Tentaplugg

Igår blev det inte så mycket pluggat som förhoppningarna var tänkta. Men visst lärde jag mig en del... Men vi hade disciplin emellan åt iaf. Dock tryter disciplinen idag. Jag orkar verkligen inte tänka på denna förgrymmande tentamen som är imorgon. Datorn lockar. Det fina vädret lockar. Besök hos M lockar och är ett måste! Ska till Scan med, introduktions shit. Kan man börja ett sommarjobb med att ta ledigt? Skulle önska det iaf. Följa med upp till stockholm ett par dagar och bara glassa... hur underbart som helst hade det varit. Sol, bad och shopping.

Nu är mina underbara vitlöksbröd färdiga.... smaskens.

mer förvirrad.

du gör mig mer förvirrad än vad jag redan var... vi får se vart hän skaer och ting barkar. nu först är det tentaplugg som gäller..nästa vecka är det begravning... =/ saknar dig. tungt, tungt, tungt.

/det illaluktande men ack så goda vitlöksbrödet.

Livets orättvisa...

illailla. jag vet att där är fler som läser min blogg... men era fegisar som inte svarar!:) även om jag inte känner er så väl... så svara;) kan ju vara intressant att veta vilka ni är..!;)

shit vad det gör ont i hjärtat att tänka på min kära tomte. Han har förlorat sin tomtemor... allas våran tomtemor. När jag träffade tomten i morse... visste jag inte vad jag skulle göra... det bara brast... alla barnen här i närheten har eller har haft ert hem som ett andra hem. det är till er vi alltid sprungit. det är hos er jag klättrade upp på taket alldeles själv och gjorde er livrädda. det var hos er jag klippte gräset, räffsade och rensade ogräs. det var hos er jag ville vara. det var tomtemor som bakade så goda kakor;) livet är så fruktansvärt orättvist. Vila i frid!


Jag vet inte varför det nu blivit som det blivit..!? vi har inte hörts av på ett bra tag nu... är allt över. är allt passé? eller kommer morgondagen vara som förra veckan eller förrförra? jag vill bara veta var jag har dig...

Jag saknar dig tomtemor!


Svara..;)

Har tjuvat av min kära majsan. Vill se att ALLA som läser min blogg svarar!:)

1. vem är du?
2. är vi kompisar?
3. hur och när träffades vi?
4. tycker du om mej?
5. skulle du hångla med mej?
6. ge mej ett smeknamn och berätta varför du valde det!
7. beskriv mej med ett enda ord
8. vad var ditt första intryck av mej?
9. om du kunde ge mej vadsomhelst, vad skulle det då vara?
10. hur bra känner du mej?
11. när sågs vi senast?

Vila i frid

Livet är allt orättvist. Jag blev så ledsen när mamma kom hem med beskedet igår. Varför? Varför just hon? Hon den snälla o goa damen. Hon som jag hjälpte kratta trädgården när jag var liten. Hon som bjöd på de där goda kakorna. Men varför? Varför måste livet ta slut så fort? Varför just hon? Jag tänker på hennes man. Allas vår egna lilla tomte. Jag såg han precis gåendes sin lilla morgonpromenad. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna längre. Varför skulle detta drabba en av de finaste familjerna i mina ögon? De var så fina ihop. Varför? Jag tänker på alla era barn och barnbarn... Varför?

Kärring - då har jag fortfarande en chans!?

Gårdagen var den mest panikartade dagen på länge. På vägen till skolan ringer en skola och vill att jag ska vikariera. Duktigt nog säger jag nej, eftersom jag snart har tenta. Väl på skolan var allt frid och fröjd tills det at vi kommer in i idrottshallen och jag o E får reda på att det är vi som ska hålla i tre timmars lektionen....! PANIK! Vi fick kraftigt panik. Det enda vi hade gjort var en grovplanering... typ lite häck, någon staffet etc. Dock tyckte jag lektionen blev ganska så bra, utifrån våra förutsättningar... me ack som klumpigt att bomma dagen såå... På köpet lyckades jag ta i sönder Hs klocka... aj. Inte bra, inte bra!

Igår kväll blev det träning, gick på stan en sväng och sen hem till A. Kära A hade strömavbrott...

Idag har det blivit vikariat. Första lektionen blev jag kallad kärring av en elev. Samma elev kommenterade senare när han på någotvis fick reda på att jag var singel med att han då forfarande hade chans..!? haha. som det svänger!:) Imorgon ska jag tillbaka och vikariera... dock för de äldre eleverna

Ikväll är det träning. Kanske ska leka med H imorgon.

Tentaplugg. Reflektioner. Planering.

So long, vitlöksbröd måste jag ha nu!!!

/EK

lite om mig..

9 nuvarande:
Humör:
trött....
Smak: vitlöksbröd... tredje gången jag äter det på två dagar... =/
Kläder: a-lagets nya fina träningsoverall..
Skrivbordsbild: ingen aning... tycärr inte jag som bestämmer...
Nagelfärg: naturligt blanka o fina
Tid: 21.37
Omgivning: tv:n... mamma o pappa
Störigheter: surkärringen i korvkiosken... och att jag är för trött för att åka någonstans...
Tankar: vad vill jag?

8 första:
Bästa vän:
min kära kusin...
Screen name: emme o emmis var det underbarndomen
Djur: Bubblan min älskade kanin
Piercing: bara mina fem små hål i öronen... i väntan på fler?
Kärlek: den största och enda... är egentligen anders.
Musik: backstreet boys:)
Bil: äger fortfarnde ingen... =/ vill köpa en v40... hoppas hoppas hoppas. lever annars på lån av anders o föräldrarana
Kyss: i den där hallen... ojoj. jag minns det som igår.. haha.

7 senaste:
Cigarett: aldrig hänt!
Mat: vittlöksbröd.
Dryck: svartvinbärs juice.. så gott så.
Biltur: från kristianstad hem med tränaren.
Kyss: oj...:)
Cd spelad: artmade i bilen. alltid:).
Tv-program sett: bonde söker fru!:)

6 har du nånsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: på sätt o vis...
Brutit mot lagen: njae...
Nakenbadat: ne
Varit på tv: ah.
Kysst någon du inte kände: ah

4 saker:
Du gjorde i igårkväll: kusinen mötte upp mig på tågstationen... in på videomix. körde en raggarrunda till hennes föräldrar. käka. kolla på bonde söker fru...:) sen hem till mina föräldrar o kollade på film innan jag däckade.
Du kan höra just nu: tv:n. mammas prat och pappas knappande på den andra datorn.
Du inte kan leva utan: kärlek
Du gör när du är uttråkad: smsar eller ringer någon....

3 personer
Du vill se ut som: ingen aning... mig själv?;)

2 val:
Svart eller vitt: svart
Varmt eller kallt: kallt tror jag... får då kan man ju värma sig;)

1 önskan:
att få åka! dit dit dit.

Skånehelg.

Derbyt... gick åt helsike. Klassfesten... var helt ok. Hade det trevligt med M och C.

I helgen har det blivit Malmö, lekt med S och festat med J. Min underbara J. Som jag saknat dig. Galenskap på hög nivå och en massa fina minnen. Fick även träffa min kära E..;) Slagt blev det och det var väll okej... där var de som var längre tillresta än mig... typ korvkillen;) haha Åh... vad jag trivs när jag är med er!:) Gårdagen blev det massor med shopping och lite ångest... No more comments;) haha

Går kvällen tillbringades med min kusin... och jag ska skicka in till Bonde söker fru... haha. Åtminstone säger en del det...;) haha. Var och hälsade på moster och hennes man... och sen hem och myspys här.

Idag har det blivit Helsingborg och toppenmöte i Söderettan mot Stattena. Två lag som tidigare inte förlorat en endaste poäng. Stattena som inför denna match endast släppt in ett enda mål. Vi kom dit, med en massa tillresta supportrar! Underbart att se. Vi fullkomligt tog över hela idrottspplatsen. Fin banderoll och en hejande klack tillsammans med underbart lir från tjejerna gjorde oss till segrare (se... jag sa oss... lite frmaår har jag kommit)! Glädjen finns där, även hos oss på bänken. O jag måste tillägga...oj vilket mål av A! Ojojoj!

Filmtajm!

Vitlöksbröd är otroligt gott, värt att testa!

/Karström

Derby

Idag är det årets match ute på Vilan. Kristianstads DFF - Vittsjö GIK. Ojoj vad vi ska piska dem! Det roliga är att min kära klasskamrat ska vara med! Liten klassfejd ute på fotbollsplanen innan vi gemensamt åker vidare till klassfesten. Som sagt återigen dags för klassfest. Denna gången kommer dock fler tjejer från klassen... alla utom min kära svikare E. I och för sig, åker vi på stordäng vet jag inte om jag vill dit... men det ska vi inte! Aldrig! Jag ska spika igen i kassen! Jag ska vara som min lilla idol, Jonas Sandqvist. Vilka räddningar han gjorde igår. Ojojoj. Snacka om att allas våran Henrik "Henke" Larsson måste vara knäckt. Men oj så bra Jonas är. Jag är så glad för att han petade Asper! Jag var stensäker på att han skulle göra det redan när han gick över, Jonas har alltid varit en mycket mer komplett målvakt i mina ögon.Idag ska ingen stoppa mig!

/Muren


Fotbollssöndag

Först poängförlusten för klubbens seniortrupp skedde idag borta mot Glimåkra. Oh vad arg jag är nu efteråt. Inga hard feelings mot Glimåkra inte och vi lirade ganska så bra emellanåt i andra halvlek.... men där är vissa grejer som jag verkligen inte förstår mig på. Men men, det är väll inte meningen att jag ska göra det heller...

Förmiddagen tillbringade jag med föreningens styrelse och några andra spelare, hur man bygger en vinnande styrelse. Shit, vad mycket arbete det är "bakom kulisserna". Vilka eldsjälar! Stor eloge till er, men vi behöver fler. Fler som er! Fler som brinner för föreningen och dess verksamhet! När min aktiva karriär är över vill jag bli en av er... åtminstone vill jag bidra med något i någon förening. Vem vet... det kanske är snart, man börjar ju trots allt bli lite till åren;).

Appropå lite till åren, shit. Det märker jag på mig själv, jag vill gärna försöka få upp de unga. De får gärna ta min plats ifrån mig, det gör inte mig så mycket om de får prova på och lira någon match med b-laget. Jag blir snarae bara glad över att de får chansen. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal? De unga... är ju inte mer än... cirka fyra år yngre än mig. Om inget annat är jag väll lite lill-gammal? Eller är jag "bara" trött på fotbollen...? Åtminstone ska Vittsjö piskas på onsdag!

/Den gamle


 


12 maj 2007

Jag blir så förvirrad på mig själv. Jag vet verkligen inte vad jag vill.. inte när det gäller något. Jag måset börja ta det lungt... det vet jag! Fundera, Fundera och åter fundera är vad jag ska göra. Jag ska lyssna på min kära kusins råd... iaf lite.

För ovanlighetens skull har vi en del att göra i skolan... så helgen är räddad. Matcher, plugg och utbildning.

Tänker på dig min kära lirare. Hoppas du kan vara med imorgon! Vi behöver dig!

Jag är förvirrad, så förvirrad.

8 maj 2007

Fotboll, fotboll, fotboll... mycket i livet kretsar återigen kring detta ämne. Jag har alltid älskat att träna... och tyckt mindre om att spela match. För tillfället är det precis tvärtom, skumt värre. Jag har tyckt det varit mycket tillfredställande att spela på sistone, till och med sitta på bänken... Ibland undrar jag varför man offrar så otroligt mycket tid på denna hobby. För det är en hobby det fortfarande är. Jag skulle lika gärna kunna spela i en lägre division. Fast jag tror nog jag hade fått aningens panik när kvalitén är sämre... men men. Vi får se, en dag kanske. Fats då ska jag lira ute i stället. ;) Jag längtar så efter att få jaga en boll och inte bara så och vakta en bur. Snart kankse... eller inte?

Nu är mina fina praktik veckor slut. Jag fick fin kriktik när jag slutade. Barnen ville att jag skulle komma tillbaka på onsdag och att jag skulle hålla alla deras idrottspass i framtiden. För mina var mycket roligare och jag var ju dessutom tjej vilket de tyckte var mycket positivt! Gårdagens soltaste blev jag när en av eleverna pratade med mig, han har nämligen inte sagt ett enda ljud till sin klasslärare på flera år! Jag har varit där i två veckor!!!

Nu ska jag sriva alla mina fina arbeten som ska in denna veckan, jag ska vara så duktig så!:)