I am back

Bloggen har hamnat något på tork... inget som kan hjälpas. Är iaf hemma från Åland nu efter fem hellyckade dagar där och en i Stockholm.

Sommarjobbet är i full rulle. På söndag är halva tiden avverkad... hinner knappt början förrän det tar slut helt enkelt.

I lördes blev det utgång i Åhus på nya Martin&Martin. Och vem dyker upp där om inte självaste ZLATAN!!! och chippen.. o hans flickvän... o Alexander Östlund. Så nu kan man säga att man har typ festat med zlatan :) haha

Ne. Sims kallar... sims är antagligend en största boven till varför jag inte bloggar.. hehe...

Åland <3

Åland Åland Åland. Jag är hemma och här trivs jag som bäst!

Midsommar i skärgården, bastu, gin på burk, grillning, bad, bastubad, bryggor, båtar, Dinos, Indigo, Arken, Pätkis, Finska, ÅU u name it.

tänkvärt...

Risken med humor är att folk tror att man skämtar

Nyhetstorka?

Hahahaha, ibland rä det verkligen nyhetstorka i denna stad!!! En stor artikel om en gris som rymt och en något mindre om ett gäng kossor som rymt. Shit vilka lantisar vi ändå är när vår största nyhet handlar om en liten gris som rymt :):)

Inaktiv?

Skulle in o kika o se om Gediget hade några skojsiga vimmelbilder ifrån fredes... men hoppsan, de slutade visst med vimmelbilder i februari. Sedär... så aktiv är jag på den sidan!!!

Skånsk-svensk

Har precis roat mig med att läsa igenom skånsk-svensk ordlista för Ante fattar inte alltid vad jag försöker förmedla... i rättare sagt gäller det ålänningarna i största allmänhet! :) Haha, var faktiskt några ord som jag tog för att vara svenska och inte skånska. Illa... haha... lättroad:)


Tosselilla

Gårdagen var som sagt super... jobbet gick alla tiders... okej matchen gick åt minst sagt PIPSVÄNGEN! Tangerat målrekord i min kasse helt enkelt. Sjukt pinsamt. Ack, suck, stön o stånk. Men jag fick träffa Mia som annars är i Florida och pluggar :)  Vad som hände efteråt fick mig att brista.


Idag blev de Tosselilla för hela köret. Jag o Jossan har som för vana att besöka detta sommarställe en gång om året. Det blev Go Cart, tarzanslingan (som vi ännu inte helt har klarat av), bad (obekväma rutchkanor som tusan!), karuseller, radiobilar, grillad korv och så klart glass :) En bra dag!!!

Nu ikväll har jag varit inom stan för att gymma och hämta tågbiljetterna. :)

.

Dagen som var så bra slutar nu i ruiner. Jag vill bara försvinna.

Lång dag

Jobb jobb jobb. Nu drar jag och jobbar på fritids! Älska gpser annars hade jag nog inte hittat!:) Ikväll är det matchdax, skoj skoj.

Skynda skynda skynda...

Dumma dumma dator

AAAAh, nu får jag lite nippran på min dator... har försökt med en egentligen väldigt enkel sak i över två timmar men inte fasen fungerar det!!! Kan man boxa den lite lätt då? Nu känner jag lite för det... tålamodet börjar sina... och jag börjar bli trött. Ne, jag ger upp... men nu har jag raderat en sådär 15 gigg på ena hårddisken så att den kanske mår lite bättre av det!?

Ne.. tidig morgon imorgon...

Sne o ving

Är hemma igen nu efter träningen. Stannade och körde extra tillslag då mina fötter är snea och vinga. Tjo.


Rättar, rättar, rättar

Medicinutbildning

I morse blev det till att gå upp med tuppen för att skjutsa mamma o pappa till jobbet. Tog mig till gymmet och körde lite dock fanns där ingen energi i närheten av mig... så det blev till att hem och sova igen.

Nu i eftermiddag har jag varit på medicinutbildning för mitt sommarjobb. Utbildningen slutade med ett skriftligt prov. Provet i sig gick bra förutom två frågor som jag tydligen missuppfattade (hade med varandra att göra). Träffadelite gamla bekanta där, alltid lika skoj att höra vad folk har för sig så här efteråt!!

Nu är mackan uppäten, väskan ska packas för om 30 min börjar jag träna.

Hej svejs.

Grattis! I am impressed!

Kan inte mer än låta mig fashineras av min gamla lagkamrat i KDFF, läs denna artikeln så fårstår ni lite iaf! Finns om henne i denna artikeln med. 22 år gammal och har redan hunnit med mer än de flesta lyckas med under sin livstid mer resor, idrottsliga karriärer och jobb. Jag är imponerad! Sjukt cool brud! Helt fantastiskt att hon kan springa i skor jag inte ens kan gå i!!!

Malmö lördag



Sista bilden ifrån kvällen. KB


Påminner inte Martin om Nils Grundberg, Blondinbellas kille här??


Underbaringar!


Mys!



Puss o hej från oss!


Goda skratt

Hahaha jisses. Jag har fått mig många goda skratt ifrån klassiska citat och felsägningar

Jag tänker, alltså är jag singel - Lizz Winstead


Berätta om dig själv - dina mål, dina drömmar, ditt telefonnummer

Glad!

Jag är så GLAAAAAD!!!

Ett hej ifrån dig är inte ett vanligt hej. Jag blir varm inombords!

Going to Malmoe

Igår drog jag o Lina hem till Henrik.. där vi mös och snacka innan jag o Lina drog till banken. The Poodels spelade... jag o Lina dansade :) Men jisses. Igår var man pensionär!!! Gammal sopm får jämfört med sparvarna som just igår tog studenten!

Idag... ska jag bege mig till Malmö.. missade dock bussen precis men gör snart ett nytt försök på en annan buss. I Malmö blir det grillfest med min älskade Josefin och älsklingen Louise.

Josse... har jag inte träffat på ett helt jäkla dumt år! Men idag.. då jäklar. Massa erfarenheter rikare ska vi snart ses... hon var ju i australien fram tills jag drog... nu jäklar!:)

Jag - Jenny (som också kommer med ikväll) - Josse... på midsommar för två år sedan.

Godnatt!

Klockan springer minst sagt iväg... ska lägga mig och läsa nu... får iaf.. en 6 timmars sömn.. hurra.. ne.
Natti!

Hemma

Hemma från träningen nu. Fick skoskav... ack, jag som trodde de skorna var väl ingågna... Tråkigt värre. Träningen avslutades med en mot mig tre meter ifrån typ. Tävlingar... som jag vann :) Allihop!:) jaja...

I YA hittade jag
denna artikeln från matchen i måndes :)

I morn blir det först jobb sen mys med Lina och Andréa innan jag och Lina går ut. På lördag blir det Malmö och på söndag Lund. Heja!

Bye städet

Städet.. är jag så klart inte klar med... finns väskor och skit kvar... och symaskinen som pappa precis sa.. :)...

jag gör verkligen skäl för namnet: Kassa-Lisa...

Ska plocka undan maskinen sen bege mig ut i regnet för att få träna. Heja. :) Ska bli skönt med frisk luft!!

Heja regnet!

Regnet det bara öser ner!!! Yiha. I love it! För det betyder att vi inte stannade hemma i onödan!:) Sen blir ju gräsmattan lite grönare med:)

Sista rycket nu. Sen blir det träning... och kanske lite mys med kusinen beroende på hur trött jag är.

Upptaget liv.

Jag känner mig dum. Så dum. Först skulle mötet vara den 16e... men då kan jag inte för jag ska jobba på annat håll. Nu ska det vara den 23e... men då kan jag inte heller... för jag är i Stockholm då. Jag har precis insett... Jag har inte en ledig dag... förrän måndagen den 6 juli. Än är den ledig :) Inte lätt att hitta luckor... men jag gillar det livet! Om Becca kommer vill säga... annars blir det inget danmark nästa helg igen.

Kebab midsummer kommer ske på Åland igen :)

Ett lite mer skojsigt besked.... Biljetterna till självaste ÅLAND (Världens bästa smultronställe) är bokade!!! Åker direkt efter jobbet på torsdag, tåg, buss o båt så att jag är på kobben vid 11 på kvällen och sen blir de midsommar och helt underbart där innan jag beger mig hem på tisdagen efter! Det ska bli så sjukt skoj! Samma gäng som i fjol... dock utan Kirpis. Men Becca (Reba), Micke, Ante, Poomie, Jolanda och jag!




Detta ska bli faaab!:) Heja heja!

Neeeej

Jag vill inte ta tag i röran.... örk. jag vill inte. Det är tråkigt. Jag är inte på humör för detta. Isch pi o tvi. Jag vill sova...!

Städ-dag

SMHI har lurat mig... eller... iaf så regnar det inte nu när vi har flyttat vår utflykt :( kanske regnar där vi skulle vara... Så idag blir det till att vara hemma och städa...!? Jo.. det ska jag.

Skor städade jag i helgen! (med Idas hjälp, annars hadenog inga slängts) Men detta blev vad jag behöll av de vanliga skorna.. 54 eller 55 par blev kvar... 9 par åkte. Shit vad duktigt :)

SMHI ändra vädret för imorgon iaf!

Tusan också. SMHI verkar inte bjuda på något inbjudande väder imorgon... jag o Jossan som planerat en tripp. Ack. Men men, håller tummarna för att det blir lite uppehåll iaf annars får trippen flyttas. Iofs har jag EN HEL DEL att stå i hemmavid också... men den där trippen är min och Jossans alldeles speciella. Det är då vi får vara barn igen...:)

Full rulle

Har minst sagt levt i min egna lilla värld de senaste dagarna... Har varit två examensfester, jobb, utbildning, träning, match... u name it. Är helt färdig som det är...



Grattis
Marie!! Tre år sedan vi lärde känna varandra nu i augusti/september. Då började vi samma klass för att bli till pedagoger... och nu är du färdig! Sinnes! Men skönt för dig!:) Än en gång STORT STORT Grattis för din utbildning och ett lika STORT tack för festen i lördes!!!:)




You are giving me hope. Hope about a future. Just that - Hey, makes me shine up. All I can do is think about you. You are forbidden. You are gone. But you are still in my mind. Btw. It doesnt matter for what reason you said hey, you said it and i like it :)

Examensdax

Ida ida ida.... väcker mig... oups. Kom till gymmet... när hon var klar... hum. Han köra lite ben innan vi for till stan... köpte ett par pjux till :) som jag hade tänkt ha...imorgon blir det nog nu om jag inte ångrar mig och tar de ikväll :) men iaf så blev det kyrka med idag då min kusin tog sin sjuksköteske examen... så ska bara duscha av mig igen... och sen blir det fest ikväll.

- I am living the dream!

Go kväll

Matchen imorgon har blivit inställd... tyvärr... efter mycket velande blev jag välldans sugen på att spela... och såklart ställer de in den då.. :(

Jobbet har gått bra. Första gången som jag jobbar kväll om inte tränaruppdrag räknas :)

Ne... ska surfa vidare nu en stund innan det blir confessions of  shopaholic... änglar och demoner tog ju slut igår. Har  ännu inte fixat tillbaka min box till tvn... känner inget behov av den heller förvisso. Snacka om att jag har fått helt tvistade vanor innan jag går och lägger mig. Förut somande jag oftast med tvn på (med timer iaf...)... och nu läser jag en bok och släcker lampan. Jisses... känner mig genast än mer mogen :)

Komik på gym

Pölen var stängd så körde allt uppe på gymmet. Jisses. Biceps, triceps, bröst och axlar... och sen lite kondition på det... jajamen! Ida hon bara traggar hon. Hon missade dock en sak. Hahaha.. jag gick till bänkpressen för att köra, på den fanns det vikter... jag var ju bara tvungen att se hur tungt det egentligen var... (en 20 kilo mer än vad jag brukar ta :P).. bahahaha, jag fick inte upp stången igen. La den efter många om och men på nedersta läget.. full i garv var jag tvungen att berätta det för ida... :) jag måste sett sjukt komisk ut :):)

Hittade äntligen ett par fina gladiator sandaler... ringer ida för att berätta hur glad jag var... ja då får hon mig till att synda... gå till hemmakväll och köpa en påse godis... oups. den är slut nu. Wellwell...

Helgen

Ibland önskar jag att det fanns åtminstone 75 timmer per dygn...

Tränaren ringde nyss och sa att min övergång är klar på fredag. Så från och med fredag är jag grön och orange. Wä IF logo

Så...
Torsdag: gymmet med Ida, stan (skor..?), jobba. Kolla upp om måndag...
Fredag: gymmet, kyrkan, match (om de nu inte hittar en annan lösning..:)), examensfest för min ena kusin
Lördag: rehab, träna?, examensfest för Marie
Söndag: stan?
Måndag: utbildning, jobb/match?




i miss you. you are beautiful. i believe in you.

Träääning :)

Vissa saker blir man chockad av... och vissa än mer!  ://

Gymmet gisses. Blev crosstrainer.. och sen mage, rygg o vingar... tänkte köra biceps, triceps, bröst imorgon... och simma... kanske..!? jaja..


Börjat jobba

Idag har jag börjat jobba... eller rättare sagt gå brevid. Kommer nog bli bra veckor där.

Ska fara in till stan nu och träna lite... tjoho. Har faktiskt lite träningsvärk sen igår också... :) gött dääää.. som man skulle kunna uttrycka sig på skånska :)

Ne som sagt. TRÄNING!:)

ÅLAND!

jag trivs med min tillvaro. Jag trivs med att vara tillbaka i Skåne. Har fantastiska vänner runt omkring mig. Famlijen. Jobb. Utbildning. Skogen. Friheten. Glädjen. Jag trivs super här. Men... ändå har jag en klump i magen. Där är något som saknas. Idag insåg jag vad det var. Det stavas Å L A N D. Där fick jag en livsvänning. En ny chans. En enorm glädje där. Många gånger under våren har jag ångrat mitt beslut att lämna Åland för min dröm i Usa. Men samtidigt vet jag att jag hade ångrat om jag inte hade åkt heller. En dröm är väl ändå till att förverkligas? Men... Åland har något som inget annat ställe har. En sommar på Åland är väl oslagbar? Att gå på gymmet på morgonen, käka en lunch på Nikolaj, en Börjes boll och sen träning. OSLAGBART!

Bättre blev det väl inte när jag slog på tv4 plus ikväll för att avnjuta ifk mariehamn mot athletico madrid. Det var den matchen som det snackades om redan ifjol.  Den jag skulle varit och sett.


(Bild från Rock off på Åland i fjol)

Svar ja... jag vill tillbaka. Lilla lilla Åland med det stora hjärtat!
Meeen, på midsommar kommer jag!!!

Sol sol sol

Efter träningen blev det milkshake, shrek och kortspel med kusinen. Jag tror hon fuskar... något lurt är det för hon vinner....

Idag har de blivit ytterliggare några timmar i solen... och såklart pågår operation grön gräsmatta för fullt :)

Fick en present av mormor o morfar härromdagen... en smyckesväska i länder... som attsingen. inte visste jag att jag var så snäll!

Har varit lite snäll idag.. har dammsugit huset... ja just.. sen var det det där med att packa upp med.. :/ Träning om en timme... så skjuter det för framtiden :)

Underbart väder!

Pweuh! Värmeslag and I like it! Hur suttit ute i solen nu sen 11... Hur underbart väder som helst! Bokmal som jag tydligen blivit (aja, nästan iaf:))... håller på med änglar och demoner... IGEN. Och jag har bestämmt mig för att mina föräldrar ska ha en gröööön fin gräsmatta i år.. så operation vattning pågår för fullt.

Ska börja jobba för "skolan! lite i sommar igen:) Jag älskar att vara där.... förvisso blir det ny plats och nya kolleger... men kan inte tänka mig något annat än att dte kommer bli kul!

Idag är det ETT ÅR SEDAN jag flyttade till Åland. Jag minns dagen som igår. Känns som om jag har kännt de människorn ai hundra år. Hundra underbara år vill säga :) Men det är ett, ett litet år. Ett år som har jag gjort en stor förändring i mitt liv. I min framtid!

Ikväll väntas träning... tänkte ta mig in till min älskade kusin med idag..:) Tänkte ta en sväng om maxi och köpa en såndär olja med solskyddsfaktor i och som man blir brunare av. Fungerar det tro? Jaja, får se om jag vägar testa det... borde  ju bli så att huden kommer att koka...irk. det lät inte bra. Nu blev jag tveksam.

Ne... väskorna... och all den där packningen... skulle ju bort ifrån golvet... men vart hän då? jag har ingen plats.. :/