Tandläkare

Sista dagen med klasser är över. Yes. Bara två finals och en uppsats kvar att klara av!

Började morgonen med att gå till tandläkaren... igen. Gjorde klart hela cleningen... och satte även på stripes. Så nu ska mina tänder bli vita och fina. Hoppas verkligen att det fungerar. Dock reagerade jag på medlet de satte i efter tandläkarbesöket.. vilket gjorde att de flippade ut. Läppen svulna upp... Annars kan jag verkligen rekomendera att gå till de som håller på att utbilda sig till tandläkare. Två personer (en utbildad = lärare och en som håller på att lära sig) som kollar hela tiden... vilket gör att det är en väldigt liten risk att de missar något. Det är även sjukt mycket billigare. för $35 (280 kronor) fick jag röntgen bilder, foton, undersökning, rensning, tandavtryck (så att jag kan beställa skenor till fotbollen) tandkräm, tandborstar, tandtråd osv.

Måndag:
- Matte prov
- Bankkort?
- At&t (de vet inte hur det blir än..)
- Träna
- Skicka in coachtider

Tisdag:
- Engelsk test
- Test i konsthistoria
- Träna
- 2 uppsatser, psykologi
- BANKETT!

Onsdag:
- Coaching
- Transfer, credits? --> byta klasser? (de vet fortfarande inte...)
- Träna

Torsdag:
- Tandläkaren 8.30 am
- Engelskuppsats slutdraft
- Final engelsk uppsats draft 1
- 2 uppsatser psykologi behöver inte göra dessa längre
- Träna

Fredag:
- Träna

När som:
- Deklarera
- Städa
- Tvätta
- Förvaring, var?

Det är onsdag

Glory glory Manchester United! Mitt älskad united spöade arsenal.

Creditsen vet jag ännu inte om jag får de överförda...- it sucks om jag inte får det. Får jag det som kommer jag troligtvis ta examen här... OCKSÅ. Får jag inte det så skiter jag i examen här.

Har varit och coachat kidsen idag. Fick en bok med en massa övningar för alla åldrar och tankar. Kanon. och det på engelska och en handskriven text speciellt tillägnad mig :) :)

Har tagit mig en onsdagsöl. Slängt in tvätten som jag nu ska hämta. Fått tillbaka mitt matteprov. 98 av 100.. damn it. samt spelat gh. Ska fixa min ena engelskuppsats sen innan jag dyker ner i bingen.

Viktuppgång eller ej..?

Det där jag skrev om att jag lagt på mig en del... är väl egentligen inget jag vet så värst mycket om utan det är mer känslan som säger det. Att låren vuxit kan ju vara  för att jag har koncentrerat mig på att stärka så väl fram och baksida, jeansen var dessutom tajta redan innan så det kan också vara en inbildning. Men det är nog relativt enkelt att komma till usa och lägga på sig... all den maten.- Även om man försöker äta hälsosamt med vanlig husmanskost och en sallad till det så trycker de ner en massa smör och fetningsmedel i maten ändå. Tränar... gör jag egentligen inte så mycket om man jämför med vad jag har gjort. Vi har kört fyra pass med laget och sen har jag kört ungefär tre pass själv i veckan... jag låg på tio-tolv träningspass förut. Har du fått en förklaring nu?

Header!

Finally... har först nu efter... två års(?) bloggande... gjort min egna header... men jag fattar inte varför texten hamnar mitt i huvudet på mig... och jag trodde det var som med c++ att man skriver <br> vilket skulle leda till radbyte... men icke. hur gör man!??!?!

Det finns en del människor som bara ska ha och ska ha. Jag är lite utav hatisk idag, jag vet. Men vissa människor har jag det lite svårare för bara.... folket här är inte som ni där hemma! Ni är speciella! Jag saknar er alla!

Bankett...!?

Banketten var ingen höjdare alls. Långdraget och enformigt. Pinsamt värre så var där en i laget som gjorde bort sig och laget. Jag skämdes. Jag som trodde det skulle bli kul idag och att vi alla skulle gå ut tillsammans. Men skjuts verkar inte vara det enklaste att fixa till alla och några måste plugga innan de kan dra... jag hade chansen att dra med Marie och Gg men tackade nej... hade kännt mig som en sopa mot Elin då vi sagt vi skulle dra ut tillsammans. Fortfarande diskuterades om vi ska dra eller inte. Jag har gett upp... jag går in till freshmensen... eller går och lägger mig. Jag pallar inte.

Förbannad

Jisses... lång och irriterande dag. Jag blir så jäkla förbannad över att fusk lönar sig på denna skolan!!! Även försenade papper med flera veckor är helt ok utan avdrag! Jag blir förbannad!!! Men kommer få B+ i psykologi, en ljusglimt under denna dystra dag.

Screw diet, eat icecream! Mitt nya motto... som jag verkligen lever upp till för tillfället!

Ikväll är det bankett som väntar. Marie och Elin är på väg över. Ska göra oss i ordning här, dricka en fördrink och så innan vi ska träffa de andra och börja förfesta.  Sitter och lyssnar på joddla nu och dricker en kall öl! Känns som en sommar hemma!!!

Blir ingen träning nu,.... dumma hals och huvud.

Veckans to do än så länge:

Måndag:
- Matte prov
- Bankkort?
- At&t
- Träna
- Skicka in coachtider

Tisdag:
- Engelsk test
- Test i konsthistoria
- Träna
- 2 uppsatser, psykologi
- BANKETT!

Onsdag:
- Coaching
- Transfer, credits? --> byta klasser?
- Träna

Torsdag:
- Tandläkaren 8.30 am
- Engelskuppsats slutdraft
- Final engelsk uppsats draft 1
- 2 uppsatser psykologi behöver inte göra dessa längre
- Träna

Fredag:
- Träna

När som:
- Deklarera
- Städa
- Tvätta
- Förvaring, var?

Sjukling

Nej. Det är orättvist. Jag vill inte vara sjuk! Upptäckte igår att jag har svårt för att svälja... damn it. Fick bryta mitt och Danielles avtal om glass direkt.. kunde inte träna ingenting. Får väl skylla på att det var det som var anledningen till varför det inte blev så mycket pluggande igår även om Jacob och Elin kom över för att plugga. Som Jacob sa, varför har inte vi hängt tidigare? Vi har ju så sjukt kul ihop! Dessvärre kommer han inte komma tillbaka till UB.. utan kommer bo i New York för att plugga Fashion. Sorgligt men sant.

Frågan är om jag lyckas ta mig ens till banketten ikväll..!? huvudvärk har tillkommit idag. Och genast tror alla jag har pigflue. Snablar heller. Jag är FÖRKYLD! men men.

ska plugga nu innan provena börjar.. och skriva ut mina uppsatser.

Jag ska

Har kollat runder på resor med love nu! Turkiet, Tunisien... ja var som :) ska bara kolla upp så att vi kan fara med.

Jag ska plugga. Jag ska vara duktig. Jag ska få bra betyg. Jag ska jag ska. Eller... ska man springa och träna istället...?

Veckan

Veckans to do än så länge:

Måndag:
- Matte prov
- Bankkort?
- At&t
- Träna
- Skicka in coachtider

Tisdag:
- Engelsk test
- Test i konsthistoria
- Träna
- 2 uppsatser, psykologi
- BANKETT!

Onsdag:
- Coaching
- Transfer, credits? --> byta klasser?
- Träna

Torsdag:
- Tandläkaren 8.30 am
- Engelskuppsats slutdraft
- Final engelsk uppsats draft 1
- 2 uppsatser psykologi
- Träna

Fredag:
- Träna

När som:
- Deklarera
- Städa
- Tvätta
- Förvaring, var?

Beachen

Har varit någonstans mellan 25 och 30 grader idag... så det blev som sagt stranden med Elin och Sofia. Gick hem och lira gh :) och sen stack jag på en underbar joggingrunda!!!! Att jogga i denna värmen med insmorjd kropp gjorde så att man så grymt brun ut! I like!

Sitter på rummet nu och funderar på om man skulle ta tag i sig själv och börja plugga snart.... innan det blir öl och gh med Emma.

Lördag i New Haven

Igår så blev det ett par drinkar här och guitar hero... innan Steph ville ut. Så ville ju jag också.. och Elin svängde om från att vara påväg hem och sova till att komma med och sen hoppade även Marie och Ivana på. Vi drog till New Haven igen...   Drog som sagt till en ny gaybar, fast nu var jag inte ensam straight. Stötte på en tjej... hon sa till mig: du är straight, från europa, spelar foyboll och spelar hockey. Jag bara hur skjutsingen, förvisso spelar jag inte hockey... jag hade inte ens öppnat min mun. Hon sa att det kunde man se på mig... så sa även Steph. Jahapp.


Det är strålande väder ute... så ska slänga mig i duschen nu, käka och sen kan ni finna mig sovandes på stranden med huvudet under en bok! :)

Utgång i New Haven

Igår fixade jag och Elin en massa.. Tränade på riktigt gräs! åkte och köpte nytt däck till bilen, tog en kaffe i downtown, försökte fixa mobilen men at&t vill fortfarande inte släppa den, kollade på fotboll och spelade gh! :) en bra dag.

På väg från fotbollsmatchen träffade jag killen som jag har matte med... de skulle till new haven och festa på en gaybar...jag o elin var inte sena att haka på..
    

   


Kändes nog sören att man var den enda straighta på baren! Men sjukt kul hade jag! Det ska vi göra om! Snackas om redan ikväll! men man vet aldrig.

Vi fick springa som tusen för ett tåg som aldrig kom så det slutade med att vi fick spatsera runt i New haven i ett par timmar och träffade där en massa lustigt folk. Yales säkerhetsvakt skjutsade sedan hem oss vid fyra tiden så vi slapp sitta där till fem.


Kan ju tilläggas att Elin stod i affären och dividerade högljutt för sig själv om vilken sorts chips hon skulle ha... hahaha. Så kul!

Att byta hjul på en automatare

Testen och allt det där skitet är över nu iaf... för den här veckan.

Fick ett glädjande besked idag dock och det är att morgondagens fystester är inställda och därmed ska vi inte ha fler träningar för denna terminen.

Jag och Elin skulle byta däck på hennes eller.. bretts kärra då det blivit punka på hjulet. Tydligen har hon kört över en skrev som sitter inborrad i däcket... så det blir till att kasta. Duktiga som vi var gjorde vi som vi skulle... lossade på muttrarna, hissade upp bilen med domkraft...då jag plötsligt hör Elin vråla: "It is moving! It is moving!" Mycket riktigt så rullade bilen och domkraften föll ihop och bilen ramlade ner. Som tur var fortsatte inte bilen att rulla då det punkterade däcket satte stop för det... men där var ett tecken på att vi inte är vana med amerikanska bilar. Vi är ju vana vid manuel växellåda och handbroms... men det finns ju inte på automatare och inte visste vi att dehade någon nödbroms och var den satt... till sist lyckades vi iaf på däcket bytt.

Elin ville inte vara hos sig och spela gh så vi fick dra hit det här. Helt plötsligt satt halva laget här inne och lira, drack öl och käka pizza. En härlig kväll minst sagt! Elin ligger däckad på min roomies säng... så jag fick sluta spela.. :( men men..

Kanske blir det New York imorgon med Elin och Emma... eller en cruis i det fina vädret här omkring.

Slagit i hoet?

Jag måste ha slagit i huvudet eller något i natt för när senast fick jag för mig att ta på mig de tajtaste jeansen jag äger... bara för att se om de fortfarande passar (varning, jag har lagt på mig en del..., amerika syndromet som jag kallar det...). Tajta sören var de innan och nu skulle de väll knappast gå till knäna ens? Men jojo! De sitter på nu! Herrejisses! Barar för det ska jag bära dem idag! En hel dag i jeans! När hände det senast??

Idag är det EXAKT EN MÅNAD TILLS JAG ÄR HEMMA!!!!

Öppenhet borde vara en självklarhet

Skulle coachat ikväll... men regnet gjorde så att det blev inställt. Fick en del pluggat samtidigt som jag åt massor av isländskt godis :):) i matsalen var det sen värsta servisen och fin dukat... och fin mat... varför..? fråga mig inte. Tydligen skulle vi vara klädda i vårt finaste. Självklart var jag det. Badskor, halvsmutsiga träningsbrallor och en tröja med reklam för inte de bästa saker men ändå. Nästan det bästa jag kunde hitta. passade jag in? jadå!

Så gick på matten ikväll istället. Har nog världens roligaste kille i klassen. Han får mig att kikna av skratt. Han är helt beroende av sverige.. trots han aldrig varit där... för vårt mode, märken, musik och att vi sägs vara världens mest öppna land för homosexualitet. För mig lät de konstigt att vi skulle vara det, för enligt mig finns det på tok för mycket fördomar kvar i vårt land. Helt sjukt om det skulle vara de mest öppna, de borde ju vara en självklarhet att det skulle vara accepterat av alla.
En låt som är bara så bra :)

For och kollade på fotboll sedan med mina kära polacker och estländare. Härligt även om det var kallt och regnade. Sen skulle jag och Arthur plugga... blev lite gjort... men skönt att få prata av sig igen. Länge sedan jag pratade med honom så känns det som. Milos hade födelsedagsfest idag... nästan alla atleter jag umgås med var där... men sen fick jag också höra den brutala utkastningen alla fick av RD... då blev jag ganska så nöjd över att jag inte var där.

idag var det ca. 5 grader celsius ute. ryktet sägs att det tills på söndag ska ha stigit till 30 grader celsius... :) heja!!!!

Inget vidare

Krapula krapula krapula... ibland blir jag lissen. Proven gick inget vidare och engelskuppsatsen blev inte bra... psykologiuppsatserna ska göras om för tydligen fanns det direktiv på radavstånd och sådant trams...Idag ser jag det som trams för att jag vet att jag även måste spy ord i arbetet med.. jag hatar det. Bättre med kortare och konkretare!

I looove andra avenyn! Kollar på Mia och Klara nu :) Jag dööör av skratt så kul de är ibland :)

Har haft en mysig studiegrupp med en de från laget ikväll.. mys... men inte mycket som gick in för någon av oss.
Tydligen ska det bli tester imorn å...

natti


Åååå 30 dagar nu!!! till sverige!!!

Keepers

Träningen i morse.. blev hård... men förväntade mig värre.

På frukosten.. så fick jag mig ett gott skratt då Milos (herrarnas keeper från Serbien) käkade ägg. Skållheta var dom... men de skulle ner och de skulle ätas först även om han hade ex antal tallrikar till med annat käk... Så sa jag till Milos något i stil med att: du grabben, du måste visa att vi keeprar är smarta, du kan ju äta skållheta ägg och kyla sig på mjölken för att sedan ta en tugga till. Det är i stil med ungen som lägger handen på spisen och upptäcker att den är varm, men bara måste känna en gång till för att se om den verkligen var varm... x 100 för Milos. Då klipper Tyler ur sig: Du Emelie! Det där med målvakter som kan vara smart!? haha, han har redan fördärvat det för er alla tusen gånger om.
            Typsikt Milos :)

Ne. Idag väntar två prov och tre uppsatser som kan in... HJÄLP!

Sälja reklamplats

Mattetestet idag var löjligt enkelt.. man blir nästan lite irriterad... slutade med att vi fick använda boken...utan att den ens behövdes.

Med laget ska vi sälja vars en aid. typ reklam i programbladet, vilket knappt någon har gjort. Inte så lätt när endast fyra av spelarna kommer från närheten och alla andra långtifrån. kontaktnätet är inte det största. Fick hör att helvetet kommer braka loss imorgon om vi inte säljer vars en. Antar att det betyder att vi kommer få springa i ett par dagar vilket inte gör mig så mycket... fast hade gärna viljat ha fotbollsträning nu sista veckan. I värsta fall tar jag en bild på mig själv och sätter in i programbladet med en autograf. Iskallt? Emma tyckte jag skulle ha undertexten: Seeking a hot guy och mitt telenummer. Why not?? Hon kunde även bidraga med 4 cent... bara $124.96 kvar to go då... bidrag på vägen någon? :)

Enligt Emma:

Plugg plugg plugg

Inomhusfotboll... är det verkligen tillåtet att kalla det fotboll? ibland kan man undra. Jag är ganska ensam om att vara lite utav en motståndare för denna form av "fotboll". Men nu är sista inomhus passet över! Tjoho. Dessvärre har vi bara två utepass och ett fystestpass (Beep-test, sprinter och one miles) kvar. :( Sista veckan med träning alltså. Sen har jag fem veckor kvar att träna för mig själv innan jag är himma! Har fortfarande inte bestämt mig för vilka jag ska spela för i sommar... om man skulle ta o göra det...

Någon annan som är ett fan av Mia och Klara? Ett av svts program. Jag älskar SVT! Mäklarna, Mia och Klara, Andra avenyn, Sydnytt! Heja!

Idag är det matteprov som gäller, imorgon är det konsthistoria prov, engelskprov, engelskuppsats och två psykologiuppsatser som ska in och på torsdag är det stora och förhoppningsvis sista psykologiprovet som ska göras. Det börjar kännas att slutet är nära :) så.. idag må jag inte ha så mycket extra tid att fördriva. FOKUS.

Ne, ska springa väg och köra lite agility nu :)


Söndagsplugg

Sushin igår var underbart god! Ja jisses. Blev sake till det. Betydligt mer human än den brännande jag fick i Kina. Kvällen avrundades med "King" och beerpong.

Idag for jag och Elin till Milford mall. Hittade ett par gråa jeans iaf.

Har pluggat och varit duktig....

Mamma o pappa har bokat biljetter över nu för maj månad. Den 9e kommer dem :) vilket är om 20 dagar :) och om 32 dagar flyger jag hem!!!

Pappa är stolt över mig! :)

Ska se på mäklarna och sova nu!

Nothing at all

Ju mindre man har o göra ju mindre hinner man med att göra utöver det...!?

Händer inget spektakulärt alls här på detta stället...:/ its sucks...

har lirat turnering idag... lojaste laget var vi dessvärre...:( jag gillar det inte alls men samtidigt så är det inte så lätt att vara seriös när när ingen annan är det heller. mitt lag vann iaf  förmiddagens turnering. och väl var väl det.

Ne... ska dricka min kaffeblandning nu.. :) Mjami! och sen blir det sushi i new haven med fyra andra ifrån laget. Har inte ätit sushi på tio år... eller jo.. testade en halv bit för ett tag sen.. men kommer inte ihåg hur det var. Undra om jag gillar det..!?


Baaaah. jag tror att alla förstår svenska här idag typ. vet inte hur många gånger jag börjat snacka svenska med någon icke svensktalande... aaaaah!

Godnatt

Udda... men någon från Costa rica... har försökt ringa mig. Udda udda...!!

Till min stora besvikelse hittar jag inte sladden så att jag kan lägga in bilder från trippen :(

Coachingen idag gick ganska så okej. Lite avigt när det ska vara på engelska.... öööh undra nu vad överstegsfint heter på engelska... typ. Deras sätt att lära ut är även den helt annorlunda här. Skriker jag som coach freeze så skriker barnen tillbaka "Yes, coach!". Känns mycket udda i förhållande till den coaching jag är van vid att använda mig av. Sen för det andra så är dessa barnen betydligt yngre också. Men söta som få är dem :)

Dags för ett avsnitt av mäklarna innan jag somnar!
Natti!!!

Seeley it is!

First of all! I had a BLAST in Indiana and Illonois!!!!!

Second of all, we got a room in Seeley!!!! Not in a tent or in Bodine! I am soooooooooooooo glad! Helt sannslöst att vi lyckades få det! Det är ett lotteri som pågår. Den som har bott här längst får lägst nummer och så vidare... vilket betydde att jag fick nummer 610 och Elin hade ännu högre. Har inte hört om någon annan som har haft högre nummer än mig och Elin...så det var helt enkelt ganska så kört för oss. Jag och Elin "smög" till lotteriet väldigt tidigt... men inte hjälpte de så värst mycket, vi fick vänta ändå. Alla som satt och vänta sa att Seeley är kört och ävenså Cooper. Vilka är de enda två byggnaderna jag skulle kunna tänka mig... Barnum skulle vara ok men absolut inte Bodine där Elin bor nu. Samtliga i laget hade redan fått i Seeley (utom en som ville bo i Cooper). Simmarna som jag bor granne med hade lägre nummer än oss kom ut med ett rum ur Barnum och sa pweeeuh, där är typ två rum kvar. NONONONONO!!! Det blev vår tur. Vi smög oss bort mot Seeley... YEEEEEEEEEEEEEEEES! Där fanns två rum lediga. Förvisserligen innebär det att vi kommer vakna varje morgon klockan sex av att sopgubben kommer... men just nu bryr jag mig inte!! Fattar inte att ingen annan har kollat upp detta... alla har visst bara antagit att det är fullt där. Men det gör inte mig något :):):):):)

Ne, ska skriva uppsats nu för imorgon ska jag till tandläkaren!!!

Jag säger bara:
Don't stop believing!Seeley it is :)

KIRPISom en timme ska jag få träffa denna underbaringen! Har inte sett Kirpis sen i augusti!!!! jisses! that's a while ago!

har varit downtown indianapolis idag och ska nu som sagt till Purdue. beccas bror och kompisar är där också. fett nice :)

Imorgon blir det chicago!

Torsdag

Blir bara små korta updates när jag är här

perfekt väder i morse får vår lilla promenad/joggingtur. for sedan och käkade där becca jobba så vi fick en underbar servitris ;) Sen for jag och becca och hämtade hennes pojkvän som är sjukt trevlig och kanon för becca.

beccas lag spelade match så jag var med och värmde upp keepern och satt med på bänken. :) becca är en bra coach. förklarar bra och väldigt positiv!

Sen for vi alla fyra och käkade på en mexikansk resturang och när vi kom tillbaka stod där påskgodis på trappen... ikväll har vi spelat mario kart igen och wii fitness.. :)

Godnatt!

Is finally in INDIANA!

Råskis råskis... om du tänker efter på vad vi sa hela sommaren... :) becca is my man with a skirt and a v... she is not a man you know :)

Är äntligen framme i Indiana!!! efter förseningar och en tur om Detroit!!!!

I love it!

Har funnit en ny vän i Emilia... Beccas hund :) så nu ska jag Emilia och Fran ut och gå.
Och när jag kom in i huset igår så stod där nygräddade cookies, mjälk och cookie dough på bordet! I loooove!

Huset... har 7 toaletter... behöver jag säga mer om hur stort det är? Spelrum i källaren, pool medrutchkana och trampolin... x antal sovrum... jisses.

Ne sociala Emelie :)

Indiana here I comes

Idag är det take off... yay. Indiana here i comes :)


äntligen ska jag få träffa min man med stort V! Aaaaaah!

Dessvärre går flyget vi Detroit... men skit samma för jag är så glad :) ska bara träna först med...

Poetiskt

Tid för poesi mellan tvättarna...It was time to fulfill my dreams

I packed my belongings and went overseas


With a hope of forgetting

I did my down setting


In my mind where no one can see

Came you with me


I thought that the time off my life where coming

What I do is just longing and longing


Longing for a life with you

I wonder if you do so too

/Em


jag och påskharen har ett litet udda forflutet

Just nu tror jag att jag dor av skratt ;) mamma skickade mig en lank pa msn... jaha... jag oppnade den och sag att hon hade vunnit nagot. Hon berattade da att fragan var som foljande: vilket land påskharen kom ifrån?
Kan ju da meddela att jag och paskharen har ett litet udda forflutet. Nar jag var yngre och var pa bilsemester igenom Europa sa fick jag syn pa paskharen. Paskharen var for mig en kille (kunde vara vilken kille som helst) som korde en cabbe med en scarfs pa huvudet (for att inte brannas utav solen forstass). Denna man blev for mig paskharen. Jag var livradd for honom. Det skumma var att vi var pa vag hem da jag fick syn pa honom och genom hela Tyskland sa korde vi tillsammans. Det blev att den ena korde om den andra innan den andra korde om den ena. En hel dag spenderade vi med detta korandet. Varje gang jag sag honom blev jag livradd och sa att han var dum i huvudet. Tydligen var det min vision av paskharen.

Pa nagot vis lyckades dagis lura i oss att paskharen kom och malade naglarna pa barnen om de hade hander och fotter utanfor tacket nar de sov till langfredagen. Bara den natten. Varje kvall innan langfredagen gick jag in och la mig i mamma och pappas sang for jag vagade inte sova sjalv. Jag sov som en pinne och rorde inte en flack och till min stora besvikelse sa var alltid nagonting malat pa morgonen. Jag grat tonvis.

Tillaggas kan goras att paskharen bodde enligt min morfar i hans kallare. Jag var alltid valdigt exalterad nar jag var dar och se hur paskharen madde. Morfar knackade pa kallardorren och fragade hur han madde och tillbaka fick vi sparkar pa dorren. Varje gang vi fick svar sprang jag snabbt som in i upp for trapporna och var livradd.

Jag trodde oerhort mycket pa paskharen mycket mer an vad jag trodde pa tomten!!!

Sa svaret pa fragan blev Tyskland :)Larmet sattes igång

Woops. Som jag berättade när jag flytta hit så fick vi en PAL. Ett larm. Trycker vi på den så ska vakter komma snabbt inom skolans område... jag har helatiden varit livrädd för att råka sätta igång den... och självklart så hände det nu ikväll. Hade nycklarna i jackan som jag hängt på stolen och tydligen när jag lutade mig emot ryggstödet så gick det igång. Två vakter kom springandes. Hjälp vad pinsamt! Vet inte ens om man vågar ha larmet på sig för jag vet att man kan få betala om man sätter igång det utan att det hänt något men samtidigt är det ju en säkerhetssak när man är ute på campus....


Möte, träning och bestämda klasser för nästa termin

Träningen i morse var innomhus... vilket jag inte är överdrivet förtjust i. Borde man verkligen kalla det fotboll när man spelar inomhus? ibland blir jag fundersam över det...

Efter träningen gjorde jag agility och drog till gymmet. Då upptäckte jag att jag fått mess av tränaren... han ville snacka med mig. Varför slås man alltid av tanken "vad har jag nu gjort??" väl där så var en av de assisterande coacherna med där... så samtalet fick ta på engelska.. genast blir de lite svårare att uttrycka känslor. De var oroliga över att jag i juni skulle lägga ett mail och säga att jag inte kommer tillbaka. Har jag sagt att jag ska göra något så ser jag också till att utföra det punkt. Visst kan speciella omständigheter alltid förekomma, men det är med syftet att utföra det iaf. Han frågade var jag skulle spela i sommar... och jag sa som det var att jag mer eller mindre idag har fått ett jobb som innebär sena kvällar och arbete på helger vilket mer eller mindre resulterar i att jag inte kan spela i sommar. Jobba det måste jag iaf. Dett var han inte så nöjd med så han skulle höra sig runt...

Har varit och fått mina klasser för hösten också. Min advisor var väldans go och hjälpte mig massor. Har fått som jag velat i stort sett bara morgonklasser... i och med att vi tränar mellan 1-3 pm och sen är det coaching (förhoppningsvis) efter det. Vad sägs om; karate, tae kwon do och självförsvar? Kommer även läsa matte, engelska och computer concepts. Troligtvis... eller jag kommer nog att droppa en av klasserna tror det blir computer concepts... eller engelskan..även om den är viktig.

Nästa termins schema ser ut som följande:
Mån: 9-10.40 Matte, 11-12.15 Karate, 1-3 Fotbollsträning
Tis: 9.30-10.45 Engelska, 1-3 Fotbollsträning, 6-8.30 Computer concepts
Ons: 9-10.40 Matte, 1-3 Fotbollsträning
Tor: 9.30-10.45 Engelska, 1-3 Fotbollsträning
Fre:9.30-10.45 Tae Kwon Do, 11-12.15 Självförsvar, 1-3 Fotbollsträning

Ett helt lysande schema enligt mína ögon.


Nu ikväll efter mitt mattetest så drog jag och Danielle och spelade squash. Jisses vad länge sedan! Jag vann matchen med 2-1 i set. Mycket viktigt. Blåsan på fingret gör inte lika ont när man vet att man offrade sig för en seger. För övrigt är det ju en tokigt farligsport när Danielle svingar racket och skjuter ner en. :) Hade verkligen skit kul när vi spelade. Jag behövde det! Det är som Danielle sa... Emelie vissa stunder verkar du bara så sjukt glad andra verkar du så ledsen. Jo så är det. Jag njuter väll mer av de få lyckliga stunderna när man har det tufft annars. Ska plugga nu!

Turnering och fest

Igår var det turnering i New Haven... hade ett samtal med tränaren innan den började... som inte ledde någonstans... jag blev helt enkelt inte ett dugg klokare.

Turneringen gick väll sisådär... höll nollan när jag spelade iaf...

Jag Elin och Marie for sedan till IKEA för köttbullar och LINGONSYLT! heja.

På kvällen blev det fest... vilket slutade med en ordentlig argumentationsrunda i mitt rum om varför jag ska stanna... och jag drog alla grejer om varför jag inte ska stanna.

Idag blev det lite simmning i morse... kanske inte det allra smartaste men efter brunchen blev det ut i det sköna vädret. Pluggande blev det inget av... men lite fotbollslir och baseball.. :) så skönt så. stannade där ute i fem timmar! så lite färg har man nog fått.

Ne... ska plugga nu. Ja jag ska. punkt.

jag vill hem

Idag blev det upp käka frukost och tillbaka till sängen för att kolla på film... såg något som liknande en urholkad gammal klassiker... och igår blev det Revenge of the nerds, lite roligare efter den hemska biofilmen.

Vi begav oss ut mot Haven... Mot målet. Yale! not jail... som jag uttalar det ;)

Vår uppvärmning... skulle kunna liknas vad vi kallade en del av vår träning i KDFF för tantgympa... jag har verkligen svårt för att ta den seriöst... eller rättare sagt är de helt omöjligt. Sen får jag ungefär 10 minuters målvaktsuppvärmning med en som tycker jag tar dte hela för seriöst. Hur kan man ta fotboll för seriöst när lagets tanke är att vinna nationals?? Iaf så spelade vi som krattor... inte för att vara någon diva... men nog fasen räddade jag laget i första halvlek. Tog sparkar i huvudet och ett par ordentliga kängor också men lyckades hålla resultatet till 0-0 trots enorm tillbaka press. Vi gick till halvtid då det började åska. Det blev mycket fjollande i lokalen och alla tycktes tappa fokus.  I andra halvlek blev jag riktigt förbannad på vårt sätt att spela och på att ingen kom upp i press det slutade med att jag inte kunde göra vad jag brukar göra... och vi åkte på stordäng.

Återigen går tankarna om att man kanske skulle ta sitt pick o pack och dra tillbaka till Europa. Varför ska jag stanna på ett ställe där jag inte trivs vare sig privat eller med fotbollen? Alla tjatar på mig om att det är som natt och dag mellan höst och vår... men ack. jag vet inte. Jag är inte mig själv här, jag är helt deprimerad och jag gör ingen lycklig i och med att jag inte själv är lycklig... jag är inte mig själv.

Jag och Elin... frustrerade som vi var drog vi till tacolaco ikväll... och väll var det för kvar på campus fixade jag inte att vara...och sen blev det gh

danielle har varit här nu och höjt sitt blodsocker och försökt tjata på mig... men ack. jag vet inte...

The Haunting in Connecticut.

Jag som hatar skräckfilmer.... tillsammans med Elin... som OCKSÅ hatar skräckfilmer kände oss tvingade att gå och se The Haunting in Connecticut. En film som är baserad på en sann händelse. I och med att det handlar om Connecticut... där vi bor så var det bara ett måste. HJÄLP! Elin blundade och jag hoppade till allt som oftast. Creepy. Återstår om man är förmögen att sova ikväll eller ej. Hur som helst så ska Arthur få underhålla mig ett tag nu så jag kan få andra saker i huvudet.
Imorgon är det matchdax... igen.

I've got a summerjob

I've got a summerjob! :) Eller åtminstone så räknar de med att anmälningar ska trilla in för det. För en hel vecka :) :) men vad spelar det för roll när det handlar om barn och ungdomars tillsammans med fotboll! Allt vad jag tycker om! :):) att få träna, bo och äta med samma ungdomar en hel vecka kan ju bara bli fantastiskt jätte kul!

Var och coacha lite igår. 6-åringar! Jisses så små och söta de är :):)

Ne, ska borsta tänderna nu och skriva ut min uppsats som känns riktigt bra för ovanlighetens skull!!!

Heja!

En tisdag = psykologitest och utgång

Sovmorgon! jisses så underbart... eller nja. Vaknade av att det ringde på min svenska telefon.. whhhat? iaf så svarade jag inte. Gick till klass och pluggade under klasserna för dagens prov i psykologi som jag tror gick ganska så bra. hade gärna viljat behålla mitt b där.

Städat rummet har jag gjort :) ikväll blev det lite festande för vi har inte direkt chansen annars... blev utgång i fairfield... men en väldigt lugn kväll då vi redan är hemma och klockan är inte ens 1.blev inte så mycket bilder... denna gången heller...

ne, ska sova nu för om 6 och en halv timme börjar träningen! Tjoooo!!!