Hello USA

Klockan 04.00 i morse begav jag mig av. Klockan 8 skulle flyget lyfta ifrån Kastrup mot Heatrow. Men icke. När vi väl stigit ombord på planet meddelade kaptenen oss att vi skulle komma att bli 4 timmar försenade på grund av dåligt väder i London. Damn. Detta började inte bra. Två timmar senare lyfte vi äntligen. Men när jag gick av planet hade redan mitt anslutande plan mot New York redan lyft. Det var bara till att ställa sig i kön för ombokning. Halvvägs framme i kön kom en man och meddelade att alla vi som kommit med planet i från Kastrup som skulle vidare hade redan blivit ombokade och blev därmed hänvisade till en annan kö. Framme i disken där tycktes de inte veta någonting. Efter många om och men fick jag min biljett. Två flyg senare än det var tänkt till New York. Tydligen så avgår det inte mindre än nio flyg dagligen till JFK ifrån Heatrow. Sanslöst många! Ett par timmar senare var jag på planet.



Planet var långt ifrån fullsatt och därmed fick vi flytta oss hur vi ville i planet. De två som satt på min rad flyttade sig direkt. Yes. Alla sätena till mig. Helt perfekt. Där låg jag som en utslagen hjälte!


Kollade på en film, lite serier, sov, käka, pluggade. Yepp, jag pluggade. Sjukt tråkigt att fortfarande ha kvar skola hemma.

Väl framme på JFK så såg jag inte till någon skylt ifrån de som skulle hämta mig. Så jag gjorde som det stod på lappen, tog mig till terminal fyra. Så det var bara till att hoppa på tåget. Men inte heller stod där någon i terminal fyra och väntade. Så ett par telefonsamtal senare fick jag ta på en killen som skulle hämta mig. Han hade tydligen fått infon om att stå i terminal sju, men med fel lapp. I alla fall så kom en tjej in och hämtade mig och en annan tjej. Sa att limon står runt hörnet. Tänkte.. jaja, limo? Nejnej hon menar typ en stor minibuss eller något. Men ack! Där stod den!



En helt riktig limo! OMG! Med alla oss utländska studenter som blev hämtade fylldes limosinen ganska så snabbt med väskor.



Jag och en tjej ifrån Japan och en ifrån Venezuela började snacka och kom fram till att vi var hungriga. Så vi fick chauffören till att köra in och stanna till vid McDonalds.


Som ni ser är där lite is på marken... här är kallt. Ungefär en -5 grader för tillfället men under de närmsta dagarna kommer det bli ner mot en -13 grader till -21 och snöBrr!!  

Chauffören var stencool. Han föreslog att jag och han skulle ta en runda till ett casino här i närheten och spela och sen ville han kolla på fotboll... men nejnej...

Efter en 24 hs resande entrade jag rummet som jag ska bo i. Min rumskamrat skrämde jag skiten ur när hon kom in i rummet när jag satt där. En amerikanska som är en av dem som kommer guida oss nya imorgon. Sån tur, annars kanske jag inte skulle hitta till the dinner hall imorgon.


Ne, nu ska jag lägga mig.

Det är helt sjukt att jag är här!!!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh :D limo hihihi lyx! Hoppas du har de riktigt bra! <3

Postat av: Åsa

Blev du inte upphämtad i limo på Åland också? Det blev jag. Fellis satt redan i baksätet med de tonade rutorna och drack skumpa och åt jordgubbar när jag hoppade in. Efter det hämtade vi upp madonna.





NOOOT.

2009-01-15 @ 14:19:25
Postat av: Rebecka

inte det minsta avundssjuk bara så du vet ;)

2009-01-15 @ 15:18:14
URL: http://rebekak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback