Att bli med bil för en resa = jobb

Söndagen bestod utav ett besök av pappas sida. Lax... mmm älskade lax. Mat som varit oerhört saknad! Super trevligt och super mysigt!

Satt sedan och snackade med a i två timmar! Saknar han som tusan. Han skrattar åt mina skämt oavsett hur tråkiga de än må vara! :)

Idag drog jag med pappa ut för att kika på bilen som jag ska ha med mig. Gick igenom hur mycket som helst. Hur man byter lampor, vilken vätska och vad för någon vätska som ska var, hur man byter däck, var man sätter i bogserlinan, pumpa däcken, fixa med reservhjulet, klödda med batteriet, säkringar, fällde säten osv. Jisses vad komplicerat det här blev, "Att bli med bil för ett tag" när inte pappa är i närheten när jag åker på min lilla resa. De där sakerna man tar för givet att han fixar och kollar med. Sista servicen ska genomföras imorgon, sen är det städning med som jag ska klödda med.

Eftermiddagen blev en mysig fika med mina åhusare; jennie o rebecka!


Ikväll såg jag och pappa filmen: män som hatar kvinnor. Har ju läst alla böckerna, men när de gick på bio bodde jag inte i sverige så när morfar berättade att han hade dem slängde jag mig över dem :) Sannslöst bra film!!!

Nu är det natti som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback