Spelklar och vinst inom tva timmars tid.

Vi vann och jag blev clearad en timme innan avspark!!! Helt sinnes. En pa skolan lag pa som tusan och fick saker fixade pa under ett dygn.. saker som i normala fall tar iaf en vecka. Sinnes. Fick smyga in pa hotellets parkering och fixa med en massa papper for att fa internet teckning medans alla i laget kakade for att kunna svara pa fragor och fa mig spelklar. Forst nar laget samlats i omkladningsrummet, precis innan vi skulle varma upp kom beskedet... jag ar klar. Jakla lattnad samtidigt som jag borjade oroa mig for min uppladdning... Aven om jag forsokt tanka positivt och tanka att jag ska spela sa ar det svart nar man vet om att det inte ser ljust ut.

Vinst med 3 mot 2...  deras andra mal var en sinnes rota. jag gar ut och rensar mitt pa rusande attackerande spelare som var en meter ifran mig.. skjuter pa henne och bollen studsar i mal. Sinnes. Kul att veta att mamma och pappa foljt matchen online hemma, de broadcasta matchen. Coolt. Sa de sag allt... :)

Ne.. Elin ska fa tillbaka sin data... och jag ska lagga mig o titta pa film. Traning imorgonbitti. Jogging runt hotellet i guess.. :) Stannar i New Hampshire tills sondag da vi ska mota en annan skola har uppe.

Nighty

Jag vill inte...

Ingenting har hänt. Samling om en timme och jag vill inte följa med. Skulle kännas för jävligt att spendera en hel helg i New Hampshire med laget och se dem spela ifrån läktaren. Jag vill inte.

Coldstone och Confession of a Shoppoholic fick mig i ngt bättre dager igår... men ack. Coachen bad om ursäkt... vilket jag aldrig trodde han skulle göra.

!"%"#/¤

Just nu skulle jag kunna dra alla svordomar jag bara kan på alla språk, genom alla skit utryck som finns. Jag är förbannad. Riktigt förbannad... Eller jag är inte förbannad... eller jo men jag är mest ledsen och besviken.

Åtta månader har det kunnat fixas under. ÅTTA MÅNADER!!!! Dagen innan seriepremiären fattar dem vad jag menar!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är inte spelklar. Allt vad man tränat och kämpa för får man helt plötsligt inte uppleva!!!! Vad gör jag här? Jag har ett liv där hemma i Sverige, I Skandinavien. Ett liv som jag trivs med. Vad gör jag här? Jag trivs inte ens. Och jag får nu inte ens göra det jag brinner för, spela fotboll. Vad i hela världen gör jag här? Så som jag har tjatat för att få dem att förstå! Jag hade kunnat sabba för alla! För hela laget! För hela säsongen om jag inte vetat reglerna! De trodde jag var spelklar....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jag vill hem

A BABY GIRL, WELCOME TO THE WORLD!!!

Ett flickebarn har kommit till världen!!! Inte vilket flickebarn som helst utan underbara bästaste kusinens lilla!!! Sån underbar nyhet! Sådan underbar glädje. Fast dumma dumma telefon som inte kan ta emot mmset :( jag vill se det lilla knytet. Åh, jag vill hem!!!!



Underbaring!!! nu även mamma :)

Jäkla skit träning. Jäkla plojträningar hela tiden. Jag är inte här för att "fool around" jag är här för att spela fotboll.. tack vare detta plojet är jag nu med skadad... så jäkla onödigt allting... vem vet, kanske inte kan spela i helgen nu... undra om man kan ta helgen hem till sverige då?? :) hade varit greeeeat! har onödigt ont i min tumme. Att vissa inte kan lära sig fotbollsregler... aaah jag blir galen. Har målvakten handen på bollen får man som utespelare inte röra den... lär er!!!


Underbara älskade svenska

Ibland är det bra udnerbart att inte bara kunna prata engelska! Shit, jag dog av Matildas kommentar idag.... jisses. Vattenplaning av svett is the shit. Man blir som man umgås...

Träning är avklarad, värsta fysen utan uppvärmning! Sen typ fotbollstennis... gick bättre än förväntat!

Är tillbaka från Wallgreens nu. Snart är det movienight här... mys.

Utslängd

Ikväll blev det Wallgreens där jag skulle hämta ut mina foton och hämta en av fotbollskillarna på skolans medicin... han gav mog trettip dollar pch sa att mer än så ska det inte kosta... apotekaren sa 230 dollar! Jag satte i halsen... Blev även ett stopp på Stop&Shop, DD...

Väl tillbaka på Campus sprang jag till Marie och matilda för att kolla på film... klockan sju var tanken att vi skulle börja se den... vid nio hade vi inte börjat... massa saker som kom emellan... Matildas roomie har kommit nu, en ny spelare i lahet... ännu en mittback.. från Nya Zeeland.. ska tydligen tillhöra deras landslag. Efter filmen, när vi skulle sätta igång nästa kommer deras RA och slänger ut mig... tydligen så är de inte tillåtma att ha gäster än... snacka om att de förföljde mig för att se så jag dragit... sprang och letade efter mig på andra våningar... Löjligt när där är säkerhetsvakter som släppt in mig och tagit min ID... aaaah! Frustrerande... en annan av freshmenen har också råkat ut för trubbel av RA'n... tydligen ska det upp till RD'n (som är headmastern i huset...) Löjligt löjligt löjligt...

Tillbaka på rummet har jag nu börjat pussla med fotona... har satt upp "två sidor" ska visa när jag är klar hur det blev... fint fint fint...


Ne tvn kallar... ska bli skönt att få sova! och sova ut imorgon :)


Slänga i sig maten

Skit... var först nere vid marinan vid 12... trodde inte de öppnade tidigare... shit pommes, tränigen började ett istället för halv två.. snacka om att slänga i sig maten. Trodde jag skulle spy redan under "uppvärmningen/cardio"... jisses. Blev annars en mest obehaglig träning för magen... men chill. Shit, jag är inte 15 längre, när man klarade det..

Back in the room now. Väntar på att marinan ska öppna.. sen ska jag o elín åka och hämta våra foton... och jag ska köpa åksjuketabletter... har helt glömt att jag blir åksjuk på längre sträckor... pommes med. Får hoppas jag inte mår illa av dem bara.

Ne... slappa som gäller :)

Kula ocskå!

Shit pommes!!! Jag och min mobil är inte vänner! Jag ställde två alarm i morse för att jag inte skulle försova mig! Skit också. Vaknade med ett ryck 20 över nio. Ringde min mvtränare... han var kvar. Var nere vid hallen på två min. Körde hårt i 40 min... shit panik i hela kroppen när alarmet inte gått på. Jag fattar inte hur det gått av! Två stycken! Förvisso är jag van att vakna till Elíns alarm... men mitt brukar med ringa..!?

Är hemom nu.. har ÄNTLIGEN fått duscha (som jag skulle gjort innan träningen)... väntar på mat... mmm... sen är det träning igen.


Några pics från den gågna veckan...


Tall skinny legs. My favorite mirror :P



Cinema time



Crazy cinema



Our room in a mess... reracking...





Saturday night pics...



Me and my favorite poster, all times.

Slappesöndag

Galen men lugn kväll igår!!! shit.

skumma samtal har man fått...

var på coldstone idag och åt min första glass där. äckligt mätt. UNDERBART god!!! det kommer bli en farlig drog!

annars har de varit en underbar slappedag! Mycket sömn!!!

Imorgon blir det extra målvaktsträning som jag bett om... gutt... bådar iofs inte gott när mina redskap med mig ska vara hopprep och joggingskor...!

Tiff is back and i love it. ska försöka få med henne på en morgonträning. Hade varit grymt bra träning!

Har beställt foton nu, längtar tills jag får dem så att ni alla kan sitta på mina väggar :D

<3

Kortfattat

Vi vann iaf.

Kinamat blev det för mig, m&m och gg.

Bravo (nattklubb) flr mig och Elín. 38 år och klubbägare vs. Brasiliansk motorcykelförare.... hum. Vi är iaf hemma safe!!!

EM runs on DD

Donkan... donkan, min kära lilla donkan. Plain bagel med cremcheese.. idag igen. Gott. Toasted sådan. Maaat!

Har snackat med Idis halva förmiddagen... :)

Tid för brunch nu... match ikväll mot New Haven... värsta derbyt...


Kan någon berätta för mig vad som hände i ÅUs match?? i dont get a shit

Becoming an american chick

Em gör som hela amerika... runs on donuts. Gosh. Plain bagel or an everthing bagel with cremcheese... mjami and to that a coolata or a cup of blaaaack coffee.

Hur lagt upp min uppvärmning nu med min målvaktstränare. Han har verkligen planer för en... shit, han tror på mig. Hur kan det komma sig? Han undra om inte mitt mål nästa år var att ta mig in i proffsligan i usa för att han tror att jag kan bli all american keeper. Shit. Inte direkt som jag planerat... men men. Känner ingen press trots allt.

Jag och Elín tog oss till fairfield för att bada... men privata stränder stoppade oss. Så det blev en runda på mallet (dyrt som vanligt... blev skohylla, smycken, linne, t-shirt, badlakan, städgrejer, icepops, nagellack, smink...) och käk på The Field.

Ikväll har jag och Elín försökt möblera om/städa... shit. Svetten rann (här är fortfarande 100 farenheit!!!) och tröttheten gjorde sig påmind... inte ett dugg klokare blev vi.. men lite mer i ordning iaf.


Ne... har varit lite social iaf ikväll så nu kan jag med godanro gå och slänga mig framför någon go show och somna... imorgon är det matchdax igen. Against new haven.


Papers are fixed... good.

Framtidsplaner

Morningpractise... its over. Hädanefter ska vi bara träna en gång om dagen.

Planerar nästa år. FRAMTIDEN. Pratade med pappa nyss, han vill att jag ska börja övningsköra motorcykel. Så sjukt glad jag blev. Tanken är att flytta hem till Sverige. Fortsätta min lärarutbildning på halvfart och försöka jobba så mycket som möjligt. Sluta spela fotboll, ta ett tränaruppdrag och utbilda mig till tränare. Flytta till en tvåa i stan.

Eller... flytta till Åland, plugga på distans, spela fotboll, träna knattar.

Can't stop.

Igår blev det svenskmyskväll med Marie och matilda. Drömkåken och sällskapsresan tillsammans med marabou choklad och turkisk peppar. Mys. Skratta så att jag grät!

Session... session session. Lugn och fin i morse... och em var i poolen, spelade volleyboll. Halvsträckte mitt lår i slutet... får se hur illa det är imorgon.

Ikväll har vi varit och skrivit autografer till några kids på en fotbollsskola. Äntligen tillbaka.




I think I might have a crush on u. Or why is my heart bumping and me getting nervous?

Shopping in Trumbull

Blev shopping...

Hittade dessa underbara skorna ifrån COACH
Coach : ARIANE SNEAKER

Ett par flippflopps ifrån Tommy Hilfiger... Ett snyggt linne ifrån macys... och en massa body stuff ifrån victoria secret. och fixa naglarna...

Har varit och kört ett pass snabba fötter nu i Seaside park... med Ceri som åskådare :)

Duschen kallar innan mat i Marinan

Fjäsk.

Patetiskt att folk försöker fjäska. Jag är ingen människa man kan fjäska för. Tro mig. Slutar oftast med motsatt effekt. Var er själva. Var ärliga. Ni är för lätta att läsa av.

Matchen igår, vanns förresten med 4-0...

Har varit på morgonjogg med laget, nu väntar mallet med Marie och matilda.

Broken dreams never heal

Broken dreams never heal. No more comments.


Allt var tipp topp. Eller typ. Så bra det kunde vara på fastande mage. Hade pratat med min älskade Becca, Lyssnat på Lillasyster och Artmade för att komma i rätt humör. Uppvärmningen var det värsta jag har varit med om.

Maten är på väga... dax att börja tvätta.

Game day

Game day. A big day.

Imorse blev det promenad med Matilda till Donkin donuts. America runs on donuts.. yepp. Där Marie slöt upp. Gick vidare till Wallgreens och handlade isglass...

I em har Matilda och jag lirat GH som gudar. Jadå!

Snart ska jag Elín och Rakel fara och handla innan vi ska samlas för att spela match. What's the name of the game? -Soccer.

My birthday

Its my bithday... an other twenty minutes of this day...

Två träningar och där emellan tårtätande, hemmakvällsgodis-ätande, guitar hero spelande och en film på bian i Milford med fyra underbara europeer! Jag skrattade tills jag grät! Amazing movie!



Blev nog mer skratt än vad den var rolig tack vare Marie var med, hennes skratt var något enastående! haha


I think I might know what it takes to get what I want!


Köpte en fett snygg affisch till rummet idag!



Nighty Mates and thanks for all birthday whises! U are the best!

Elíns 25th

Last night was great! We got our fab sushi and had a chill time at the resturant. When we came back, had I made some plans... Some girls from the team, thaht didnt join us for sushi, had prepeared the cake that I bought and we all sang when Elín came in to the room. She was in chock, and I loved it! The cake was delicous!!! And she had minor issues to unwrap the present from me... a new guitar hero game :D






The european company at the sushi-place



THE cake




Presents!!:)

Happy bday roomie

Today is Elíns 25th birthday! Så Grattis roomie!


Elín from an other sushi day

Igår blev det bonding med gamla och nya fotbollsspelare.. en lugn kväll.

Imorse gick jag, Marie och matilda till stranden och solade. En kille där undrade om vi snackade franska... sen rökte han en ciggarett och två sekunder senare lå han där på stranden och gjorde push-ups. 1-1 där. Skum kille.

Har precis kommit hem från Milford där vi svenskor och två engelskor har varit och shoppat loss. Klänningar, hatt (sjukt cool sådan), present till Elín och en massa annat tjaffs.

Ska gå och käka i marinan nu.. sen blir det sushi för att fira Elín med några av tjejerna. Innan dess måste jag hinna köpa en tårta.

Puss o kram

Fredag?

Fredag? Ja inte känns det som det iaf. Morgonsessionen var helt okej. Mycket försvarstenkik för utespelarna. Beeptestet som gjordes innan träningen började var helt felaktig. Helt plötsligt klarade "alla" beeptestet från att ingen av dem hade klarat det. Vilket känns orättvist mot dem som klarade det "riktiga". Iaf så ska det göras om på måndag.

Eftermiddags sessionen bestod av ett dopp i poolen med lite gymnastiska övningar. Skönt att få bort slaggprodukter och slippa springa i 30 grader. Efter poolen drog jag och Marie ner till stranden för att sola.. dit även några till slöt upp. Gott.

Ikväll har Elín och jag städat lite :) (fick lite panik efter det att en recruite var här och tittade i eftermiddes) sen har Marie och Matilda varit här och chillat.

Idag åkte även en av de nya svenska tjejerna hem (matilda är den andra...), förstår så väl att hon lämnade, men jag ångrar inte att jag ändå bitit ihop... men men



Yuri
min lilla darling kommer inte tillbaka :( hon var här och sa hejdå igår och i förrigår.. hon lämnar oss för ett år i Australien. Som en av mina vårdtagare sa...: Tråkigt att människor som man börjar tycka om alltid ska lämna en... men men.

Magical thursday

Up up and away!

Träningen i morse var även den en bra mix mellan teknik och fitness. Skönt att få känna att man lever. Har varit och fixat med immigrationsenheten på skolan så att man inte blir utslängd ur landet...

Eftermiddagsträningen var en lättare session för utespelarna... men inte direkt för oss målvakter. Skott på volley sex meter utanför mållinjen.. jo man tackar.

Jag och Emma for med målvaktränaren och köpte nya skor då våra gått sönder och nya handskar till mig. Samma som i fjol, jag kallar dem spindelmannen vantar :) Annars blev det lagmiddag på Buffalo Wild Wings. Jag som är värsta mesen med kryddor fick hålla mig till den mesigaste och garlic. Provade Daniellas... shit colan tog slut på två sekunder... det brann på tungan! Irk!

Det är helt underbart att komma ifrån campus och bara släppa tankarna ifrån träningen... om man bara hade en bil...



You are making me crazy.  I can't concentrate.

Från Helsingborg till New York

Helsingborgs veckan var sjukt rolig, jobbig och lärorik! Lärde mig massor och det kändes som att min stil gick ganska så bra hem. Att kunna skämta och snacka om allt mellan himmel och jord gjorde så att jag fick respekt (åtminstone upplevde jag det som så) när det kom till saker där jag menade allvar. Mitt rum var ett av de tystare rummen om nätterna, om inte det tystaste. Ungarna gav järnet och jag blev dränkt i vatten. Interna skämt inom tränarstabben försigkom. Tippningar som inte gick vägen för min del. En hals som inte klarade mitt skrikande när jag skulle tala inför 100 ivriga barn. Få sovtimmar, mycket gång. Veckan innehöll mycket, framför allt mycket fotboll!!!

Hemom han jag knappt. Var hemom packa upp och packa träffa släkten och några vänner... för i måndes bar det av igen. Nu blev det tillbaka till USA. Mellanlanda i Reykjavik där jag också ska mellanlanda på vägen hem och njuta. Njuta gjorde jag inte när jag väl kom till New York. Svettigt var det. Sjukt varmt/kvavt och tunga jädrans resväskor. Svetten den sprutade och hungern gjorde sig påmind. Glädjande nog han jag med en toasted bagel med cremcheese (yepp.. I am back in Unites States of Amerika...) innna jag satte mig på tåget mot Bridgeport. Vi hann inte långt innan tåget stannade och meddelade att vi skulle stå still en halvtimme åtminstone. Gosh. Klockan tickade och ingen information fick vi förrän en i kupén berättade att det brann lite längre fram med giftiga gaser. Här stod vi inte i trettio minuter utan i över tre timmar. Till skolan kom jag vid tre tiden på natten... beeptestet skulle starta halv åtta och innan det gemensam frukost med laget. Tack. Utvilade och i form? Njae. Inte det. Jag klarade iaf godkännt nivån och min målvaktstränare var mer än nöjd med mig i och med mina förutsättningar. Även de andra testen gick helt okej.

Igår kväll åkte jag, Elín och Weir till Target. Handla, handla och japp... handla, Det slutade med att vi missade maten i skolan så vi fick åka inom Subway och ta vars en macka. AAAAAh sällan att en macka har smakat så bra!!! Stupade i sängen gjorde jag redan strax efter åtta. Färdig. Klubbad. Utslagen. Tilläggas kan göras att jag är förvånad av att jag fick med mig så mycket av sakerna jag hade planerat.

Idag var det fortsättning på testerna. Gick sämre idag dock. Målvaktsträningen är i full gång och jag njuter även om jag lider av värmeslag, ömmande knän efter att ha glidit på plasten och slitna baksidor. I hate to love preseason!

Klockan är nu snart nio. Jag är färdig för att slockna. Bums.

Tack för igår

Gårdagen började toppen! Jag planerade många av mina tänkta träningar, fick pen hel del packning över stökat. Tog tag i mig själv och slängde de utsorterade skorna osv. For in till stan, spelade beachsoccer på Härlöv. Duscha hos kusinen innan vi åkte till mormor o morfar för att fira mormor. Hämta upp Fidde o Berra och körde hem till Jannika för fest. God mat, dricka och fint sällskap.

Helt plötsligt blev det skit. Kanske lika bra att jag sticker så att jag inte fördärvar mer än jag har gjort. Sorgligt men sant.

.

Jag lämnar Ktown... med sura miner. Varför? Det var inte alls så det var menat. Jag hatar mig själv vissa dagar.

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Har fått en antibiotica kur nu mot inflammationen... så förhoppningsvis lägger den sig snart.

Har umgåtts med kusinen hela dagen. Sjukt söt var hon när hon kom in i köket och vi skulle äta. Största smilet på läpparna tittade hon på mig och utbrast 'sådär helt appropå' - Jag ska fasen bli mamma! Det var som hon precis i det ögonblicket insåg att hon faktiskt är gravid, och det i åttonde månaden. Som jag skratta!:) Hon såg helt förvånat glad ut!:)

Ikväll var det min tur att besöka henne. Spelade guitar hero, kort och mös. Trött som jag var bestämde jag mig för att bege mig hem jätte tidigt, då jag fick nys om att Gk och Diana är back in Sweden. Var bara tvungen att ta en tur uppom Berra för att säga hej till dem :) Åh vad fina människor! Känns som att "alla" är gravida eller har precis fått barn! Superskoj!




Jag tycker synd om de gemensamma vännerna som får ta skit för att vi tydligen inte kan vistas under samma tak. Jag tycker det är jobbigt för deras skull. Alla människor behöver inte älska varandra och kunna umgås, men det skiljer sig radikalt från att vistas under samma tak vilket är svårt att undvika när man har så många gemensamma kompisar. Från början och till nu har jag avböjt saker och ting för att du inte ville se mig, med anledning till att det var "dina" kompisar. Nu har jag en annan syn på det hela. Det må vara dina kompisar, men de är även mina. Många av dem är ju dem jag umgås som mest med de senaste fem/sex åren och på såvis betyder mycket för mig. Från att en gång "ha älskat" varandra tills att nu inte kunna se varandra är ett långt kliv. Inte trodde jag att jag hade förändrats så extremt mycket (visst har jag förändrats, och de förändringarna trivs jag också super med). Det är ditt val. Men jag har bestämt mig idag. Hädanefter kommer inte jag be om ursäkt för att jag umgås med mina vänner.

Vår gamla laglåt i KDFF löd: Sanna vänner har man kvar när de andra har gått!
Ligger mycket i det