Och då var denna helgen över

Pj' partyt med laget blev lyckat. Karkki i massor, pannkakor, glass, grädde, sylt. You name it! Ögonlocken slog igen... mot gryningen till... med två inneboenden. Klockan ringde bara en sisådär två timmar senare. For till Sverige med Frips, Ansku och Carro. Fick offra två av dem i Sverige till förmån av en soffa. Jag tror jag gjorde ett bra val... eller!?

Benhinnor, benhinnor. Mina kära benhinnor. Det känns att jag lever! Har fått massage idag.... jag fick bita mig själv... jisses.


Packning inför flytten är påbörjad. Imorgon får jag en ny roomie... för ett par dagar...

48 hrs a day?

Träning, träning, träning, jobb, jobb, jobb, plugga, plugg, plugg. Jag önskar att dagarna bestod utav 48 timmar. MINST! Vet inte när jag kunde sova utan alarm sist.... var träning denna veckan har dessutom bestått utav intervaller. Helt slut. Helt färdig. Helt orkeslös.

Nu blir det städning, tvättning och förberedelser inför kvällens PJ'party med laget. Gurkstavar, morotsstavar, pannkakor och karkki!:) skönt att få göra något annat än att bara träna ihop. Tyvärr är det några som sviker oss för en gala.... men men. Vi som inte platsar där får ha vår "gala" :)

Liten update

Har äntligen fått lägenhet. Flyttar in den 1/2 tror jag. Flyttar bara ned en våning i huset, så lagom långt!:)

I helgen blev det Damälvan. Så helgen tillbringades i Eckerö. Vi vann turneringen uatn att släppa in ett enda mål.

Lördagskvällen bestod utav 6 olika portioner utav spagetti och lasange GLASS delat på 4 personer! Farligt att bo så nära till fiket med världens(?) godaste glass. Kvällen var tänkt att avrundas vid tio snåret... men ack. Skip-bo tog överhand! Skrattkrampor i magen. Även en i laget fick nagellack och plockade ögonbryn för första gången i livet typ. Trivs sjukt bra i laget här!

Jobbet är med superskoj! Utvecklas som tusan! Så mycket nu dock bara med min egna skola också.

Ikväll blir det handboll!  Skönt med en ledig kväll!

I am home - ett inlägg som inte publicerades

Shit happends...

nyår = lyckat tillslag.

Har landat på åland nu och äntligen fått ordning på internet. Dessa två veckorna har bestått uav desperat letade av en lägenhet, internetstrulet, nytt jobb, diket och hård träning.

Updates kommer senare