska väll göra det...

Varit på handledning... hum. Vi ska bli seriösa och duktiga.

I Jönköping

Att umgås med världens bästa Lina innebär en massa glädje=)

Inne på IKEA:
Lina: - Vad är detta?
Jag: - En krabba...
Lina: - Åh, de är ju jag, en kräfta!
Jag: - Ne , Lina det är en krabba.
Lina: - Men är inte det samma sak?
Jag: - Hahaha, neeee!
Lina: - Oj, det trodde jag...

Et par timmar senare:
Lina: - Men aaah. En kräfta är ju en sån smal sak och en krabba är ju platt!


Lina har idag inhandlat sin första adventsljusstake... hon sätter upp den i fönsterkarmen och bir helt förundrad... säger till mig att titta och hon stänger av den...
Jag: - Ja?
Lina: -Men nu funka det inte. Vänta. (Hon sätter igång den igen) Ett, två, [...], tio. (Hon släcker ljusstaken igen) Meeeen aaah. det funkar inte.
Jag: - Vaaaa? hahahaha. (Fattar inget)

Wellwell... Nu är det fest=)

Skridsko

Idag var det dax för ett besök i ishallen. Jag snörade på mina pojkskrillor jag har, drog ut på isen. Två skär senare låg jag som bambi. Jäkla skrillor. In och byta till flickskrillorna och vips satt piruetterna som klockan. Hockeybockeyn var destu värre. Det hela sluta med att carro satte sin skrilla i min och jag åker nu runder med ett jättehål...

Hem, slängde mig på soffan och började våndas över allt jag borde göra... och somna... och sov, sov sov... ja.. jag sov. Laga lite käk och stack och träna handboll. Snäll som jag är erbjöd jag mig att stå i mål när det kom till spel då de bara hade en målvakt. Fotbollsstilen tycks fungera helt okej även där:)

Ne, nu borde jag duscha och packa inför en weekend i Jönköping hos min älskade Lina:)

Foto från Gbg ligger nu uppe på fb


Fick ett mail idag med texten: Vi löser det på något sätt
JADÅ!!

träning

jag som trodde ditt andranamn var korvis:)

idag har det blivit... ännu mer träning. Dagen startade med 1,5 h jazz/streetdance sen 1,5 h anfallsgrunder i innebandy, 1 h styrketräning och slutligen 1 h funk dance.

Jag har sedan länge förstått att det där med dans och musik... är grymt svårt. Men oj så jobbigt! men sjukt kul! jag stod mest och skratta åt mig själv:)

Har nu bokat en resa upp till honey i helgen. Tor-mån:) :)
Har även bokat 500-biljetter till den 22e

Gjort första delen till skoinläggen idag. Tydligen tyckte inte han att jag hade några direkta problem med höjdskillnaden men däremot felbelastar jag när jag springer så att det ena knäet viker sig inåt och att jag spänner ryggen och fel del av vaden... hum. lustligt lustigt... så det blir inlägg ändå...

träning, träning, träning

Idag har jag redan hunnit med mer träning än vad de flesta medelssvenssons hinner på en vecka. 3 h innebandy, 1.5 h boxercise och areobic samt nästan 2h styrketräning... funderar på om jag verkligen ska å träna handboll ikväll. Kanske det blir för mycket... men det är ju kul!

Jag borde nog kapa mina naglar för de gör förbaskat ont varje gång ja stöter i något....

Sjukt kul med boxen idag. Steve triggade igång mig och gång på gång var jag när på att ge han en rak höger... =/


Hahaha.. kim. Underbara vän! Du kan det där med att få mig att skratta!

Göteborgsweekend

Nu är jag hemma ifrån ett par dagar i självaste gbg.

Ävnetyret startade redan i fredes morse då jag hoppade på tåget med målet Götet. Väl uppe i Göteborg kom Carro och Fia och mötte upp mig. Vi gick och käkade frulle och Carro la ribban tidigt för hur vi skulle komma att bete oss... och hon la ribban ungefär vid fotknölarna. Efter frukosten begav vi oss ut på stan för att shoppa. Lite shoppat blev det iaf innan vi intog käk. Fortsatte shoppa innan vi begav oss hem till Fia. Väl hemma hos Fia slocknade vi till. Carro skulle knuffa av mig från sängen men av någon anledning var det hon som landade på golvet! Sofie kom och käket började tillagas. Vi väntade, vi väntade och vi väntade vrålhungriga för allas våran Snyggo som ramlade in. Vi slängde i oss maten och sen gjorde jag själv för namnet Big m'ama... Örk. Ett antal till av Fias kompisar droppade in och ut innan vi drog till Vasastan.

Och det blev lördag.
Huvudvärk...!? Hum. Efter närmre efter tanke så var kanske inte det så konstigt. Och undra var Fias väska med hennes träningskläder är??? In till stan och gick en sväng. Käka frulle på Bk. Besökte domkyrkan, Haga, fika innan vi hoppade på  spårvagnen till Fia. Sov, sov, sov. Ahhh. In och ut ur duschen för nu var det beställt bord. Var det medelhavs... buffe? nä. Men gott och väl medelhavskäk. Vi drog hem till Snicke och käkade karkki och sjöng kareoke.

Och det blev söndag.
Sova, sova, sova. Städa, städa, städa. Tog tåget hem och råkade som vanligt ut för en massa beskymmer med SJ! JAG HATAR SJ!!! Skyndade mig till bandyträningen och är nu hemma igen...

Tack för en underbar helg!!!


Helgens drink: Pätkisshotar
Helgens mesta: rapar
Helgens samtal: att få snacka med Becca
Helgens shopping: Gina Tricot
Helgens blunder: när Carro knuffade ner sig själv ifrån sängen
Helgens nattgäst: kanske det inte var vare sig mig eller Carro!?
Helgens mest akwarda: Carros outfit på fötterna med jogginskrona, randiga strumpor och festkläder
Helgens missmatch: kanske var det bruden som sprang till spårvagnen!? Frågan är varifrån hon hämtat sin inspiration ifrån? Kanske H&M tidigt under fredagen?
Helgens sämsta: SJ!!!! Jag hatar SJ!!!
Helgens bästa: att få träffa brudarna!!!
Helgens skrattkramp: När vi såg filmen på Fia
Helgens mesta 2: Foton!


Varför?

seee... nu har jag gjort det igen. faen! varför tofflar jag så mot dig? jag vill inte jag vill inte. FY!

KRAPULA!

Krapula. Har precis insett att jag ännu inte hämtat ut mina tågbiljetter..=/
Vet inte hur jag ska lösa bandyfrågan på söndag. Eller om det bara blir gym istället?


Har varit flitiga till tusen idag jag och Emma. Har fått ihop ett par sidor med litteratur nu. Möcke bra, möcke bra!

Högskolans bibliotikarie är värdelösa! Fick åka till wendes så fick de hjälpa oss istället! sjukt schysst!

For och gymma. Tjejen brevid mig på crosstrainern har jag tidigare lirat både med och mot i olika sammanhang. Där föll tävlingsdjävulen in i mig. Hon hade sprungit nästan 20 min när jag klev på. När jag hade sprungit i 30 gick jag av och såg då att jag sprungit längre än henne än vad hon gjort på 50! moahaha... Löjligt EM, löjligt. Men sådant sporrar mig till tusen.



Jag blir inte kloka på dig! Du är sjukligt skum och egentligen borde jag bara ignorera dig  totalt och inte prata med dig mer. Fattar inte varför jag kryper tillbaka till dig hela tiden. Du är defintivt inte värt det!!!!!!

Översvämning

ÅÅÅÅh. Jag älskar vitlöksbröd!! mmmmmm. Det är den perfekta nattamaten, när man masat sig hem ifrån krogen!!!

Har hållt på med datorn nu för att undersöka om jag har virus eller bara en massa skit på datorn... lutade mest åt en massa skit till sist iaf. Och nu när jag satt här upptäckte jag en massa droppande ifrån diskmaskinen. Allt vatten rann ut! Det har varit som en swimingpool köket. okej, liten överdrift men där var en hel del vatten.

Med tanke på skit.... fy sören vad man samlar på sig! Jag har fortfarande inte packat upp allt sen den senaste flytten. Jag får verkligen inte plats med allt. Trots att min brors rum är okuperat av mig, garderoberna i hallen samt halva vinden. Varfifrån får jag allt??? Wellwell.. var och julshopade snapsglas och sådant i helgen... vips. En kartong till. Helt i onödan men ack så kul!

Sooo long, långkalsong!

En onsdag

Imorse blev det musik och rörelse innan jag och två klasskamrater skulle hålla i försvarsspel i fotboll. Möcke bra möcke bra. Som vanligt när det gäller musik och rörelse har jag mina alldeles säregna steg som inte går att förundras över.

De ringde ifrån skolan idag som jag brukar vara och knega på. Heeeeeeeeeeeeej Em! Så kul att de alltid är så glada när de ringer. De hade fått nys om att jag var tillbaka i town och undrade såklart om jag kunde hoppa in igen som fransklärare... baaaah! Wellwell. Har kanske inte riktigt tid med det nu när jag missat så mycket i skolan.

For till gymmet. Crosstrainer i 30 min innan jag gav mig på maskinerna... kände mig så hemsk som fick börja med att maxa de två första maskinerna. Addaktor och abdaktor. Men men. Ska lyssna på Janni och köra tyngre vikter fast med rep. det är så man blir starkare och en explosivare fotbollsspelare tydligen.

Är himma nu. Kusinens bil är i tidningen... och på nätet. Värsta kändisen nu:) fast av fel anledning:(

Jag får skumma sms av min klasskamrat... hum. Was willst du!? fast det är ganska så skoj...:)

Nu blir det middag. mums:)

Johan Glans - vår okrönte konung!

Jag känner mig nästan som en barbiedocka  nu med mina naglar.. haha.. du bist sooo freeak:)

Idag var det en massa snack om uppsatsen. Av någon anledning så var vår uppsats den enda som togs upp hela tiden som förslag. Hon måtte ha läst vår forskningsrapport väl! Så nu imorgon ska vi sätta igång på alvar med rapporten!

Återigen bästa läraren...!? Eh.. vi skiter i det i eftermiddag, ni är trötta nu!

Åkte hem till mormor och morfar efter skolan. De sken upp som två solar! Kul:)

Mötte upp Carro och gjorde mitt första pass på Frskvårdshuset. Spinning Rpm. Hjälp! Imorgon lär jag inte kunna gå!


Träffade en gammal lagkamrat som jag också gick i samma klass som i högstadiet. Känns som det är 100 år sedan man sågs sist. Hon hade hus och rubbet. Jisses. Jag har flyttat hem till mina föräldrar igen.... räknas det med som att bo i hus!?;) hehe... jaja.. alla är vi i olika stadier i livet och prioriterar olika saker och väl är väll det!?

Efter spinningen inhandlade jag maxis hemlagade färdigmat till mig och berra. Tro fasen att Fidde skulle komma med kebabrulle!!! Sen blev robert gustavssons nya ihopklipp och Johan Glans World tour i Skåne!

Planen lyder nu 500 i Lund med gänget. Tjo! Men det är väll jag som får sköta planeringen..=/



Två uttryck, dessvärre inte citerade.... men klokrena ändå!

Robert Gustavsson
-Aida, den skulle inte vara där.

Johan Glans
- Vi skåningar pratar ju bara brett när ni andra norrbor är med för att reta er. Inte för att vi själva förstår vad den andra säger.
- ÅÅÅÅh, här kommer hon som heter Duga!

En sån där

Äger...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x ) Olika borttagningsmedel
(x ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 13

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
(x ) Tonat håret
(x ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( x) Tatuerat dig
( x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 19

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Farmor

Damn Marie. inte samma då.=/

Hahha. men då får du nästan bosätta dig här då åsa!:)


Shit vad handboll är kul!!!! Jag kommer på måndag igen:) see ya!

Var och hälsade på farmor idag. Hon sa att hon aldrig varit lyckligare än vad hon är nu! Så sjukt fint! Jag och L försökte med, amen du... när du var yngre då? Nepp. Nu är jag som lyckligast!  Farmor bjöd på en sån himla massa skratt och skvaller! Tydligen var de, de första utöver slotten som hade bil i trakterna. Kul kul!

Jag älskar att se farmor lycklig!

Kritik är guld värt!

Happ. Hemma igen. Med långa naglar och allt:) Hämtat grejerna hos Loa efter festen i fredes, snacka skit. Var upp om och snackade lite skit med idrottslärarna idag med. Skickat in forskningsplanen. Tjo.


Fick idag (så där två månader efter alla andra, mitt eget fel=/) mina utvärderingar från lägerskolan. Jag blev sjukt glad att en i klassen hade vågat kritisera mitt sätt att leda och vad jag skulle utveckla. Det är fasen starkt gjort! Han har verkligen förklarat på vad som jag behöver utveckla... Lugna ner mig, lugna ner mig och var lite mer lyhörd. Känns faktiskt skönt för han gjorde det på ett å bra vis. Även om jag fick en massa beröm och sådant med så är det av kritiken jag lär mig! Så
de så!!! Han trodde iaf att jag skulle en dag i framtiden tillhöra kategorin "de bättre idrottslärarna". Skoj skoj.


Ska faktiskt träffa min kusin Linda idag. Tror det var ungefär... år och dar sedan jag träffade henne. Hon flyttade hem från sthlm samma dag som jag flyttde till åland så... =/ Vi ska iväg till farmor nu ikväll och sen ska jag hänga med henne och träna handboll. Handboll!!! Wiie. År och dar sedan jag gjorde det också. Sjukt kul men shit vad dålig jag kommer till att vara!!

Var och köpte gymkortet idag. 3700 för ett år som student. Rena rånet!!! Jisses!



Jag ska å till Gbg ihelgen med Carro och träffa Fia och Snyggo!!:) ska bara bestäla biljett med!:)

Måndag morgon

Tidig måndag morgon, bara tuppen är vaken och jag.


ska bege mig in till staden nu. Få mina naglar förlängda och gymkortet betalt.

So long.

Back home

Har varit och lirat bandy nu... skoj skoj! Jag älskar att gänget bara samlas sådär och lirar på inga grunder alls. Det bjuds på så många skratt och inga krav! Åh! Världens bästa bandygäng?

Har blivit lite ben n' jerrys idag! Mumma!!

Fick precis höra att A går på gymmet jag tänkte skriva in mig på. Men det ska jag fasen inte bry mig om!!!! ...eller?

instabil?

Jag fattar inte hur man ena sekunden kan vara glad och skratta och andra sekunden gråta förtvivlat och skrika på någon. Är jag så känslomässigt instabil? är det något vanligt förekommande?

Har bestämt mig för att slänga kläderna jag har fått av A. Kan inte se dem mer.

Fyra dagar off

Nu har jag haft fyra dagar helt off från allt vad rörelse och träning involverar. SKÖNT! men idag drar det igång. Innebandy med gänget och sen om orken finns kanske man tar sig ner och tränar med herrarna... eller..!? nja. lär ju inte ha någon ork så som det sluta sist...:/

Usch och fy. Nu ska jag ta tag i att rensa ut mnin garderob så att jag åtminstone kan få in en del. Har ju fortfarande kläder liggandes i hela huset. Örk!

Gårdagen

Testet gick åt pipsvängen. Inte fasen fattar jag begrepp inom exempelvis arkeologin på engelska. Nepp nepp. Fick iaf reda på SAT resultat inte är på det viset jag har fått förklarat. Ju bättre snittbetyg från gymnasiet destu mindre poäng på provet behövs. Kul att en av lärarna på skolan kände igen mig trots att jag aldrig egentligen haft med han att göra. Så stannade och snackade med han ett bra tag efter det att testet var slut. Åh, jag saknar nästan Borgar. En helmysig gymnasieskola. Hörde dock att min gymnasieutbildning inte finns kvar på skolan och att för varje plats på skolan söker tre elever den som första handsval. Helt klart fick det en att känna sig lite speciell som ändå kom in där:)

Vid två mötte jag upp Lollo i Malmö och gick och käkade på Jensens, min favorit resturang! Massor av skvaller och skratt. Min älskade Louise!:) Sprang ett varv på stan med innan jag fick skynda till tåget. Väl på tåget mötte sedan Emma och David upp. Stack upp till Hm i stan och handla till mig innan jag höll på att lura med Emma och David till fel ställe:) men vi kom till sist upp till Loa där det var pre-preparty. Mötte upp de andra på Thai Kong och käkade. Starkt. Starkt. Starkt. Jag blev väl påmind om varför vi var på stammisar under Asienresan förra hösten.

Drog hem till en i klassen och lekte lite och snacka och drack. En i klassens date kom... men gick lika snabbt. Kan ju inte ha kännt sig så välkommen..:/ hehe.

Idag har dte blivit en snabb runda på stan och guitar hero hos kusinen.


Tänkte egentligen jag skulle ha hafte en data och telefonfri kväll. Men datan råkade komma fram ändå..=/


Idag flytta de ihop..=(