En helg med killarna i västra Skåne

Jennie, jag saknar dig också!!

Igår morse gick vi upp i ottan. jag och mamma följde med pappa in till stan redan vid sju. EN lördag!? YEPP. Stack och styrketräna. Sen upp och käka frukostbuffé på konditori fantasi! Sjukligt gott. Fick en massa flashbacks ifrån i vintras/våras när vi käkade frukost där med laget och med kompisarna var varannan söndagsmorgon. Åhh. Sprang inom oich köpte en liten gåva till Kim och Josefin. Upp och socialiserade mig med kusinen och hennes sambo innan jag hoppade på tåget till Lund. Väl i Lund mötte Kim och Josefin upp mig. Hade mys hemma hos dem med pepparkakshusbak, wow och snöbollskrig.

Tog mig ut till N. Fäladen där jag överraskade min bror en stund innan jag mötte upp Berra och Trulle. Hem till trulle och beställde käk. Av någon anledning åt Berra upp halva min tallrik.. Dum! :) Trulles lillebror kom och gjorde oss sällskap en stund innan vi to oss mot city. Damn. Här ser det stängt ut. Vi var på fel ställe. Men efter min guidning med min bror till hjälp kom vi till sist rätt. 500  var fantastiskt roligt! JAG ÄLSKAR JOHAN WESTER! Jag blev Liza Menelli. Berra blev sälvaste Lenin och Trulle blev ngn jazzsnubbe.

Hem till trulle igen för att göra oss i ordning. Hoppa på bussen med destination Malmö. Väl i Malmö yrade jag oss till Slagthuset. Sjukt mycket folk. Mycket ungt folk. Vi dansade, snackade, skrattade och dansade ännu mer.  V i bestämde oss så småningom för att bege oss tillbaka till Lund. Kollade upp bussarna och där var en som skulel gå runt fyra snåret. Vi fick dra med oss Berra upp till stationen...(annars hade han flugit iväg i den vinden, för han tyckte det blåste för mycket.... vilket det gjorde!) Men ack. den avgången gick ju inte. Vi fick springa upp till gustav. Tillbringade en timme på Bk, en stund på McD innan klockan slog 05.51 och tåget mot Lund började gå. Fy fasen vad det var kallt att springa runder på stan i flera minusgrader! Brrrrrr! 

Väl i Lund fick vi sedan vänta in anslutande buss. När vi väl kommit tillbaka till Trulles place var klockan sju vilket betydde att jag varit vaken i 25 h.. Suck. Inte undra på att jag var trött. Däckade direkt.

Idag blev det mysfrulle innan vi inhandlade lite färdkarkki och träffade min granne på Willys i Lund. Skumt! Väl back i Ktown spenderade jag hos kusinen innan vi for och träna bandy. Usch. Jag var som en levande zombie. Totalt borta.


Ne. ska lägga mig sjukt tidigt idag och det ska bli så skönt! För i morgon väntar det specialiseringsträning och mötte med "volleybollslaget" och sen jobb till fem och efter det blir det handbollsträning!:)

Ikväll är det ensam mamma söker! Tjoho!

Kommentarer
Postat av: jennie

OJ, vad hedrad jag kände mig när jag kikade in här.. =) snart dax för party va??!!

2008-11-24 @ 17:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback